- Reaction score
- 10,894
Nesto sam razmisljao
. Koliko ste najvise kupili istu igru? Moze biti fizicki ista igra, npr kupite nekome na poklon, moze biti re-release pa cak i remake, ili kupovina na drugoj platformi, prihvatam sve razloge. Racujaju se i digitalne kopije, sve dok ste dali svoje pare. Da vidimo kolike smo naivcine 
Prilicno sam siguran da sam dosta toga zaboravio ali evo nekih situacija kojih se secam:
Slicno i Super Mario Bros, mada eto od zanimljivosti imam i NES, i Famicom i Disk System fizicke verzije. I Super Mario Bros Deluxe za GBC, I guess that counts too. I ona SNES verzija.
Za divno cudo izbegao sam GTA 5 i Skyrim, imam ih samo po 2 kopije, nisam se stigao naloziti
.
Kolike ste vi naivcine? Na koju igru ste najvise puta pukli pare?

Prilicno sam siguran da sam dosta toga zaboravio ali evo nekih situacija kojih se secam:
- Witcher 3 - 4 puta. Prvo GOG, naravno, posle Steam zbog convinience, pa PS4 fizicke kopije zbog gwent karata u ekspanzijama, na kraju "Complete Edition" za Switch
- Stardew Valley - 4 puta. PC, pa Switch (razlog zasto sam kupio Switch in the first place
), PS4 fizicka verzija zbog fizickih goodies, a kupio sam je i na Play Store of all places
- Subnautica - PC, Xbox, Switch, just because I like it
- Into The Breach - 3 puta, prvo PC, pa Switch fizicka kopija, pa ponovo Switch fizicka kopija je sam zaboravio da sam je kupio prethodni put
- Resident Evil 4 - 4 puta, GC, Wii, PS2, PS5
- Legend of Dragoon - 2x, americko i japansko izdanje, nije kao da cu je igrati skoro, al PAL demo disk je ostavio jak utisak na moj klinacki um
- Prince of Persia - NES i SNES verzija u kutiji. Imam i za PS3 samo sto nije ista igra uprkos imenu
- Darkwing Duck - NES, Gameboy i zutac
- Atomic Heart - mislim da sam 2 kopije poklonio, a jednu uzeo sebi, sve na launch day znog nekog inata i kontroverzije, mada se ne secam sad sta je bio tacan razlog
- Dont Starve Together - sebi, bratu, devojci, nema kome nisam kupio koliko sam se bio navukao u jednom momentu na igru
Slicno i Super Mario Bros, mada eto od zanimljivosti imam i NES, i Famicom i Disk System fizicke verzije. I Super Mario Bros Deluxe za GBC, I guess that counts too. I ona SNES verzija.
Za divno cudo izbegao sam GTA 5 i Skyrim, imam ih samo po 2 kopije, nisam se stigao naloziti

Kolike ste vi naivcine? Na koju igru ste najvise puta pukli pare?