S obzirom da ponovo imam koliko toliko ok PC, ove nedelje sam konačno zaigrao ovo sa mišem. Ko je igrao sa mnom, zna da sam na gamepadu totalni invalid i da sam samo bio teg koji treba vući sa sobom. Za nedelje i nedelje igranja, uspeli smo samo jednom da pobedimo
Sad mi je PC-ju mnogo zabavnije, konačno se ne osećam kao da su mi vezane ruke i uspeo sam da dođem do pobede već prvog dana igranja

Do sada sam nabacio 15-ak pobeda u BR-u i nekoliko u areni. Ali najbolji mi je utisak bio kada sam otključao Valkyrie koja mi je instant postala omiljeni lik. Bukvalno prva partija u Kings Canyonu, ring se zatvara, pritisnuti smo od strane dva tima sa svake strane, nema nam nikakvog izlaza. Bacam heat shield da se zalečimo i aktiviram ulti sa kojim prelećemo ono brdo kroz koje prolazi tunel i sa druge strane ih sačekamo i dobijemo partiju. I generalno je prezabavna sa korišćenje jer je letenje super. Ima ona nedovršena zgrada u World's Edge koja je popularno mesto za sletanje, ako uspeš da dođeš do oružja, bukvalno možeš da dominiraš jer stalno možeš da menjaš spratove sa svake strane i obigravaš oko protivnika.
Doduše, i dalje najbolje rezultate pravim sa Wraith, može da napravi haos sa portalima, izvukao sam jednu clutch partiju kada sam spasio oborene saigrače kroz portal, i na kraju bio kill leader
Sad sve ovo zvuči kao da sam mnogo dobar, ali mislim da i dalje ne ciljam baš kako treba, stalno čačkam sensitivity i primećujem da ide na bolje kada sam ga smanjio, ali nemam baš toliko mesta na stolu, tj. nemam veliku podlogu pa ne mogu da pravim velike pokrete rukom da nadomestim mali sensitivity. Plus me mrzi da učim recoil patterne, ali će to valjda doći s vremenom.