• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Igre koje ste najvise puta kupili

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,894
Nesto sam razmisljao :). Koliko ste najvise kupili istu igru? Moze biti fizicki ista igra, npr kupite nekome na poklon, moze biti re-release pa cak i remake, ili kupovina na drugoj platformi, prihvatam sve razloge. Racujaju se i digitalne kopije, sve dok ste dali svoje pare. Da vidimo kolike smo naivcine :D

Prilicno sam siguran da sam dosta toga zaboravio ali evo nekih situacija kojih se secam:

• Witcher 3 - 4 puta. Prvo GOG, naravno, posle Steam zbog convinience, pa PS4 fizicke kopije zbog gwent karata u ekspanzijama, na kraju "Complete Edition" za Switch
  • Stardew Valley - 4 puta. PC, pa Switch (razlog zasto sam kupio Switch in the first place :D), PS4 fizicka verzija zbog fizickih goodies, a kupio sam je i na Play Store of all places :)
  • Subnautica - PC, Xbox, Switch, just because I like it
  • Into The Breach - 3 puta, prvo PC, pa Switch fizicka kopija, pa ponovo Switch fizicka kopija je sam zaboravio da sam je kupio prethodni put :D
  • Resident Evil 4 - 4 puta, GC, Wii, PS2, PS5 :D
  • Legend of Dragoon - 2x, americko i japansko izdanje, nije kao da cu je igrati skoro, al PAL demo disk je ostavio jak utisak na moj klinacki um :D
  • Prince of Persia - NES i SNES verzija u kutiji. Imam i za PS3 samo sto nije ista igra uprkos imenu :D
  • Darkwing Duck - NES, Gameboy i zutac
  • Atomic Heart - mislim da sam 2 kopije poklonio, a jednu uzeo sebi, sve na launch day znog nekog inata i kontroverzije, mada se ne secam sad sta je bio tacan razlog
  • Dont Starve Together - sebi, bratu, devojci, nema kome nisam kupio koliko sam se bio navukao u jednom momentu na igru :D
Sonic the Hedgehog ne bih da racunam, jer kao i vecina nas imam ga pored originalnih kertidza za SMS i MegaDrive na svim mogucim i nemogucim Sonic i Sega kolekcijama od PS2 pa nadalje.
Slicno i Super Mario Bros, mada eto od zanimljivosti imam i NES, i Famicom i Disk System fizicke verzije. I Super Mario Bros Deluxe za GBC, I guess that counts too. I ona SNES verzija.

Za divno cudo izbegao sam GTA 5 i Skyrim, imam ih samo po 2 kopije, nisam se stigao naloziti :D.

Kolike ste vi naivcine? Na koju igru ste najvise puta pukli pare?

Witcher 3 - PS4 i PC/Steam
Resident Evil 4 -GC, PS4, PC/Steam
RE Remake - GC, PS4, PC/Steam
Dragons Dogma - PC/Steam i PS3
The Last of Us - PS3, PS4, PC/Steam
GTA 4 - X360 i PC
Deus Ex MKD i HR : PS3, PS4, PC/Steam
Fallout 4: PS4, PC/Steam

Verovatno ima jos igara koje sam kupio par puta za razlicite platforme kad se setim editovacu post :)

Au. Mnogo igara spada u ovu grupu. Recimo, za PS4 preferiram da za neke igre kupim i fizički disk i digital, kada je na akciji.

Witcher 3 - GOG, Epic, PS4 i Xbox, nemam na Steam
Cyberpunk 2033 - PC (Epic), PS4 Physical i Xbox Digital
Spiderman - PS4 Digital i Physical
God of War - PC, PS4 Digital i Physical
Uncharted svi delovi - PC, PS4 Digital i Physical
Guardians of the Galaxy - PC, PS4 Digital i Physical
The Last of Us - PS3 Physical, PS4 Digital i Physical
Borderlands 3 - PC, PS4 Digital i Physical
Red Dead Redemption 2 - PC (Rockstar launcher), PS4 Digital i Physical
...
Neću dalje. 😄

Last edited:
Jedina igra koju sam ikada kupio više puta je Fallout 2 jer sam ga kupovao u različitim kompilacijama Fallout igara. Naravno to je bilo pre sve ove onlajn pomame, na onim "great value" diskovima.

