• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Danas je 20 godina od izlaska NFS Most Wanted-a. :)

Prvog screenshota i kasnije reveal trailera na E3, se secam kao da je bilo juce:

a.jpg

Omiljeni trailer:

Udarao hajp sve u 16, pogotovo kada su pustili i Demo na PC-u koji je mogao da se igra i online protiv drugih ljudi (vecinski nekih Rusa).
Tih 500-600MB sam skidao skoro sat vremena u Internet kafe-u. :D

Ali najjace koliko je sve bilo unapredjeno u odnosu na Underground 2.

Aj pa da pozivimo jos 20 godina i da docekamo Remake.
Uzdravlje!

keyed-keying.gif

Ne boj se - ovo je samo par reci o igri cisto da se obelezi datum.
Nikakva "review" serendanja. Nije to za svakoga, pa ni za mene (kao sto sam naglasio TEBI dosta puta ovde). ;)

Razumem ja "izduvni ventil", pa ko voli da sere po forumima, twitterima, B92 sajtovima, discordima, samo neka izvoli. I kome to treba u zivotu, jelte.

Last edited:
Nesto smo danas besni 😅
Zamenio si me sa nekim, ja koristim samo jedan forum, a na b92 samo citam vesti, retko kad neki komentar, ostalo ne koristim, znaci nikad lol... kakav crni discord, twitter...

Pricam generalno, ne za tebe. Samo neka ljudi seru i izduvavaju ventile. (y)

Bogami, odlicno izgleda, obzirom da je rally, svidja mi se

edit

edit 2

Jako losa PT implementacija, ne samo rip fps, vec sto i gore izgleda nego original...

Last edited:
Danas je 20 godina od izlaska NFS Most Wanted-a. :)

Prvog screenshota i kasnije reveal trailera na E3, se secam kao da je bilo juce:

a.jpg

Omiljeni trailer:

Udarao hajp sve u 16, pogotovo kada su pustili i Demo na PC-u koji je mogao da se igra i online protiv drugih ljudi (vecinski nekih Rusa).
Tih 500-600MB sam skidao skoro sat vremena u Internet kafe-u. :D

Ali najjace koliko je sve bilo unapredjeno u odnosu na Underground 2.

Aj pa da pozivimo jos 20 godina i da docekamo Remake.
Uzdravlje!

keyed-keying.gif

Hah, baš sam sinoć namestio PC verziju na Retroid Pocket G2, fluid 60 u Widescreenu kako i treba.

Good ol times, moji omiljeni NFS.

Cool je ovo, ali nekako sve današnje igre kada govore o tome kako su revolucionarne i inovativne, kao recimo naslov ovog klipa "PHYSICS IS INSANE", gledajuće sve to, uvek se razočaram jer očekujem nešto neverovatno. A krivac za to je verovatno Crysis 1 demo, koji, kada se pojavio, apsolutno bio nekoliko generacija ispred svega ostalog. I dan danas se sećam celog demo-a napamet. Koliko novih stvari i kako je sve izgledalo, jedno od najlepših igračkih iskustava, i eto, to nije ni cela igra, nego demo :D I onda kada neko tvrdi ovakve stvari, da ima revoluciju, nešto INSANE, uvek očekujem tako neki veliki skok, ali svestan sam naravno da je to danas nemoguće. Crytek je bio ispred vremena.

Back
Top Bottom