• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Food, Drinks & Candy CR4ZE! 🍕🍔🍟🌭🍿🥨🧀🥗🥪🍖

Svakako bolje nego sto bi ti u zivotu mogao ikada da snimis ;)

Negativan si Krejzi jako u poslednje vreme...od kad si poceo da praizujes dlss5 i AI rejting ti je nula sine, samo atakujes, iskuliraj malo jedno vreme...
Da ne kazem ono tvoje "nadji devojku" :)

Nope, zamenio si uloge, ja napljujem igre, i prejzujem AI, moje misljenje, a ljudi mene atekuju zbog toga, cak i danima posle toga, sto svakako nije normalno ponasanje, te nastojim da pomognem tim ljudima da pocnu da se ponasaju normalno, manje besa i frustracija i sve ce biti uredu, mir u svetu ☮️🕊️ radite na sebi :)

Eksperimentišeš sa novim formatom? Mislim bez govora.

Koliko su kinte lazanje? Moracu da uzmem, dobro deluje
Jbg ne secam se, to sam ranije uzeo, mislim da su izmedju 400 i 600 din, ali kidaju, ja inace obozavam bolonjeze, to mi je drugo najomiljenije jelo
Eksperimentišeš sa novim formatom? Mislim bez govora.
Ma snimio sam 10 minuta degustaciju sa govorom, da bi posle video da zvuk nije snimljen...
Prvi put sam tad bio povezivao mikrofon na mob, i to je neki bas finicky nacin gde se lako gubi konekcija, a da ti to i ne znas... posle toga sam ga povezivao na drugi nacin... lekcija naucena, ali ovaj materijal mi je propao, pa sam ga makar ovako okacio, sa ocenom...

Ugh al deru s cenom za 400g pakovanje..
Mislim da je ovde 1Kg pakovanje £3.49..

Generalno, radje sam napravim lazanje ali od ovih gotovih Marks & Spencer su najbolje, mada je cena duplo, ali ako bih ocenjivao, bilo bi 10\10 Marks n Spencer, 6.5 lidl

Back
Top Bottom