• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Uzeo konzolicu. Neka gba u steku hocu da ostavim i jedan stock imam vec jedan ljubicasti shell pa cu iskombinovati da napravim jednu ocuvanu konzolu.
A za ove pare ok mi je da dodam fzero i spyro u kolekciju i uz nadu da cu castlevaniu menjati za ocuucan super mario advance 4. 😁
Eee super 🤘😎

Eto ima i finih ljudi izgleda, kaze zatrpavaju ga sa dizanjem cene pacenici. Ali je obrisao oglas.

Eto ima i finih ljudi izgleda, kaze zatrpavaju ga sa dizanjem cene pacenici. Ali je obrisao oglas.
Mnogo puta sam tako ostao kratak, ako ti i ponudi neko vise valjda je red da pitas mene kojem si "prodao" da bar izjednacim cenu ili sta god xd

vise valjda je red da pitas mene kojem si "prodao" da bar izjednacim
Meni se to desilo jednom odbio sam, okačio je neki kasniji Mega Man sa NES-a za 800 dinara tako nešto (mislim da je bio Mega Man 5, pošto 6 nema PAL izdanje). Ja se javio prvi ali onda krenuli i ostali i on počeo javnu licitaciju. Posle par dana mi se javio da me pita da se nisam predomislio ne znam na koju je došlo cenu sa ponudama teška priča

Meni se to desilo jednom odbio sam, okačio je neki kasniji Mega Man sa NES-a za 800 dinara tako nešto. Ja se javio prvi ali onda krenuli i ostali i on počeo javnu licitaciju. Posle par dana mi se javio da me pita da se nisam predomislio ne znam na koju je došlo cenu sa ponudama teška priča
Pa to mi je cak i ok, menibse desilo da sam dao podatke i ugovorio sve za kupovinu switcha, da bi lik sutra javio kako je prodao liku za vise. Isto tako i za xbox davno pre par godina xd Mislim, boli me uvo nisam se potresao uopste... xd Ko ga je*e... xd

Ma gde je ok nekom seljaku kucam ponude u inboks on mi kopira poruke drugih ponuda kao garanciju da me ne laže pa onda njima kopira moje, to je odmah na tavan da idem i konopac
Hahaha ma dobro nisam mislio bas tako hard core al vec ono nudi mi lik npr 500 dinara vise oces neces . U svakom slucaju postenije nego da ja cekam paket a stize mi poruka da je prodato drugom 🤣

Ja sam kupio legit trip world za 600 din i ispusio.
To je bio najveci zajeb licitatora. :/

Hahaha ma dobro nisam mislio bas tako hard core al vec ono nudi mi lik npr 500 dinara vise oces neces . U svakom slucaju postenije nego da ja cekam paket a stize mi poruka da je prodato drugom 🤣
Ne ne ovo je bilo on će da čeka dok ne stanu ponude pa koja je zadnja i onda će da pita sve još jednom da li su sigurni, al nebitno pogubio se čovek iskopao dve stare igre mislio da će da se obogati

Ja sam kupio nikad otvoren Master System za 3000 dinara kutija je stajala u nekoj kutiji oduvek. Čovek nije imao ocene verovatno ljudi mislili prevara. Imao je dva komada pa je posle za drugi stavio dogovor jbg. Al to sam fazon odmah prvi kucao da šalje zbrzao sam ga koliko sam mogao

Samo ponuditi najvise i ispaliti. Pa nek plati neki preprodavac tu cenu :)

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Paaaaa moze i tako 🤣
Ne ne ovo je bilo on će da čeka dok ne stanu ponude pa koja je zadnja i onda će da pita sve još jednom da li su sigurni, al nebitno pogubio se čovek iskopao dve stare igre mislio da će da se obogati
A dobro to se on malo igra limunda na kp. Nemoj mu zameriti 🤣 Meni je taj lik za svic prodavao pricu kako mu je neko umro pa mu trebaju pare izvinjavao se. Mozda i jeste ko zna sta ja znam. Ko sam ja da sudim.

Al zamisli kakav si ti lik kad pravdaš smrću u porodici to što si nekoga zajebao pa to je još gore ako je istina. Nego teško je priznati to i onda ta opravdanja neka konačna jedino vade stvar tipa deca mi gladuju, smrt u porodici pritom to pitanje se nije potezalo dok neko nije ponudio više para al video sam to sve zato pričam

74F45696-4502-4392-9D3F-EB60C3F1F69D.png
https://www.kupujemprodajem.com//ko...endo-gameboy-advance-sp-hitno/oglas/126050911 solidan deal

Back
Top Bottom