Poco sam da iskljucujem hdr u vecini igra ,mislim sad dal je do mene ili....li uglvnom kada je mrak u igri nema smislla jer ubija sve sto treba da ima detalje a uHdr je uzasan btw, igram u Sdr
Poco sam da iskljucujem hdr u vecini igra ,mislim sad dal je do mene ili....li uglvnom kada je mrak u igri nema smislla jer ubija sve sto treba da ima detalje a u
mraku je ,a peko dana kao da mi ubija boje![]()
Mislim da je problem do tvojih podešavanja. Nije igra mračna u HDR-u, mada ja sam betu igrao sa Dolby VisionPoco sam da iskljucujem hdr u vecini igra ,mislim sad dal je do mene ili....li uglvnom kada je mrak u igri nema smislla jer ubija sve sto treba da ima detalje a u
mraku je ,a peko dana kao da mi ubija boje![]()
![]()
Battlefield 6 Campaign Review - IGN
Battlefield 6's campaign is a safe, dull reimagining of what the series once was, rather than a bold reinvention of what it could be.www.ign.com
5/10 potop...
Vidi se da nisi obratio ni minimum paznje, ono je ocena za single player kampanju, ne za online...Potop![]()
Niko da podeli neki utisak!?
Sinoc sam igrao duze i pomesani su mi utisci, splaslo je odusevljenje i realnost neka je, da je ovo ipak vise Cod nego neki spirituelni nastavak BF3 i Bad Company 2. Podseca tek tek ali mape su toliko skucene, zastavice na Conquest bukvalno budu jedna do druge i onaj prostor za osvajanje smanjen kao u Cod-u, dovoljno da jedan baci granatu i odosmo pola nas sto lezimo zbijeni po coskovima... Ne znam kakvi su ostali modovi, samo Conquest igram i ono bukvalno moras svo cetvoro ociju non stop , prsti od akcije stalno,respawn 5 sekundi... Ne vidim ovde potrebu ikakvu za bilo kakvim timskim igranjem, ovde se ne zna ko je ko. Bf2042 sam jos i surio, stalno bio u top 3, ovde ne mogu da se sastavim, reflexi propali, omatorilo se dramaticno XD