• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch Ion Fury

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,409
62aa71631c0a8522b68e369ba90b639602a9f567.jpeg

PUBLISHER: 3D REALMS
DEVELOPER: VOIDPOINT
GENRE: FPS

PLATFORMS: PC/PS4/XOne/SWITCH

Ion Fury (prvobitno naslovljen Ion Maiden) je fps cyberpunk igra koju je razvio Voidpoint, a objavio 3D Realms. Predgovor je za video igru Bombshell iz 2016. godine. Ion Fury radi na modifikovanoj verziji Ken Silvermanovog Build engina i prva je originalna komercijalna igra koja je koristila taj engine u poslednjih 20 godina.

PRICA :

4lnuLqW.jpg

Heli Shelli "Bombshell" Harrison zaradila je svoje kodno ime demontirajuci bombe za Globalne odbrambene snage, kada zli monolog transhumanista dr. Jadus Heskel oslobađa članove svog kibernetičkog kulta na ulicama Neo DC-a, ona zna da je vreme da počne da izaziva eksplozije umesto da ih sprečava.

Njena težnja da ubije Heskela ostavlja trag pokolja kroz ogromne, višestepene nivoe ispunjene gigantskim eksplozijama, više tajnih područja nego što možemo izbrojati i neljudskih neprijatelja iza svakog ugla. Ovde nema regenerišućeg zdravlja; prestanite da se krijete i počnite da trčite i pucate!

MEDIA:

CxT2IO1.jpg
99YSjXF.jpg
0nBQ93B.jpg
kmKD4AE.jpg

DumdgBR.png

Probao ali mi nije leglo, bila mi je samo korektna igra. Sve je ok odrađeno ali meni nekako nije bilo zabavno kao paket.

Probao ali mi nije leglo, bila mi je samo korektna igra. Sve je ok odrađeno ali meni nekako nije bilo zabavno kao paket.

Meni je odlicna bila ja sam veliki ljubitelj ovakvih retro fps igara, presao sam je sa uzivanjem, Heli je bukvalno female verzija Duke Nukema :)

probao sam i mehanika mi je bas odgovarala, ali kao i jos neke od igara, presao dva nivoa i nikad vise upalio, ne znam ni sam sto. valjda nije imala to "nesto" sto ce da me vuce da joj se vratim

Meni je odlicna bila ja sam veliki ljubitelj ovakvih retro fps igara, presao sam je sa uzivanjem, Heli je bukvalno female verzija Duke Nukema :)

Pazi Dusk sam npr. baš slistio ali ovde nešto nije kliknulo.

Ion Fury sam preshao za par dana i maksimalno sam uzhivao. Mozhda me malo iritiralo shto kod boss-ova ne skapiram odmah caku, ali pored toga skoro nishta vishe. Secretsa ima na bacanje i VEOMA DOBRO su sakriveni, deshavalo mi se da ne nadjem ni jedan na nivou.

Mene samo nerviraju kontrole na Switchu. S obzirom da je ovo i dalje Build engine igra, verovatno je PC najbolja platforma.

Inače, gameplay, muzika 11/10

A da li se sećate resetera kontroverze, koja je bila uzrok duplog review bombinga na Steamu?

Mene samo nerviraju kontrole na Switchu. S obzirom da je ovo i dalje Build engine igra, verovatno je PC najbolja platforma.

Inače, gameplay, muzika 11/10

A da li se sećate resetera kontroverze, koja je bila uzrok duplog review bombinga na Steamu?
Secam se da su smarali i Digital Foundry sa svojim sranjima.

Odigrao sam par sati, ali mi vise taj old skul koncept ne prija uopste, dok bi to kao klinac otreso do kraja odmah.

Odlican je ion fury, presao sam dva put na pcju i mislim se da uzmem na xbox samo neznam kakve su kontrole.

Back
Top Bottom