• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PS4 PC WRATH: Aeon of Ruin (Early Access/Launch leto 2021)

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,260
82b486078b03dc741f4126ffe86c33275d3d6902.png

TITLE: WRATH: Aeon of Ruin
GENRE: Action, Early Access
DEVELOPER: KillPixel
PUBLISHER: 3D Realms, 1C Entertainment
FRANCHISE: 1C, WRATH
RELEASE DATE: 22 Nov, 2019
EARLY ACCESS RELEASE DATE: 22 Nov, 2019

Tim sastavljen od ex -3D Realms-a, kreatora Duke Nukem 3D, Prey-a i Max Payne-a, predstavljaju old school pucačinu iz prvog lica, koju pokreće legendarni Quake-1 Tech. Izrađen rukama nekromansera Quake mod scene, WRATH je prava stvar!!

WRATH-KeyArt_Web.png

Ti si Outlander. Jednom kad predjete bezvečno more, nacicete se na obalama sveta koji umire. Iz proždirujuće tame izranja figura zaogrnuta belim plaštem, Pastir svojeglavih duša, koji vas opterećuje zadatkom da lovite preostale Čuvare Starog sveta. Morate otputovati u ogromnu tminu da biste istražili drevne ruševine, otkriti zaboravljene tajne i boriti se protiv strahota koje se kriju u vama.
-Media-

Wrath-Aeon-of-Ruin-2-scaled.jpg
wrath-aeon-of-ruin-early-access3.jpg

106637126_720102128585103_8456742413514221747_o.jpg

Last edited:
Uvek kazhem sebi "dosta je bilo bumerskih FPS igara", a onda naletim na neshto novo ili igram Blood. Ali, 'ajde, ovo je na Dusk foru, pa nije 100% bumerski. Svakako tju igrati kad-tad.

Uvek kazhem sebi "dosta je bilo bumerskih FPS igara", a onda naletim na neshto novo ili igram Blood. Ali, 'ajde, ovo je na Dusk foru, pa nije 100% bumerski. Svakako tju igrati kad-tad.

Nikad nije dosta old school fps igara.

Wrath je trebao da izadje u martu ali nazalost pola dev tima se zarazilo Covidom 19 pa je launch pomeren za jun/jul 2021.

Stvarno svaka cast na trudu koliko si tema otvorio do sad? Jeste da mene ova igra ne zanima previse ali je uvek lepo videti ovakav prvi post.

Stvarno svaka cast na trudu koliko si tema otvorio do sad? Jeste da mene ova igra ne zanima previse ali je uvek lepo videti ovakav prvi post.

Pojma neam pravo da ti kazem nije ni bitno :D Bitno je da pokrijemo/pokrenemo vecinu tema pre nego sto odemo public za koji dan :)

Ja sam već isprobao Early Access verziju i dopalo mi se. Jedva čekam da izađe full verzija. Preporučujem svima koji vole old school pucačine da probaju. Ako ste nestrpljivi kao ja možete probati Early Access verziju.

Mislim da je jedna od primjedbi bila da je shotgun prejak ali meni to ne smeta. Vjerovatno sam više od pola neprijatelja u Doomu 2 (iz devedesetih) poskidao shotgunom. :)

Ja sam već isprobao Early Access verziju i dopalo mi se. Jedva čekam da izađe full verzija. Preporučujem svima koji vole old school pucačine da probaju. Ako ste nestrpljivi kao ja možete probati Early Access verziju.

Mislim da je jedna od primjedbi bila da je shotgun prejak ali meni to ne smeta. Vjerovatno sam više od pola neprijatelja u Doomu 2 (iz devedesetih) poskidao shotgunom. :)

Ja nisam hteo da igram early access verziju Wraitha uzeo sam onaj Ion/Wraith bundle i presao Ion Fury sa zadovoljstvom :)

Projekat je izasao iz early access-a posle silnih odlaganja, full verzija igre je dostupna.

Back
Top Bottom