• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

Grujo obrve su ti guste ko moje stidne dlacice, uzmi to skreshi i oblikuj malo, izgledas ko praistorijski covek :)

A dobro vecina je poprilicno gluva i slijepa pa moze da prodje svakakav slop. Ono sto meni smeta u ovim snimcima vise od "grafike" je to sto ne moze ostvariti konzistentan kadar duzi od 2-3 sekunde, otud tolika iscjepkanost i trikovi a to je daleko teze rijesiti nego ovo pr0n plagiranje.

Jeste, tako je kad vam ne odgovara, a kad ja pljujem nešto popularno, onda sam ja vs the world
To je vec kako ti kao pojedinac internalizujes stvari.
Ja dajem mjerljive parametre zbog kojih je video slop, bar je trajanje kadra lako izmjeriti. Isto tako nije moje vidjenje da vecina populacije nema jasnu percepciju, to je cinjenica ugradjena u prirodu zivih bica. Same danasnje kompanije se satrase da ugrade sve moguce trikove u prozivode jer je vecini lako zavarati cula.

Kačiću ja ovde redovno, pa će te moći da pratite proces kako se nešto već skoro savršeno, još dodatno usavršuje :)

Witcher 3 slavi 10 godina od premijere

cd-projekt-red-prepares-the-witcher-3-10th-anniversary-celebrations-cover6818d1e5d01f0.jpg

Back
Top Bottom