• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Ne znas za ono da uoci Avatar 3 na projekcijama sirom sveta pustaju (tj. pustace) teasere za Doomsday? Navodno 4 komada.
Ovaj (Steve Rogers teaser) je bio prikazivan od prosle nedelje, a za vikend je krenuo i drugi (Thor teaser) da se prikazuje.

Videli da ne mogu da zaustave "curenje", pa sada oficijelno pustili ovaj prvi online. Znaci ocekivati jos 3 komada uskoro.

Sa druge strane, Sony najverovatnije danas-sutra izbacuje Spider-Man: Brand New Day Trailer. ;)

Last edited:
S obzirom da su trejleri danas sve što ima dobro u filmu, ne čudi me da krenu trejleri trejlera, a u bioskopima se full trailer naplaćuje kao pola filma.

Čitam da je masa MCU fanova u USA kupovalo kartu za Avatar 3 samo da bi videli Avangers: Doomsday teaser/trailer i onda odmah izlazili iz bioskopa. Koji degenerici...
To je online meme koji se redovno ponavlja kada god neko nece da veruje u uspeh nekog blockbustera [a pogotovo Cameron-ovih filmova]. :D

to već da kažemo ima, tizer za trejler

Da, ali je trejler besplatan. Hoću samo tizer da vidim besplatno, trejleri da se samo prikazuju u bioskopima, tipa 2Eur, pa tek ako mi se svidi trejler dajem 5Eur za film.

Pa onda neki bundle od deset trejlera za tipa 10Eur, to pogledam i dobar sam mjesec dana.

A onda kad idem da gledam film, gledam samo film a ne dvajes' trejlera pa film.

Ako neko nije shvatio ironiju - mrzim trejlere, tačnije mrzim sebe što ih gledam...

Imam ideju kako bioskopi mogu dodatno da zarade. Dodaju 20% na cenu karte da te puste da uđeš u salu kada trejleri i reklame prođu :P

Imam ideju kako bioskopi mogu dodatno da zarade. Dodaju 20% na cenu karte da te puste da uđeš u salu kada trejleri i reklame prođu :P
Nisam bio u bioskopu boga oca godina, ali ranije kad sam isao, najvise sam se radovao reklamama i trailerima pre filma, obicno je to bilo nesto vau.

Inace, mogli bi da dodatno zarade, kad bi na sredini filma pustali da napravis pauzu 10ak min...

Nisam bio u bioskopu boga oca godina, ali ranije kad sam isao, najvise sam se radovao reklamama i trailerima pre filma, obicno je to bilo nesto vau.

Inace, mogli bi da dodatno zarade, kad bi na sredini filma pustali da napravis pauzu 10ak min...

U selu Riđica sam boravio dosta kao mali. Pošto je lokalni bioskom imao samo jedan prijektor čija je najveća rolna bila sat vremena svaki film je imao ugrađenu "puš pauzu" dok menjaju rolnu. Čak su i ogradili dvorištanje od nekih 3x3 metra zidom od preko dva metra visine u koje se ulazilo sa dna sale da ne bi morali da otvaraju glavni ulaz.

Back
Top Bottom