• Danas, drugog Novembra 2023. forum neće biti dostupan od 19 sati. Hvala na razumevanju.
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Warhammer 40K: Rogue Trader

WhiteWolf

ex-shone93
Reaction score
408
Warhammer_40_000__Rogue_Trader_Key_Art_cropped.jpg

Owlcat Games, studio poznat po popularnom Pathfinder serijalu, sire svoj porfolio igara ovog puta u SF zanru i to rade igru smestenu u Warhammer univerzumu. Ovo ce biti prva CRPG Warhammer igra napravljena do sada sto je ogroman challenge ali jedan koji ovaj studio moze da odradi kako valja. Sudeci po predhodnim igrama, ovo ce biti jos jedan must play, pogotovo sto rade Grim Dark koji pored Total War serijala nemaju neke sjajne igre, vecina je meh. Nadam se da ce Owlcat ovaj trend prekinuti.

stale

Crni vojvoda
Co-founder
Administrator
Veliki gospodin
Reaction score
1,105
mmm bebo
zasto se ovog niko nije setio ranije

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,526
Zato što licencu za WH drži Games Workshop

Btw u poslednje vreme izbacuju se dobre WH igre.... Necromunda Hired Gun je skroz okej, trenutno je na popustu i na steamu i na Xbox/PlayStatonu. Pre par nedelja je izašao Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters i svi su bukvalno oduševljeni igrom. XCOM u WH univerzumu, mislim da je MC oko 85-6, toliko je bio par dana nakon release-a.

Kada sam bio klinac hteo sam da igram Warhammer Online toliko, da sam ga sanjao, a na kraju naravno nisam...

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
8,572
Da, u zadnje vreme ima skroz dobrih warhammer igara, izgleda da su krenuli im daju vece budzete. [ne racunajuci Warhammer RTS igre koje su odavno bile jako uspesne]

Mislim da se kvalitet malo okrenuo na bolje otkako su izbacili Vermintide 2015. godine. I dalje stancaju puno, ali nekako uvek imaju neki "mini hit".

Jedva cekam da vidim kako ce Space Marine 2 da ispadne.

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,526
Vermintide 1 je bio uspeh, a dvojka je pokidala. Još podržavaju igru, kontam da ima neki community i fazon pedeset DLC-ova i dodatnih kampanja.

Šteta što se to ovde nije igralo. L4D fazon skroz.

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
3,359
Igrao sam ja dosta online, dobra igra.

Top Bottom