• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

View attachment 14219View attachment 14220

Hvala bratu @Ashitaka što mi je prosledio ovaj dragulj. Ovo mi je jedna od "misterioznijih" konzola (pored 3do i sl). Dok sam bio mlađi i redovno išao na najlon, maštao sam da ga nađem. Jedva čekam da ga prikopčam na CRT, što će nažalost potrajati par meseci. Strpljivo ću čekati :)

Šta li čekaš strpljivo par meseci? Neki retrotink ili morph… [emoji6]

Da li bi mozda Raspi Pico bolje radio posao u danasnje "moderno" vreme?

Enivejz, Arcade i Robot su bukvalno pravljeni jedan za drugi (cak malo "prazno" zvuce u solo varijanti), moram da snimim nesto sto se random zezam na njima jer je bukvalno chiptune raj na zemlji i neverovatno lako za koriscenje :D

IMG_20240515_111907.jpgIMG_20240515_183506.jpg

bRfSmNi.jpg

@Mrmotinjo mali savet pocni sto pre da kacis, cak iako nisu neke pesme, oslobodices se i bice ti lakse da ih delis. Javi kada nesto proizadje iz muzicke kuhinje.

Screenshot 2024-05-16 at 17-36-54 Your Cart - Confirmation.pngee19bb06fecf4162b4ec877d771781bc.jpg

f2d79f3963a84196899c32286cdc8c82.jpg 6f5aaafd606f4dbc8e5cebe375d403da.jpg
84d43fc3f9654abf9ad0d3657f31eac9.jpg

Description

The Assassin’s Creed Shadows Ultimate Pack contains: - The Sekiryu Character Pack including gear and weapon sets for both Naoe and Yasuke, the Sekiryu Beast, and Dragon Tooth trinket. - The Sekiryu Hideout Pack including four unique ornaments to customize the hideout for your shinobi league. - Five skill points. - The Red Dragon filter in Photo mode.

Mini recent-get review:
Mija mali sto uzeh od Corvusa pre neki dan mi se jako svidja. Udoban mi je za igranje, kontrole su utegnute i precizne (vise mi se na primer svidja nego GBC) i bolje su mi od RG35 (pogotovu dpad). Ekran nije bas tako lep kao RG35 ali me bas ono i briga, kad igram u mraku na brightness 1 sa filterima (overlay za GBC recimo) izgleda super sjajno, primedbi nemam. Jedino nisam uspeo da istestiram koliko mu zapravo traje baterija jer je nekako uvek dopunim haha :D
Uzeo sam bio ranije hardcase "za RG35" koji je zapravo za Miju pa kineze boli uvo i prodaju ga "za sve", koji je definitivno bio premali za RG35 ali Mija savrseno staje unutra, tako da mogu da ga vucem unaokolo kao pravu portabl konzolu :)

Back
Top Bottom