• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Game o' quiz

Upravo to, u ovoj temi se mogu pronaci mnogi zaboravljeni dragulji :)

Ne. uuuuu i ovo je kidanje, čudno tad sam igrao pc baš 2001 jbt Ion Storm wtf

Time Commando?
Ја сам био фасциниран том игром као клинац, играо сам је више пута у тадашњем локалном видео клубу, сјећам се да када сам дошао до средњевјековног периода, то ми је баш било фасцинантно, онај витез када устаје, па се ти бориш са њим. Можда некад опет заиграм, је ли боља РС верзија или она за PS1? Сјећам се и шифре коју сам видио у емисији Interactive која се давала на НС Плус, била је "commando", ваљда да се откључају сви нивои. Током средње школе би ме повремено зезали са цитатом: "Јеси л' побио Римљане?" Био ми је енигма дуже времена, када ли сам то изјавио и у ком контексту, да бих сконтао после да сам вјероватно познаника питао након што је играо ову игру на моју препоруку. 😁
Chase the Express mi je odlicna igra, secam se kad sam je prvi put igrao trebalo mi bas dugo da je predjem.
Хехе, недавно је нарезах себи, ја сам је примјетио још у Bonusu бр. 2 играће се то, биће и тема. :) Игра има више завршетака зависно од тога какве одлуке играч доноси тако да је replay value баш велика. Игра је један од многих примјера домишљатог искоришћења хардвера са Плејстешјн Кеца, јер чини ми се да користи 2D позадине које се закрећу и ротирају у 3D простору, што онда даје утисак пуне тродимензионалности. Не знам да ли је то још нека друга игра радила. Име игре преко баре је Covert Ops: Nuclear Dawn. Морају Амери мало да кењају, што са паљевинским називом, што са тим да возови нису баш популарни тамо као у Европи, нарочито експрес. Питам се да ли је игра макар мало инспирисана филмом Under Siege 2 са Стевом Циглом илити Стивеном Сигалом. "Претпоставка је мајка свих зајеба..." - Цитат из филма, уједно и једино што ваља у њему... одо' ја у offtopic.
022.jpg023.jpg
Da nije Martian Gothic?
Могу да потврдим да није, играо сам баш скоро РС верзију. Како је тешка игра, јбт. Мада чини се интересантном, нарочито прича. Поменух недавно да је доста тежа од PS1 верзије. Мада је графички знатно испред, очекивано, а и измјена ликова не повлачи учитавање него је моментална. Требала је бити point 'n' click авантура па су се напели у survival horror жанр. Отуда и огроман број предмета и загонетки у игри. На модерним OS-овима игра има барем једну графичку грешку. Ево је овде на лијевој страни врата: MG:U PC modern OS glitch
Idemo opet lagano.

zrQB2eM.jpg
Tough guess... ово је можда нешто са Dreamcasta, такав ми шмек има. Јапанска је игра, рекао бих.

Ebo igre, jel ima neko ove providne ps1 shellove sto je beosoft valjao?

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

@Nezaborav odličan post, dosta vrhunskog info....

Samo 92 mora zbog nepravednog klevetanja Under Siege serijala.

Takodje igra nije sa Drimkasta dopada mi se asocijacija svakako, ima smisla

Пало ми је неколико игара на памет: Hybrid Heaven, X-Squad, Win-back: Covert Operations... мада мислим да није ниједна од њих.

Хехе, недавно је нарезах себи, ја сам је примјетио још у Bonusu бр. 2 играће се то, биће и тема. :) Игра има више завршетака зависно од тога какве одлуке играч доноси тако да је replay value баш велика. Игра је један од многих примјера домишљатог искоришћења хардвера са Плејстешјн Кеца, јер чини ми се да користи 2D позадине које се закрећу и ротирају у 3D простору, што онда даје утисак пуне тродимензионалности. Не знам да ли је то још нека друга игра радила. Име игре преко баре је Covert Ops: Nuclear Dawn. Морају Амери мало да кењају, што са паљевинским називом, што са тим да возови нису баш популарни тамо као у Европи, нарочито експрес. Питам се да ли је игра макар мало инспирисана филмом Under Siege 2 са Стевом Циглом илити Стивеном Сигалом. "Претпоставка је мајка свих зајеба..." - Цитат из филма, уједно и једино што ваља у њему... одо' ја у offtopic.
Presao sam Chase the Express mnogo puta, svaki put iznova zanimljiva. Opisao bi je kao kombinaciju Syphon Filter-a i James Bond-a.
Могу да потврдим да није, играо сам баш скоро РС верзију. Како је тешка игра, јбт. Мада чини се интересантном, нарочито прича. Поменух недавно да је доста тежа од PS1 верзије. Мада је графички знатно испред, очекивано, а и измјена ликова не повлачи учитавање него је моментална. Требала је бити point 'n' click авантура па су се напели у survival horror жанр. Отуда и огроман број предмета и загонетки у игри. На модерним OS-овима игра има барем једну графичку грешку. Ево је овде на лијевој страни врата: MG:U PC modern OS glitch
Jeste, igra je bas teska. Secam se kad sam je prvi put igrao u PS1 eri nisam ni kontao sta treba da se radi, nije mi se svidela pa sam je batalio. Kasnije sam je ponovo igrao posle dosta godina i moram priznati da je kul, jedna je od onih igara koji je prvi deo igre malo smor, a kasnije sve bolja.

Tako je, priložiću moj tekst o igri veliki sam fan....govanca emoji može uvek znam da nisu za tekst. PREDAJEM ŠTAFETU @Nezaborav

Прекопирај текст овде у свој пост и нема проблема, волио бих да прочитам пошто је од тебе. Стварно нећу да му дајем кликове.

Ево нова.
image_2021-06-13_122029.png

OGame ili ORB.
Ово друго је, погодио си. Рокај даље.

Овде је OGame био култ, разлог за многе свађе. После се прешло на Silkroad.

Овде је OGame био култ, разлог за многе свађе. После се прешло на Silkroad.
Drug bio hardkor navuchen. Igrao je bash predano i dugo, ja sam mozhda par dana pa me smorilo. OMERTA konza! :D

Back
Top Bottom