• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Battlefield 6

Pocecu da igram prekosutra izgleda
Begam na Yotei bolje

Attachments

• 20251010_171142.webp
    20251010_171142.webp
    587.4 KB · Views: 8
Odigrao sam optrilike 4 runde i nije lose. Nisam nesto ni odusevljen ali to je to, BF u izdanju koje vise podseca na BF3 i 4 nego na one novije, sto jes dobro. Kad je pokrenuo Operation Firestorm mapu opicila me nostalgija, reko jbt jel moguce da je proslo vec 14 god. od BF3. Igrace se ovo svakodnevno. Optimizacija je dobra, tecno radi, graficki nista epic i ceo paket je vrlo dobar. Hdr je uzasan btw, igram u Sdr

Poco sam da iskljucujem hdr u vecini igra ,mislim sad dal je do mene ili....li uglvnom kada je mrak u igri nema smislla jer ubija sve sto treba da ima detalje a u
mraku je ,a peko dana kao da mi ubija boje :(

Ne znam sta je ovo sa Hdr implementacijom, sve je gore i gore umesto obrnuto da je, 10 i vise godina postoji vec i da ne mogu da naprave da to bude vec jednom to. Ne primecujem to samo na Pc igrama, vec i na ps5...sta sam bese pre Yotei probao na ps5, MGS Deltu cini mi se, ono je isprano govno bukvalno kako izgleda...

Poco sam da iskljucujem hdr u vecini igra ,mislim sad dal je do mene ili....li uglvnom kada je mrak u igri nema smislla jer ubija sve sto treba da ima detalje a u
mraku je ,a peko dana kao da mi ubija boje :(
Mislim da je problem do tvojih podešavanja. Nije igra mračna u HDR-u, mada ja sam betu igrao sa Dolby Vision

Niko da podeli neki utisak!? :)
Sinoc sam igrao duze i pomesani su mi utisci, splaslo je odusevljenje i realnost neka je, da je ovo ipak vise Cod nego neki spirituelni nastavak BF3 i Bad Company 2. Podseca tek tek ali mape su toliko skucene, zastavice na Conquest bukvalno budu jedna do druge i onaj prostor za osvajanje smanjen kao u Cod-u, dovoljno da jedan baci granatu i odosmo pola nas sto lezimo zbijeni po coskovima... Ne znam kakvi su ostali modovi, samo Conquest igram i ono bukvalno moras svo cetvoro ociju non stop , prsti od akcije stalno,respawn 5 sekundi... Ne vidim ovde potrebu ikakvu za bilo kakvim timskim igranjem, ovde se ne zna ko je ko. Bf2042 sam jos i surio, stalno bio u top 3, ovde ne mogu da se sastavim, reflexi propali, omatorilo se dramaticno XD

Što se mene tiče igra kida. Ja volim BF tj BF3/BF4 (BF1 i BFV slabije) a BF6 je skroz u tom fazonu, tako da je meni ekstra. Super je igra, baš zabavna. Od mene svaka preporuka 🫡

P.S. pravićemo se da BF2042 ne postoji

Niko da podeli neki utisak!? :)
Sinoc sam igrao duze i pomesani su mi utisci, splaslo je odusevljenje i realnost neka je, da je ovo ipak vise Cod nego neki spirituelni nastavak BF3 i Bad Company 2. Podseca tek tek ali mape su toliko skucene, zastavice na Conquest bukvalno budu jedna do druge i onaj prostor za osvajanje smanjen kao u Cod-u, dovoljno da jedan baci granatu i odosmo pola nas sto lezimo zbijeni po coskovima... Ne znam kakvi su ostali modovi, samo Conquest igram i ono bukvalno moras svo cetvoro ociju non stop , prsti od akcije stalno,respawn 5 sekundi... Ne vidim ovde potrebu ikakvu za bilo kakvim timskim igranjem, ovde se ne zna ko je ko. Bf2042 sam jos i surio, stalno bio u top 3, ovde ne mogu da se sastavim, reflexi propali, omatorilo se dramaticno XD

Po čemu je ovo CoD pobogu? Ne znam da li si i kada si poslednji put igrao CoD multiplayer i koliko si igrao BF3-4 ali ovo su dva različita univerzuma.

A to što vas neko ubije jednom granatom vas gomilu u uglu, treba da se zapitate, šta radite u uglu svi zajedno :D

Mehanički ovo je evolucija, jako blisko BF3/4. Čak nešto sporije za nijansu. TTK je isti kao u starijim BF igrama, nema veze sa CoD om.

Jedina sličnost je to što su pucačine i atmosfera je rata.

Back
Top Bottom