• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mačke

Imaju miris bez sumnje, samo ne oseća ko se navikao. Ima ih i koji su alergični, pa ih razumem.
Kerovi imaju još jači miris, ali navikne se čovek, zavisi i od rase naravno.
Imam četiri mačke u stanu i apsolutno nemaju nikakav miris, i nije stvar navike nego činjenica, a čulo mirisa mi je prilično dobro. Što se pasa tiče tu se već slažem, oni znaju da zasmrde ako se ne kupaju, ali kao što kažeš, zavisi od rase. Neki bazde manje, neki više. 😉
Evo i mojih mačaka (ženka i tri mužjaka, naravno svi su sterilisani/kastrirani). 😊

Ciki.jpg

Mili.jpg Burazeri.jpg

Imam četiri mačke u stanu i apsolutno nemaju nikakav miris, i nije stvar navike nego činjenica, a čulo mirisa mi je prilično dobro.
Kad se navikneš ne možeš da ga osetiš.
Ko zna možda tvoje mačke nemaju miris, ali budi siguran da neke imaju.

Last edited:
Kad se navikneš ne možeš da ga osetiš.
Ko zna možda tvoje mačke nemaju miris, ali budi siguran da neke imaju.

Možda neke imaju miris, ali sam siguran da moje nemaju. Opet kažem, nije stvar navike, jednostavno je tako, barem što se ovih mojih tiče. Ni meni nije jasno kako ne luče nikakav miris, obzirom da jedino kupanje koje imaju je ono što se ližu. Naravno, posip im redovno čistim, tako da ni on ne smrdi.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Prelepa je :)

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Prelepa je :)

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Da, ima jako lepe share, a i boja je neshto izmedju crne i ridje. Ne vidi se najbolje na fotografijama, ali na suncu izgleda bash lepo. Plus je velika maza :3

Maca koja je bila na krovu šupe i dugo nije htela da siđe. Imale su leglo na gredama i rupu u krovu pa su se tu šetale. Sad je nestala, moguće da je neko pokupio kada je izašla iz dvorišta.

iGdCuPZ.jpg

Back
Top Bottom