TwiSteR
PCMR
Samo da napomenem da nisam koristio ove fischer tiplove koji su stigli u pakovanju TV nosača. Nije da nemam poverenja u njihov kvalitet, kvalitetni su, ali su i kratki i mom zidu su potrebni dosta duži, kakve sam i koristio za montažu.

jel ima taj ssd dram cache?
Jeste, posle malo googlanja vidim da ima jos gomila slicnih takvih. I to sto kazes, online pa ako ne odgovara vracanje nazad![]()
Ja mogu samo da ti kažem da Redragon Ire Pro je očekivani kvalitet dok ne upališ simulirani 7.1 a onda prosto bole uši. Testirao kada je kolega kupio ali pošto sam gluv (uništio uši slušajući muzoku kroz Koss Sparkplug koji baš dihtuje uši na 11/10) ne mogu da ocenim kvalitet zvuka sem kada je baš raspad.
pitao sam gruntyja, ali hvala na odgovoru.Naravno da nema. Ali za namenu koju sam mu ja namerio to nije bitno. Zabole me da drži 400MB/s (inače blizu maksimale za SATA SSDove) ceo dan. U burstovima će da leti i to je i cilj. Ako nje bude leteo, leteće nazad.

Al frka je sto je problem jebeno random, nekada se satima ne desi, pa onda krene da kenja. Nemogu 100% pouzdano da repliciram :/

Ako je Logi unifying receiver u pitanju onda da, u suprotnom moraju zasebni receiver-i. Uzgred, pogledaj i Razer DeatAdder V2 X HyperSpeed (oko 47€ je kod Mađara), ako voliš veće miševe, a ukoliko preferiraš manje, onda je G305 dobar izbor.Njihovu i tastaturu imam to bi onda mogao na isti dongle oba ?
Ne, nema kombinovanja donglea za high end senzore kod logija.Njihovu i tastaturu imam to bi onda mogao na isti dongle oba ?

imam bequiet kućište, tako da je to jedina stavka koja ne treba da se kupi. Šta znam ovo je već oko 1000 i nešto, možda do 1500 najviše bih išao. Ne dalje od toga.Znaci tebi treba sve osim samog kucista? (ploca+cpu+cooler+ram+gpu+ssd+hdd+psu)
Koliki ti je ukupni budzet onda?