Black & White
Koliko sam samo sati utukao u tu igru... jezivo. Bio sam jako nalozen dok sam citao opis, a jos vise kada sam konacno instalirao igru. Secam se i prodavnice piratskih diskova u kojoj sam je kupio. Blage traume imam od nekih misija, igra je umela biti ekstremno frustrirajuca. Secam se da mi je, iz nekog razloga, bilo jako kul sipati psenicu seljacima u ono skladiste. Retko sam bio zao u igri, ali umelo je biti zabavno, iako bez nekih velikih nagrada.
Serious Sam se rokao nemilosrdno, ali ne na najvecoj tezini, bila mi je pakleno teska igra. Uzivao sam u ubijanju ogromnog broja neprijatelja, a verovatno i nervirao sve ukucane imitirajuci one likove s bombama koji urlaju dok trce ka meni. Nivoi su mi se jako svidjali vizuelno, a i grafika u to vreme. Bilo mi je drago igrati igru pravljenu na Balkanu. Bacac raketa sam obozavao, kao i onaj ogroman top koji ispaljuje djulad. Mrvljenje onih kosturova bi mi verovatno i dan danas bilo zabavno.
Smorio sam se sto je Evil Dead za PC ispao shit, pa nisam ni hteo probati igru. Pojma nemam kako su ostali casopisi review-ovali igru, ali meni je bila dovoljna rec Gamera da se igra moze preskociti.
Fun fact: Opis Absolute Terror. Kad god bih video onu anime devojku u glavi bi mi bilo "ovo je ultra gej". Eh, da sam tada znao u sta bih izrastao, verovatno bih se obesio.
@rale i @grunt sta mislite o ovome:
Da li je najgora vrsta americkih serija?
Hvala jos jednom Time, kvalitetno se prisecam nekog davnog vremena. Odlicna voznja.
Koliko sam samo sati utukao u tu igru... jezivo. Bio sam jako nalozen dok sam citao opis, a jos vise kada sam konacno instalirao igru. Secam se i prodavnice piratskih diskova u kojoj sam je kupio. Blage traume imam od nekih misija, igra je umela biti ekstremno frustrirajuca. Secam se da mi je, iz nekog razloga, bilo jako kul sipati psenicu seljacima u ono skladiste. Retko sam bio zao u igri, ali umelo je biti zabavno, iako bez nekih velikih nagrada.Serious Sam se rokao nemilosrdno, ali ne na najvecoj tezini, bila mi je pakleno teska igra. Uzivao sam u ubijanju ogromnog broja neprijatelja, a verovatno i nervirao sve ukucane imitirajuci one likove s bombama koji urlaju dok trce ka meni. Nivoi su mi se jako svidjali vizuelno, a i grafika u to vreme. Bilo mi je drago igrati igru pravljenu na Balkanu. Bacac raketa sam obozavao, kao i onaj ogroman top koji ispaljuje djulad. Mrvljenje onih kosturova bi mi verovatno i dan danas bilo zabavno.
Smorio sam se sto je Evil Dead za PC ispao shit, pa nisam ni hteo probati igru. Pojma nemam kako su ostali casopisi review-ovali igru, ali meni je bila dovoljna rec Gamera da se igra moze preskociti.
Fun fact: Opis Absolute Terror. Kad god bih video onu anime devojku u glavi bi mi bilo "ovo je ultra gej". Eh, da sam tada znao u sta bih izrastao, verovatno bih se obesio.
@rale i @grunt sta mislite o ovome:
Da li je najgora vrsta americkih serija?

Hvala jos jednom Time, kvalitetno se prisecam nekog davnog vremena. Odlicna voznja.

)
.