• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Imam Visu Erste karticu i ne prolazi, nalog sam napravio na US..hmm, a cujem da prolaze nase kartice, i ova bas nece. Svuda mi prolazi, Epic, Steam , cdkeys i ovde bas kad ocu nesto da uzmem, nece :mad: Koje kartice vi koristite za kupovinu preko storea?

Za nekih 6 eura koliko me kosta ta pretplata i ne ocekujem bolje igre. Meni licno bolje i tako nego da placam mnogo skuplju pretplatu jer svakako nista od tih ,,besplatnih'' igara nikad i ne odigram. Sve sto me zanima odigram pre nego sto ih dele uz pretplatu.

Platiti nesto za nista nije dobar dil kako god okrenes.

Nintendo online je bezveze i nije uporediv sa drugim pretplatnim servisima, ali treba imati u vidu da je godiŔnja pretplata je 20 evra (znači ispadne nepunih 1.7 evra mesečeno) i ko igra Switch igre online samo mu se zbog toga isplati,
plus tu su NES/SNES igre od kojih neke imaju online mogućnosti koga interesuje, neke povremene only online igre kao Tetris 99 i Pacman 99 trenutno,
i neke specijalne ponude za online membere.

Last edited:
SNES emulator je dostupan na svakom uređaju skoro, tako da ti ne trebaju Switch i Switch online za to. :)

Ja imam SNES i NES Online aplikaciju na hackovanom Switchu i radi u offline normalno, naravno.
Ali za emulaciju svega ostalog tu je uvek Retroarch...

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Ne znam Ŕta ste se uhvatili za emulaciju, imam mini snes, og snes sa tim kartovima. Kada bi imao Switch logično je da bi portabl negde igrao DKC 1-3 kad otputujem to su mi omiljene igre. Ako sam rekao da bi samo njih igrao da verovatno bi ih najviŔe igrao u okviru tog servisa. To ne znači da ne bi neŔto drugo upalio na konzoli, jesus....

Last edited:
jesi li znao da imas i na viti i na 3dsu isto mogucnost da igras dkc igre? ima i na gbc i gba isto. psp je jos jedna od mogucnosti da odigras dkc igre

Back
Top Bottom