• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV What We Do in the Shadows (2019 - )

Dobre vesti, sve tri epizode isporučuju! Drago mi je što koriste ono što oblikuje sve sitkome, a to je resetovanje u svakoj sezoni i onda dobijamo mogućnsti da istraže sve nove aspekte već ustaljenih likova. :D

Druga epizoda ima posebno mesto u srcu, jer se bavi izvesnom popularnom temom u našem divnom socijalno konfuznom društvu, gde čak vampiri izgledaju sasvim normalno u njihovim suludim akcijama.

Baron se vraća i lepši je nego ikada, hvala Doug Jones što postoji.

Pošto je ovo poslednja sezona, kao i sa pređašnjima, zaista nemam naznaka kako će se završiti serija, ali mi je drago što su uspeli ovoliko dugo da izguraju. Vidi se već po glumcima da su omatoreli (sede, podočnjaci, neko se i pomalo više ugojio) i dobro je da će da privedu sve kraju, jer zna se, sve što valja ima kraj.

Da, da, potvrdili još na početku godine. Isprva je trebala da bude i sedma sezona, ali mislim da su i oni shvatili da treba staviti tačku na sve. Pride pogledah im rejting gledanosti i u konstantnom je padu naspram prve tri sezone. Motaj kablove na vreme što bi se reklo.

Da, da, potvrdili još na početku godine. Isprva je trebala da bude i sedma sezona, ali mislim da su i oni shvatili da treba staviti tačku na sve. Pride pogledah im rejting gledanosti i u konstantnom je padu naspram prve tri sezone. Motaj kablove na vreme što bi se reklo.
Hmm da, osetila se prosla sezona da je kvalitet u padu dok je eto pocetak ove 6.sezone meni bas dobar :)
Steta, navuces se nekako i na likove i na sve a kraj je najtezi i mora doci nekad :(

Odlična poslednja epizoda.

U goste im svraća duh Laszlovog oca, a glumi ga jedinstveni Steve Coogan.

Tačno se oseća da su zbog rasterećenja i privođenju kraja seriju, udarili sa sve jačim i nepristojnijim forama. Svaki ćalac ikada će ceniti ovu epizodu.

Vidim da niko ništa ne piše, pa da prenesem utiske sa poslednje dve epizode.

Pret pretposlednja epizoda je bila prelep omaž i najsmešnija moguća zamisliva koja je mogla da bude uvertira u dobru završnicu.

A ova zadnja nas oprašta od korporativnog sveta koji su gradili u ovoj sezoni. Nije bila među smešnijim epizodama, ali su bili momenti.

Kako će završiti seriju, nemam blage, ali se samo zaista nadam da ne bude na neki lenji način da bude best of klipova iz čitave serije. Sigurno mogu bolje od toga. :D

Back
Top Bottom