U stvari, lažem. I Morrowind sam kupio 2 puta. Prvo samo osnovnu igru a drugi put sa svim ekspanzijama.

18 Wheeler American Pro Trucker za PS2 sam do sad kupio 3 puta, nijednom disk nije radio kako valja :D
Ja sam svoj prvi casopis sa PC demo diskom kupio dvaput (isti broj), jer sam iskukao od mame pare za casopis i nisam znao da se prodaje u varijanti sa (skuplje) i bez diska (jeftinije). I dodjem kuci i citam kakve sve divne stvari ima na disku (Shadow Man, Xena Warrior Princess, Re-Volt, Ancient Conquest) i ne verujem kako sam ubo falican primerak bez diska. Iskukam sutra pare ponovo da kupim jos jednom, da konacno dobijem disk, odem u trafiku i skapiram da je verzija sa diskom duplo skuplja. Po treci put iskamcim jos para, i konacno kupim disk. Sweet sweet demos, nema veze sto pola nije radila na S3 Trio 3D :D

CP2077 - gog i steam
Witcher 3 - gog i steam
Diablo 4 - sebi i @Yuka Sakazaki
FF7RE, Spodermen, Godowar i još neka sony govna... - ps5, pc
E da CP2077 sam kupio na Steam, i onaj Colletors Edition ogromni za PS4. Pa kad mi se igralo na PS5 nije hteo disk da mi radi, a dlake nije imao, pa sam na kraju kupio jos jedan disk :|. A presao na Decku, PS5 playthorugh stoji na pola :D. Barem sam ga igrao...

E da, Diablo 3 za konzole mi je jedna od najomiljenih coop igara. Tako da sam je kupio za PS3, PS4 i Xbox. A i za PC, mada je to "drugačija" igra.

E da CP2077 sam kupio na Steam, i onaj Colletors Edition ogromni za PS4. Pa kad mi se igralo na PS5 nije hteo disk da mi radi, a dlake nije imao, pa sam na kraju kupio jos jedan disk :|. A presao na Decku, PS5 playthorugh stoji na pola :D. Barem sam ga igrao...
Ja sam CP2077 kupio za PS4, onaj Day One Edition. Onda sam kupio Collector's Ed, pa sam prodao Day One Edition. A onda sam ga uzeo na PC i na Xbox. Igru sam završio na PC, dok mi je PS4 disk neotpakovan. :ROFLMAO:

Mislim da sam kupio samo Counter Strike vise puta, ako se racuna samo placanje novcem, a ovako imam gomilu dupliranih igara, kao na pr Witcher 3 koji,su davali za dz na gogu ako imas Steam kopiju, na Epicu su mi isto duplirane neke igre.

Ah da, ta divna vremena kad si uz časopis dobijao i disk sa raznim slatkim demoima i besplatnim stvarčicama, poput raznih alatki, wallpapera, soundtracka itd...

Jebote iz današnje prizme kad se setim koliko sam se oduševljavao čak i običnim wallpaperom... Ahh slatka vremena, never to be back...

Internet nas je upropastio koliko god da je dobrog doneo, ali uvek imaš dve porcije, a na tebi je da nivelišeš i praviš korekcije radi balansa...

bravo! podseti me da sam i ja kupio collectors :D

Ja ću možda malo da ''varam'' ali:
Darksiders:
- 2 fizičke verzije (Hellbook edition i bundle Darksiders Complete Collection)
- Switch port
- Kad je izašao remaster (Warmastered) automatski sam ga dobio na Steamu, tako da sad tamo imam 2 verzije igre
- Na epic gamesu(ne znam da l' se računa kao ''kupovina'' ako je uzmeš kad dele besplatno? :D)

Back
Top Bottom