LittleWish
Well-known member
- Reaction score
- 77
Da li ste gledali najnovijeg Doctor Who-a?
Ja sam gledao... prve tri epizode ako se dobro sećam. Slabo je sve poprilično. Krajnje neinspirativno.
Doktor je karakterno propao. Od nezaustavljive sile, pojave koja ledi svima krv u žilama i majstora nadmudrivanja, postao je cmizdravi peško
Jedina svetla tačka je za sada ideja o "čudovištu iza leđa"
Ja sam gledala par epizoda sa Jodie Whittaker i tu sam stala. Nešto me nije privukla njena saga.
Slažem se potpuno. Nekako je opao kvalitet nakon što je otišao Peter Capaldi. Mislim, Jodie je super ali nekako opao je taj šarm zbog čega je većina i gledala. Bar po meni.I ja sam stao kod Jodie za sad mi se ništa ne sviđaali ću naravno pogledati sve.Po meni nema šanse da se vrati serija da bude TOP kao što je bila kad su bili David Tennant i Matt Smith.Mada iskreno meni je bio super i Christopher Eccleston i žao mi što bar nije bio u dve sezone.Peter Capaldi matorac ali je imao šarm i ok mi je glumio
Slažem se. Super je ona glumica. Nažalost, najbolje priče su dobili prošli doktori. Možda im je ponestalo ideja i kreativnosti da nastave Doctor Who saguVidi se da se ona trudi da bude cool smešna i šarmanta ali joj slabo ideAl iskreno nije samo do nje nego i priča mi je postala meh nezanimljiva
I ja mislim da više nemaju ideja i kreativnosti za dobru i zanimljivu priču.Meni je ova serija bila među TOP 10 ali da je ovo sad sa Jodie početak Doctor Who 2005 i da nema pre nje sve što je napravilo seriju super ne bi mi bila ni na jednoj listiSlažem se. Super je ona glumica. Nažalost, najbolje priče su dobili prošli doktori. Možda im je ponestalo ideja i kreativnosti da nastave Doctor Who sagu
Ona je svakako solidna glumica ali je scenario očajan kao i dijalozi.Vidi se da se ona trudi da bude cool smešna i šarmanta ali joj slabo ideAl iskreno nije samo do nje nego i priča mi je postala meh nezanimljiva
Slažem se.Ona je svakako solidna glumica ali je scenario očajan kao i dijalozi.![]()
Baš toOna je svakako solidna glumica ali je scenario očajan kao i dijalozi.![]()
Isto ne mogu da se odlučim između David Tennanta i Matt Smitha. Obojica su imali odličnu priču. Od sidekick-a, jako su mi se svideli Donna Noble, kao i Amy i Rori kad su zajedno. Bila mi je jako zanimljiva i River Song.ja ne mogu da odlučim između David Tennanta i Matt Smitha ne mogu da kažem da mi je bolji jedan od drugog ili omiljeni oba su mi podjednako odlična zabavna smešna i donose uloge Doctora na svoj način a da open podseca na Doctora Who.a drugo mesto mi je Christopher Eccleston on mi je isto car.Omiljen Doctorov sidekick mi je Jenna Coleman a Karen Gillan je odlično glumela.Billie Piper je isto super..Tebi?
Rori i Amy su super par i imaju odličan storyline(osim kraja)i zabavni su kad su zajedno.Donu ne volim nikakoIsto ne mogu da se odlučim između David Tennanta i Matt Smitha. Obojica su imali odličnu priču. Od sidekick-a, jako su mi se svideli Donna Noble, kao i Amy i Rori kad su zajedno. Bila mi je jako zanimljiva i River Song.
Iskreno, ni meni se nisu svideli Jodies sidekicks. Nisu imali tu harizmu kao prethodni. A što ti se ne sviđa Dona? Meni je ona bila skroz blesava. Žao mi je što je bila tako kratkoRori i Amy su super par i imaju odličan storyline(osim kraja)i zabavni su kad su zajedno.Donu ne volim nikakomada dobra joj je uloga i priča.River Song je extra i jedna od boljih side characters koji nisu main.Niko mi se od Jodies sidekicks ne sviđa..Sad kad pominjemo doktorove saputnike skoro da niko od njih nema srećan kraj što mi je malo glupo al ae
e pa baš što je bila blesava meni se nije svidelo(u početku mi smetalo baš a posle mi postala ok) tj nije mi išlo uz glumicu.ali opet je bolja(u svakom smislu)200 puta od Jodies sidekicks koji nemaju nikakav šarm niti su zabavni.ja sam sad počeo da gledam sa Jodie..Dokle si ti stigla?gleda li ko najnovijeg Doctora Who?Iskreno, ni meni se nisu svideli Jodies sidekicks. Nisu imali tu harizmu kao prethodni. A što ti se ne sviđa Dona? Meni je ona bila skroz blesava. Žao mi je što je bila tako kratko![]()
Pogledala sam par epizoda sa Jodie, i tu stala. Nekako je serija sa njom (ne njenom krivicom naravno) izgubila svoj šarme pa baš što je bila blesava meni se nije svidelo(u početku mi smetalo baš a posle mi postala ok) tj nije mi išlo uz glumicu.ali opet je bolja(u svakom smislu)200 puta od Jodies sidekicks koji nemaju nikakav šarm niti su zabavni.ja sam sad počeo da gledam sa Jodie..Dokle si ti stigla?gleda li ko najnovijeg Doctora Who?
Ja se nadam da neću statiPogledala sam par epizoda sa Jodie, i tu stala. Nekako je serija sa njom (ne njenom krivicom naravno) izgubila svoj šarm