- Reaction score
- 10,894
Taj radDodao sam Doom 1 i 2 u ime teme![]()

Taj radDodao sam Doom 1 i 2 u ime teme![]()
Ne znam, obrada je ok, al uz igru mi nešto ne leži. Možda mi smeta drugačiji tempo.
Fino papri, iako volim original. Ta ta, taka ta, ta ta, taka ta.
![]()
Doom II: Ray Traced Is A Stunning Path Tracing Mod Now Available For Download
An utterly stunning Doom II: Ray Traced path tracing mod is now available for download, turning the classic game into something unrealwccftech.com
Kidalica
vala jeste ubrzao e1m1 kao sivonja. Ali sve u svemu nije lose.Ne znam, obrada je ok, al uz igru mi nešto ne leži. Možda mi smeta drugačiji tempo.
Kontam da bez voksel modela ne bi mogli da ubace senke za mobove a onda to ne bi bilo to ?Jel mogu da se ugase voxel modeli? Nisam uspeo pronaci info na stranici moda. Volim voxele kao tehniku (Outcast says hello) ali nisam video nijednu veziju voxel Doom modela da mi ne izgledaju ocajno.
I meni se tako cini.Kontam da bez voksel modela ne bi mogli da ubace senke za mobove a onda to ne bi bilo to ?
Ne znam, nisam jos stigao da probamJel mogu da se ugase voxel modeli? Nisam uspeo pronaci info na stranici moda. Volim voxele kao tehniku (Outcast says hello) ali nisam video nijednu veziju voxel Doom modela da mi ne izgledaju ocajno.
Nisi imao Doom 1 na Steamu?ima li jos uvek negde da se kupi kljuc za verzija sa upgrade za sicu, ili da skidam narodnu verziju?![]()
nope, cekao neko normalno fizicko izdanje za konzole. Ali nekako uvek uspeju da zaseru doom kolekcije.Nisi imao Doom 1 na Steamu?Pogledam možda imam ključ
DaKoliko se secam ona prosla verzija Doom 1/2 za pc nije imala trofeje a ova nova ih sada ima?
Meni se jako svidela muzika tj ambijetalna muzika izps1 ere,totalo drugaciji fill igre a pogotovo doom64Ne znam, obrada je ok, al uz igru mi nešto ne leži. Možda mi smeta drugačiji tempo.