• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Jamal Murray ima sve veće probleme sa skočnim zglobom... Mislim da bi denver mogao da doda crveni krst u svoj logo ove godine :D

Bukvalno, bez Jokica jos i nekako, ali kad nema ni Mareja, nema ko da daje koseve...
Bas su desektovani svake sezone, nego ih Jokic uvek vukao, ali eto, ove je i on povredjen i to od saigraca...
Meni najvise krivo sto ce skoro sigurno ostati bez MVP nagrade, jer ne verujem da ce se vratiti na vreme da popuni kvotu od 65 tekmi...

Ladno covek intervjuisao Adelmana.
Bas mi je postalo bezveze da pratim kosarku otkad ovaj covek vise nije na Areni, taman pratio All Star nedavno, ono samo Kole, bas mi nedostaje njihov duet.

Da, doduse ja vise volim Altitude dvojac, ali moze i Katy da prodje kao povremena, treca opcija

Jokić za jednu asistenciju ispustio quadruple double

29 poena
14 skokova
9 asistencija
10 izgubljenih lopti

:P

Uzas, tako sam navijao da tako nesto ostvari i sad su se namestile kockice, ali dzaba, voli lala da zakine na jednoj :mad:
Ko zna dal ce se ikad ponovo namestiti slicna situacija, mada moguce.

Uzas, tako sam navijao da tako nesto ostvari i sad su se namestile kockice, ali dzaba, voli lala da zakine na jednoj :mad:
Ko zna dal ce se ikad ponovo namestiti slicna situacija, mada moguce.

Čitaš li ti uošte poruku

10 IZGUBLJENIH LOPTI

to je negativna statistika. Bio sam sarkastičan

paklena forma denvera, nadam se da će se probuditi do plejofa.
kako stvari stoje smeši im se šesta pozicija i najverovatnije lejkersi koji su u top formi u post-brakeup luka eri.

Čitaš li ti uošte poruku

10 IZGUBLJENIH LOPTI

to je negativna statistika. Bio sam sarkastičan
Ma znam, gledao sam tekmu, ja sam navijao da ima i 10 izgubljenih, nekako mi je kul ta statistika, a u istoriji je mozda samo jos westbruk imao tako nesto...
paklena forma denvera, nadam se da će se probuditi do plejofa.
kako stvari stoje smeši im se šesta pozicija i najverovatnije lejkersi koji su u top formi u post-brakeup luka eri.
da, tako deluje...
mada ima dosta razloga sto se raspadaju, silne povrede, zatim najtezi raspored ikad u istoriji takmicenja, najveci broj gostujucih utakmica, kao i back to back utakmica, sudije koje pustaju da se Jokic prebija... i da ne idem dalje u detalje, ima vise na mom kanalu, ali bruka koliko NBA sabotira Denver, onako bez trunke sramote...

karte jesu protiv njih, mada malo "svi su protiv nas" ulazi u domen teorije zavere.
svakako nisu smeli da izgube sinoćnju utakmicu protiv tima koji ima 9 poraza za redom.

jokara je podbacio, mnogo se svađa sa sudijama i nekako gubi liderstvo nad timom. i sam je rekao u intervjuu sa edinom da često prećuti da ne bi ispao previše kritičan, a možda malo te vatre fali. krivim tu i adelmana, deluje mi da ne ume da podigne moral (tu je maloun čini mi se bio bolji).

drago mi je što se kem vratio, samo neka nastavi ovako...

mada malo "svi su protiv nas" ulazi u domen teorije zavere.
Ma kakva zavera, ako gledas utakmice sigurno si video koliko Jokica kako kroci na teren, dakle ne tamo u njihovom reketu, vec gde god da je na parketu, pa makar i kad pocinju akciju, na njemu je uvek neko ko ga sve vreme vuce, udara i gura, a sudije se ponasaju ko da se nista ne desava... ajde reci mi makar jednog igraca u NBA kojeg tako cuvaju? ne postoji... Jokic je jedini igrac nad kojim je dozvoljeno da ga prebijaju svaku utakmicu od momenta kako uvede loptu u igru... to su poceli lejkersi, pa nastavila oklahoma, a sad kad su svi ostali klubovi videli da tako moze, tako ga sad bukvalno svaki tim cuva... i ne cudi sto je ispizdeo, ja ne bih izdrzao takav tretman ni 5 sekundi, nego on sto je lala i ravnodusan i navikao je da ga braca biju, ali ima i on neke svoje granice, a te granice sve vise pokazuje, nikad on nije bio ovoliko ispizdeo, kao sto je ove sezone, a razlog je iskljucivo taj sto ga biju sve vreme, a sudije ni da pisnu... pa sad ako je ovo "zavera" neka bude "zavera", ali ovo svako ko gleda utakmicu i iskljucivo sve vreme gleda u Jokica, ne moze a da ne vidi... sad je covek i premoren i ispadaju mu lopte iz ruke... ruke izubijane i izgrebane ko nikome drugom u nba...
Ubise ga ko vola u kupusu.
Adam Silver ga ozbiljno mrzi i celu tu fransizu iz Denvera, to pokazuju cinjenice vec dugi niz godina, kroz sudijski tretman, ove sezone raspored itd...

Last edited:
Back
Top Bottom