• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xbone wifi controller kao miš

Bahamut

Well-known member
Reaction score
246
Ima li neko iskustvo sa korišćenjem xo džojstika za ovu namjenu?

Naime, PC mi je spojen na TV u dnevnom boravku i trenutno koristim bežični miš sa kojim nisam zadovoljan, što zbog dometa, što zbog potrebe za podlogom.

TV je udaljen 4m, sa PS4 nisam imao problema sa dometom, zanima me da li je isto sa XO džojstikom i Win10 mašinom, i neka iskustva.

Ja koristim Xbox pad za igranje sa te razdaljine i radi ok.
Za mis sam koristio unified remote control za android dok nisam uzeo mx master, on može da ti kontroliše i aplikacije, možeš i sam da praviš daljince, ako se ne varam.

Sent from my J9110 using Tapatalk

@jovcov : Da li bi ti bilo cimanje, kad uhvatiš malo vremena, da testiraš kako radi?

@Necro: Jesam, ima kolega, radi odlično, ali je nazgrapno za držanje u ruci, opet je opcija da spustim na sto.
Nije ni to posljednja solucija, samo bih radije džojstik, da mogu i poigrati nešto usput, jer realno miš koristim za otvaranje par aplikacija, pa bi mi džojstik bio idealan, s obzirom da ne kuckam puno.

@jovcov : Da li bi ti bilo cimanje, kad uhvatiš malo vremena, da testiraš kako radi?

@Necro: Jesam, ima kolega, radi odlično, ali je nazgrapno za držanje u ruci, opet je opcija da spustim na sto.
Nije ni to posljednja solucija, samo bih radije džojstik, da mogu i poigrati nešto usput, jer realno miš koristim za otvaranje par aplikacija, pa bi mi džojstik bio idealan, s obzirom da ne kuckam puno.

Steam radi, gopher radi, a ovo trece mi se ne kupuje, ali pretpostavljam da i to radi :D

Back
Top Bottom