• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Apex Legends (F2P/Battle Royale)

Opa, pa oni to najavljuju arena mod, to moze biti ekstra.

Along with a new character and weapon that are on the way to Apex Legends, Respawn Entertainment is adding a permanent game mode as part of the Legacy update on May 4th. Arenas is a 3v3 team deathmatch mode that bears several similarities to Valorant. A few of the maps are drawn from locations in the battle royale maps, but there will be some entirely new arenas in which you'll duke it out.

Sto se tice servera jedino rano ujutru ima smisla igrati popodne i uveče je pakao koliko lose rade. EA klosari.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Meni je fascinantno da njima posle 2 godine serveri jos uvek ne rade, launchuju novu sezonu i serveri im umru, oni ili nemaju pojma sta rade ili namerno sabotiraju sami sebe. Juce usao kao da probam arenu, prvo nije mogla igra da se konektuje na server, posle nije mogla da nadje ni jednu partiju, kreteni...

A imaju na mesečnom nivou aktivnih 29 miliona igraca.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Koliko je igran ovaj team deathmatch mode što su skoro dodali?
Probao sam igru onomad kad je izašla, ubili me dvaput sa drugog kraja mape i batalio xD
Sinoć naletim na neki twitch stream, vidim ima taj arena mode, deluje mi zanimljivo. Možda bih mogao dati drugu šansu igri.

Koliko je igran ovaj team deathmatch mode što su skoro dodali?
Probao sam igru onomad kad je izašla, ubili me dvaput sa drugog kraja mape i batalio xD
Sinoć naletim na neki twitch stream, vidim ima taj arena mode, deluje mi zanimljivo. Možda bih mogao dati drugu šansu igri.
Ja sam probao Arenu nije losa zabavna je, ovo sezonu sam batalio skroz nisam igrao ukupno ni par sati.

Ja nisam dugo vec igrao, arenu nisam ni probao, mada mogao bi malo

Probaću za vikend, pa šta bude. Verovatno ću da izgubim želju za igranjem kad krenu Turci i Rusi da mi psuju sve po spisku.

Ja nisam dugo vec igrao, arenu nisam ni probao, mada mogao bi malo

Ja sam obrisao igru pre 20ak dana smorila me bas, igracu ponovo za par sezona kad se malo uzelim :)

Igrao sinoć ovaj arena mode nekih sat-dva vremena, pola sata. Zanimljivo je.
Sad jebiga, refleksi ko u mrtvog konja a nisam igrao mp fps još od 2017e, pa se nubujem. Al' hvatam konce polako.
Igrao sam samo sa onom Jamajčankom, reko da budem timu od koristi. Imao sam par clutch oživljavanja saboraca, jednom se došunjao protivnicima iza leđa pa ih izrešetao sa čmarom, ubio dušmana golim šakama... Bilo je dobrih momenata.
Moram da se suzdržim od srljanja i napadanja protivnika u nokdaunu, zine mi dupe dubijem nekog a dok ja gledam da mu zaobiđem štit mene izrešeta njegov saborac :)

S obzirom da ponovo imam koliko toliko ok PC, ove nedelje sam konačno zaigrao ovo sa mišem. Ko je igrao sa mnom, zna da sam na gamepadu totalni invalid i da sam samo bio teg koji treba vući sa sobom. Za nedelje i nedelje igranja, uspeli smo samo jednom da pobedimo 😅

Sad mi je PC-ju mnogo zabavnije, konačno se ne osećam kao da su mi vezane ruke i uspeo sam da dođem do pobede već prvog dana igranja 😊
Do sada sam nabacio 15-ak pobeda u BR-u i nekoliko u areni. Ali najbolji mi je utisak bio kada sam otključao Valkyrie koja mi je instant postala omiljeni lik. Bukvalno prva partija u Kings Canyonu, ring se zatvara, pritisnuti smo od strane dva tima sa svake strane, nema nam nikakvog izlaza. Bacam heat shield da se zalečimo i aktiviram ulti sa kojim prelećemo ono brdo kroz koje prolazi tunel i sa druge strane ih sačekamo i dobijemo partiju. I generalno je prezabavna sa korišćenje jer je letenje super. Ima ona nedovršena zgrada u World's Edge koja je popularno mesto za sletanje, ako uspeš da dođeš do oružja, bukvalno možeš da dominiraš jer stalno možeš da menjaš spratove sa svake strane i obigravaš oko protivnika.
Doduše, i dalje najbolje rezultate pravim sa Wraith, može da napravi haos sa portalima, izvukao sam jednu clutch partiju kada sam spasio oborene saigrače kroz portal, i na kraju bio kill leader :)

Sad sve ovo zvuči kao da sam mnogo dobar, ali mislim da i dalje ne ciljam baš kako treba, stalno čačkam sensitivity i primećujem da ide na bolje kada sam ga smanjio, ali nemam baš toliko mesta na stolu, tj. nemam veliku podlogu pa ne mogu da pravim velike pokrete rukom da nadomestim mali sensitivity. Plus me mrzi da učim recoil patterne, ali će to valjda doći s vremenom.

Valk je i meni postala new main i na PC-u i na Xboxu. Sa njom sam došao do Diamonda na obe platforme. Birao druge samo kada mi neko uzme Valk.

Ali koliko čujem nerfovaće je uskoro.

Back
Top Bottom