Prva igra na novom kompu
Igrao nekih saticak vremena cisto da testiram makinu.
Prvo par utisaka oko same igre, pa cu pcmr posle. Price se iz Eternala ne secam uopste, plus nisam odigrao onaj old gods dlc, tako da nemam pojma sta se ovde desava ko su ovi likovi i sta hoce lol Nekako mi je lose to odradjeno, upadnes u igru i izgubljen si lore wise. Kada se uopste ovo desava ?
Anyways kada ignorises trash narativ, gameplay je odlican. Bas mi se svidja, letis po mapi sa onim zaletanjem, sorenje nikad socnije. Muzika za sada mozda malko losija, al i dalje adekvatna. Nivoi su dobro dizajnirani ima bas tona stvari da se pronadje i fala bogu mapa je odlicna pa dosta pomaze, al opet moras sam da izvalis kako tacno da dodjes do nekih delova.
Sve u svemu prvi utisak pozitivan, nastavljam sa igranjem for sure.
Sada tehnikalije.
Prvi test 4k DLSS Performance sve na max bez path tracing-a. Igra LETI 100+ fps konstantno i super smooth je. Izgleda bas dobro, fin upgrade u odnosu na Eternal.
Drugi test PT ukljucen na max (sva svetla itd..) i frejmovi se bukvalno prepolove

sa 120 na 60fps. Do nedavno mi je 60fps bilo smooth, al veoma brzo se naviknes na 120fps lol Tako da mi bas nije za oko 60fps prijalo.
Ukljucim x2 FG vizuelna glatkoca odma osetno bolja kao da stvarno imas 120fps, ali osecaj mrdanja misa ipak nije isti kao nativnih 120fps, moze se navici brzo for sure i osetno je bolje nego bez FG tj u nativniih ~60fps.
Ali iskreno PT vizuelno ne pravi neku ogromnu razliku ovde, mislim mozes na nekim detaljima primetiti, ali kada krenes da przis demone biram apsolutno savrsenu glatkocu nativnih 100+ fps
Kontam da je PT super za sporije igre gde zapravo imas vremena da razgledas, ovde ako stanem na sekund odma padnem mrtav. A igra i sa "obicnim RT" izgleda sexy af.