• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XBOX Switch E3 2021 / Summer Game Fest 2021 i ostale gaming prezentacije

Jebem mu mater maxo pa za Switch izlazi,sta si ocekivao kakvu grafiku jebote kao da na marsu zivite.
Metroid moram na TVu da pogledam trailer ne mogu da komentarisem nista.
Ja sam iskreno veoma zadovoljan sto ce direktan naslednik BotW izgledati slicno.
Da ali prosli je izasao iza U.
Sto je bilo toliko nerealno ocekivati veci napredak?

Pobednik ovog E3-a - Microsoft.
Zasto?
Neko leakovo Windows 11.
Vise ce biti rasprava o 11 ovde, nego o bilo kojoj najavljenoj igri.

Nikad veca gaming industrija, nikad me main stream gaming nije manje zanimao...
Nema story driven AAA SP-a vise...
Ceo koncept da postoji "kraj" prestaje da postoji...

kakva beda, botw2 i metroid mogu da izdaju i za wiiu, radiće lagano...

Radili bi ali teško da bi radili lagano, recimo Zelda BotW za Wii U često radi u 650p i 20 FPS-a a nova Zelda svakako izgleda bolje/zathevnije nego prethodna.

Da ali prosli je izasao iza U.
Sto je bilo toliko nerealno ocekivati veci napredak?

Prošli je radio na većoj rezoluciji i stabilnijem frame rate-u u odnosu na Wii U verziju,
dok kod nove Zelde IQ deluje bolje u odnosu na Switch verziju prethodne Zelde.

mogao je bar metroid u 60fps...

Metroid bi trebao da bude 60fps-a.

Last edited:
Meni je iskreno najvece razocarenje to sto nismo dobili makar neki mali sneak peak na Switch Pro ili kako ce se vec zvati :S

Ako si mislio na reveal za Switch "Pro" u samom E3 Directu to nikad nije bilo realno, ne samo da je Nintendo vrlo jasno rekao da će pričati samo o Switch igrama u ovom E3 Directu, već je i Wii U poslednji Nintendo hardver koji je prikazan na E3-u, svaki naredni hardver/revizija je prikazana u posebnom Directu/YouTube videu namenjenom samo za to.

Inače glasine su bile da će Switch "Pro" biti prikazan pre E3-a kako bi Nintendo onda prikazao "Pro" verzije igara u E3 Directu,
kao i da bi "Pro" mogao da izađe u septembru/oktobru što je bilo malo čudno, pošto bi značilo da Nintendo prikazuje prilično rano reviziju (3-4 meseca pre izlaska) dok su ranije uglavnom prikazivali revizije oko mesec-dva pre izlaska.
Imajući u vidu globalnu nestašicu čipova, i dalje nije sigurno da će "Pro" izaći ove godine.

I jos jedna bitna stvar, verovatno necemo videti MM ili OOT remakeove, ako je verovati Aunumu (deo direkta dole)...

Aunuma je govorio da neće biti više Zelda najava za Switch kao deo Zelda 35th Anniversary događaja, ne da neće izbacivati više Zelda igara za Switch. :)
Prikazani su Zelda SS HD koja izlazi sledeći mesec, BotW 2 trejler i Hyrule Warriors DLC, tako da ima smisla da nisu želeli da sada najave još neku potencijalnu Zelda igru.

Prošli je radio na većoj rezoluciji i stabilnijem frame rate-u u odnosu na Wii U verziju,
dok kod nove Zelde IQ deluje bolje u odnosu na Switch verziju prethodne Zelde.
Prosli je bio multiplatform ovaj nije.
Kad su igre multiplatform developeri treba da optimizuju i igre za stariji hardver, pa je dosta teze izvuci bolje performanse iz novijeg hardvera.

Prosli je bio multiplatform ovaj nije.
Kad su igre multiplatform developeri treba da optimizuju i igre za stariji hardver, pa je dosta teze izvuci bolje performanse iz novijeg hardvera.

Naravno, ali iz ovoga kratkog trejlera što smo videli, ova igra izgleda bolje i zahtevnije (sva ona ostrva na nebu) nego prethodna na Switchu,
a opet govorimo o istom Switch hardveru ne o next gen hardveru, tako da ne može da bude baš dan i noć razlika iako izgleda osetno bolje.

Last edited:
Po meni prilicno slab E3 generalno, FH5 i Banana Mania su obavezni ostalo vecinom slabo

Loš E3, nikakav...Xbox showcase me nije iznenadio jer sam ocekivao ove igre.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

U suštini ceo E3 je sve manje-više već najavljeno ili očekivano, bez nekog iznenađenja.

Po meni Elden Ring trejler je najbolja stvar E3-a, iako je to isto već ranije najavljena igra a trejler očekivan. :D

Last edited:
Moji favoriti su Stalker 2 i Elden Ring sto se tice ovogodisnjeg E3-a, mozda bude jos nesto zanimljivo sutra na MS extended showcase-u.

Ja sam generalno suprotnog utiska, svideo mi se ovaj e3 mnogo vise od prethodnih, video sam sigurno 3, 4 igre koje jedva cekam, ali realno te igre su i ranije nile najavljene sad sam video samo nesto vise o njima, a show sam po sebi je isti ko i ranije.

Nikad veca gaming industrija, nikad me main stream gaming nije manje zanimao...
Nema story driven AAA SP-a vise...
Ceo koncept da postoji "kraj" prestaje da postoji...
Da, nije mi jasan taj koncept u zadnje vreme.
Vecina igara koji izlaze su online based naslovi koji su osmishljeni da se igraju na dugorocne staze, looter shooters, Co-Op, MMO, MOBA, razno razne crafting survival sranja, forsiranje Open world-a kao alatka za produzeni gameplay experience... ako igra ne nudi 60+ sati ili nema MP onda nije vredna tog 60/70$ price tag-a.

Valjda ima dovoljno igraca koji mogu opsluziti sve te igreda da budu finasiski izdrzane, jer paradoksalno mi je nuditi produkt koji ce ti drzati paznju vise nego sta je potrebno a na steti samih publishera sa kreiranjem saturiranim trzistem.
Ja nemam vremena za 5 story driven igara godisno, a kamoli za svih tih mp co-op zombie/vampire looter shooters. :P

Mene sada zanima nesto.

Kako onda neko nije spreman na full price mp only naslov koji traje 100+ sati?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denise, kakav osecaj znati da ces Stalker 2 igrati na mediumu radi 60 fps-a?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Samo Titanfall je vredeo tih para, a i to sam kupio za 40e na launchu preko onog tvog sajta :LOL:

Back
Top Bottom