• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Remnant: From the Ashes & Remnant II

Ti si uredno presao i keca, on ga posle par sati sa velikim zadovoljstvom izbrisao...

Znači niko ne sme da igra bilo koji deo neke igre ako mu se kec nije svideo?

Zanimljiva logika.

APSOLUTNO tako

Ma vidis da covek, po obicaju, jedva ceka da pljucne po (nekoj) igri...

A sto bi uopste isprobavao dvojku kada ti se kec nije svideo? Cisto da na forumu napises da ti je sranje?

Dvojka makar ima mnogo bolju grafiku, pa bar grafiku da iskusim posto sam graphics whore...
Ko zna, nikad se ne zna, mozda mi dvojka legne, sve je moguce... nije mi problem da odvojim koji sat samo da je probam i da budem siguran dal je za mene ili nije...
Desavalo mi se i to da mi Dark Souls i Zelda nikako nisu legle pri prvom igranju, a posle su mi bile top5 svih vremena, tako da ima izuzetaka.

Ma vidis da covek, po obicaju, jedva ceka da pljucne po (nekoj) igri...

Ne cekam jedva, mozda tebi to izgleda tako, ali ja sam mnogo srecniji ako mi se svidi igra, pa da mogu da je nahvalim, nego kad mi se ne svidi, pa moram da je napljujem... jel to kardinalni greh? ne smem da napljujem igru koja mi se nije svidela? ko da sam u americi, pa da moram da pazim sta pricam i kako da se izrazavam... ako mi se igra ne svidi, ja cu je napljuvati, nemam nikakav problem sa tim, niti imam dlake na jeziku, to je moje licno misljenje, sa kojim ti ne moras da se slozis, ali ako ti tako tesko pada, ti nemoj ni da citas, jer primetio sam da uvek imas neki problem samnom.

Posle 26 sati igranja, presao sam igru, na Survivor tezini.
Presao sam sve main i skoro sve side misije, jedino prvi svet nisam u celosti ocistio mapu.
Osetno mi je bolja od keca, zato sam je i presao, unapredjena u svakom pogledu.
Svetovi su razliciti i specificni svaki na svoj nacin... voleo sam Yaeshu sto se tice grafike, ali mrzeo sto se tice dizajna...
Voleo sam N'Erud zbog tog nekog SF efekta i zbog dizajna donekle...
Zadnji svet sam voleo zbog linearnosti...
Jedino prvi svet mi se nije svideo...

Bila mi je igra, pa moze se reci i suvise laka, ali to nikad ne zameram, sto se mene tice, bolje igra i da bude laksa, nego da bude preteska, iako je cudno da tako nesto kaze fan Dark Souls serijala.
Ova igra po tezini svakako nije ni do kolena DS serijalu, ali dobro, uvek se moze podici nivo tezine, sto ne preporucujem, jer ne znam kako je igra izbalansirana za solo igranje, jer ipak je ovo coop igra...

Anyway, zavisi i koji se build tera, ja posto sam se opeko u kecu, ovde sam napravio takav build, sa kojim se lako igra, Hunter and Healer, cepam sa machinegun-om sve sto mrda i lecenja kolko volis, mada nije ni bilo tolike potrebe, osim u dva slucaja...
Prvi je pred kraj igre kad naletis na Venom boss-a, koji je prvi veci izazov, a drugi je finalni boss u igri, koji je previse u svakom smislu... previse desavanja na ekranu, tesko je ispratiti sta se dogadja, ali kad se nauci mehanika i patern, uz dozu srece, da se pregmeti i to, igra svakako nudi mogucnosti da napravis izuzetno jakog lika...

Mozda je to ono sto mi se najvise svidja u ovoj igri, to sto mozes da napravis takav overkill od lika, da mozes samo da prosetas mapom... to uvek volim da radim u igrama, da je naucis u sitna crevca i onda da iskoristis sve mogucnosti koje ti nudi, da napravis nadmocnog lika sa kojim ces da dominiras...

Od mana, prica je bas slaba, kao i likovi.
Ne postoji quest log, vidi se samo naziv questa i nesto sturo kad otvoris mapu.
Cela igra zasece na sekund svaki put kad zatvoris mapu.

Grafika je lepa, nista wow, ali ima dobrih efekta, naravno raytracing i dlss i frame generation, mada ono sto me je najvise odusevilo jeste DLAA tehnologija... koja je suprotno od DLSS-a, DLSS kvari sliku kako bi dobio veci FPS, dok DLAA ako imas vec visok FPS, spusta FPS, ali nudi jos bolju sliku od Naturela... zaista dobro izgleda kad se ukljuci DLAA.

Igra nije must play, dobra je, ali moze se mirne duse i propustiti ako se ima sta drugo i bolje igrati, ali ako se nema nista pametnije igrati, onda preporuka.

7.5/10

Last edited:
The Forgotten Kingdom je prosecan dlc, za nijansu slabiji od prethodnog.
Trebalo mi je oko 4 sata da ga predjem, Tomb Raider deo pred kraj mi je prilicno isao na zivce.
Kome se igra svidela trebalo bi da odigra i ovo.

The Forgotten Kingdom je prosecan dlc, za nijansu slabiji od prethodnog.
Trebalo mi je oko 4 sata da ga predjem, Tomb Raider deo pred kraj mi je prilicno isao na zivce.
Kome se igra svidela trebalo bi da odigra i ovo.
Slazem se da je malo slabiji od prethodnog i onaj gladiator deo bas smara xD
Elem obrnuo sam ga par puta ostalo mi je jos da pokupim xbow i neki neck i to je to.

mada ono sto me je najvise odusevilo jeste DLAA tehnologija... koja je suprotno od DLSS-a, DLSS kvari sliku kako bi dobio veci FPS, dok DLAA ako imas vec visok FPS, spusta FPS, ali nudi jos bolju sliku od Naturela...
Od sad native zovem naturela. 😄

8001090586032_3_1.jpg

Ulošci 😅

Not only are we celebrating the 1-year anniversary of Remnant 2 today, but we’re also excited to announce that our third DLC, The Dark Horizon, is coming to PC, Xbox, and PlayStation this September!

''Our goal is for The Dark Horizon to be the most expansive DLC for Remnant II. Not only have we packed this DLC full of even more of the Remnant greatness you’ve come to expect, we’re also hard at work on a brand-new game mode that will be free for everyone that we’ll reveal soon along with a new progression system.''

Back
Top Bottom