• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

007 First Light - story trejler, may 27

Metal Gear Solid Master Collection vol 2 - MGS4, Peace Walker & Ghost Babel, 27. avg

Od svega ovoga najvise me zanima MGS4, da se ne zezam sa emulatorom, kao i James Bond iako je grafika bas nekako slabasna, pogotovo modeli likova...

RIP Bluepoint Games 2006-2026 :(

PlayStation ih kupio 2021. godine posle izbacivanja veoma dobrog Demons Souls remastera. Posle toga su radili kao ispomoc za GoW Ragnarok, radili na cancelovanoj GoW Live Service igri, i nisu dobili greenlight za bilo koji drugi projekat.

Bas steta, bili su pravi port i remaster majstori.

Ja se pitam kako Bend nije dobio sut kartu vec, jedino sto im je islo u korist u zadnj vreme je veoma uspesan PC port Days Gone-a. :-/

Steta mogli su komotno da odrade BB remake da ih Sony nije cimao da rade onu otkazanu GoW live service igru.

Govna, ko se sa njima udružio pre ili kasnije kitu je ispušio.
Mene hvata jeza sto vise nema evolution studia (stari wrc ps2 i motorstorm) i liverpul mislim da je radio wipeout i getawey...
Ali ipak mislim da je microsoft sampion po pitanju zatvaranja studija nikada necu prezaliti rare :(

Inace vec mi se ne svidja :(
1771536427420.webp

Last edited:
Bend je navodno brzo dobio greenlight za novu SP igru, a Bluepoint godinu dana nije nasao "dobitnicki" pitch.

A MM ko zna sta radi, verovatno je tamo vec skeleton crew.

Back
Top Bottom