• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC General Multiplatform tema (trejleri/vesti/glasine)

Jesi sredio analitiku i SEO?

Vidim da se baš ulaže trud pa zato pitam. :)

Jesi sredio analitiku i SEO?

Vidim da se baš ulaže trud pa zato pitam. :)

SEO je sređen, kako se ispostavilo falilo je samo malo šta je trebalo da se podesi za SEO. Moram neke permalinkove da menjam i da redirektujem ali to niti znam trenutno niti imam vremena za to.

Što se tiče analitike, još se ne pojavljujemo nigde. Kolega mi je rekao da imamo neke probleme sa content headerom, to mora da istražim.

Od gameplaya ni traga ni glasa, ne samo u ovom trejleru nego uopste, prikazano mozda 5 sekundi..Mirise na scam.

Ima dosta više gameplaya, ima 9min klip sa svim gameplayem sakupljenim do sada.

Sve u svemu, nije dobro.

da, sumnjivo je jako, saznacemo uskoro

edit

Last edited:
Fino izgledaju ove sredjene verzije, vidim free su na plus-u, verovatno cu da skinem i probam 30 min as per usual :D

Slabe ocene

Okomili su se na ovu igru, ne verujem da je tako losa. Meni vise vuce na 7.5 - 8 igru na osnovu vidjenog. Realniji mi je Wahadov opis nego od ovih. Cak se i mislim da je kupim za Ps5 jer od kad imam konzolu a sad ce 1.5god,nisam 3 igre odigrao pa da ne zariba ;)

IGN je baš preterao apsolutno za sve. Eurogamer opis je mnogo realniji, ali njih ovde niko ne kači, jer IGN je... kurir gaminga.

Ima par stvari koje mogu biti problematične igračima.

Prva je mapa, nacrtana kada klikneš i ne prikazuje ti sve nivoe određenog dela gde se nalaziš, može da bude baš komplikovano i da se mučiš da dođeš do istog mesta gde si bio. Pravi lavirint.

Druga, iako je Forge reklamiran kao selling point, to je samo još jedna nova mehanika, par opisa koje sam pročitao, ljudi pričaju kao, MercurySteam je pokušao da se vežem za oružje a meni uopšte nije uspelo, baš bezveze forsiranje.

U osnovi, niko te ne tera da se vežeš za oružje, niti da koristiš jedno oružje tokom cele igre, jer ne možeš, lomi se ima durability i plus stalno nalaziš nove metale sa kojim možeš da praviš bolje. Tako da, niko te ne tera da vodiš brigu od oružju, igra te forsira bukvalno da stalno menjaš oružja i da isprobaš i forgeuješ sve šta imaš u njoj.

Treća je borba, koja može biti overwhelming i baš nepristupačna za igrače, pogotovo zbog toga što nemaš nikakav indikator kada te neko napada i sa koje strane. Najveća fora od svega je što možeš praktično da cheatuješ sa over the head udarcem dobar deo igre, tako da i ta težina i komplikovana voda padaju u borbi. Kasnije u igri ti se padnu neki baš sjebani neprijatelji koji su ekstra brzi, tada moraš da planiraš.

Četvrto, preduga je igra, baš kada pomisliš da je kraj, skontaš da si na pola, ako ne i manje. Tako da ono...

To su sve mane koje meni nisu mane, nego ili metroidvania fazon kao u Controlu samo što je ovo fantasy setttings, borba koja ispada iz šablona što je po meni jako dobro jer je snappy i precizna, nema laga, nema ničega, sve je kako treba. Zajebeš se pogineš. Oružja, nikada nisam shvatio bukvalno bilo koji PR text i Marketing pokušaj sa tim, imenuj oružje i nosi ga zauvek bullshitom, bukvalno generična imena mi imaju sva oružja. Koristim ih dok ne budu Epic i onda ih rastavim kako bih uzeo tonu ultra rare materijala od Glinde.

IGN je doduše poznat da poprilično ofrlje piše opise ili da jednostavno ne investiraju sebe u igru. Ništa čudno, to je druga petica, prva je nekog retardiranog magazina, koji je isto očekivao nešto totalno drugačije od igre.

Last edited:
Back
Top Bottom