• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Wanted: Weapons of Fate (2008) [Xbox360, PS3]

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Reaction score
4,623
a01a0380ca3c61428c26a231f0e49a09.webp

Time igra opskurne proseke da ne biste vi morali!

Pt. 1

2e51055e7d09f972c49336144993e082.webp

Godina je 2008. i prica se o filmu Wanted. Jako "kul" film o bratstvu asasina koji regrutuju obicnog kancelarijskog radnika jer on ima talenat i moci koje je imao njegov pokojni otac. Akcenat na kul je samo zato sto mi je u secanju ostalo da ti asasini ne samo da umeju da barataju oruzjem, vec i da poseduju znanje o specijalnoj tehnici ispaljivanja zakrivljenog metka. Prenaivno i glupo. Ali je meni ostalo u secanju. I cuveni gif kada James McAvoy razbija Chrisu Prattu lice tastaturom i krupni slo mo plan na tastere koji ispadaju. Svi znate za taj gif.

james-mcavoy-chris-pratt.webp

Odmotavamo klupko vremena na april 2025. gde se ja nekim cudom setim da postoji i igra po istoimenom filmu cija se radnja nastavlja odmah posle filma. Igrate kao James McAvoy, clan bratstva asasina koji nastavlja svoj put osvete. Izdavac igre je ovdasnje omrazeni WB a razvojni studio je Grin.

bendybullettime.webp

Igra je, malo reci, prosek. Proci ce mesec dana, nicega se vise necu secati, ali je bilo zabavno odigrati svakako. Ovo je tipican behind the cover shooter koji je pokusao da kopira GeoW mehaniku. ne bas najbolje. Tacnije, bazicno. Ritam je sledeci: cover, pucanje, sledeci cover, pucanje, medjuscena i tako iznova i iznova. Sto i nije tako lose, narocito ako zelite da imate nesto kao palate cleanser izmedju vanserijskih naslova danasnjice. Kada se eliminise neprijatelj, dobijate adrenalin poene koje mozete da iskoristite ili na slow mo pucanje ili na ubijanje neprijatelja tehnikom zakrivljenog metka kako biste sto lakse i brze pogodili neprijatelja koji se krije u zaklonu.

Raznovrsnost arsenala ne postoji. 2 uzija i pistolj. To je sve. Trzanje nisana ne postoji, sve je savrseno precizno ma koliko brzo vi ispaljivali projektile. Neprijatelji su mete koje ne menjaju mesto zaklona i ne pada im na pamet da primene flanking strategiju kako bi vas ubili. Na vama je da trcite od "arene" do "arene" i da skidate odredjeni broj neprijatelja kako biste nastavili dalje. Raznovrsnost nivoa ne postoji. Sve je isti okolis, sve je isti "tunel" koji vodi do okrsaja koji su jako slicni jedan drugom. Postoje lozacke QTE sekcije gde ce vas igra voditi kroz akcione sekvence gde cete vi imati samo kontrolu nad nisanom kako biste sredili sve sto ide prema vama i svojim mecima razbijati njihove metke. Prilicno kul, zamalo.

Screenshot 2025-04-20 014154.webp

Dijalozi su jezivi. Preterujem, nisu jezivi, samo su isprazni i losi. Najveci krindz su monolozi Welseya Gibsona (James McAvoy) koji pokusava da bude edgy duhovit. Zao mi je sto tokom igranja nisam neke zapisivao da ostavim ovde, pokusacu jedan da parafraziram "I'm just an asshole with a cool suit and a gun". Bilo mi je zabavno citati samo zbog zapazanja koliko su neke stvari jako lose ostarile. U igri se pojavljuju svi likovi iz filma ukljucujuci i Morgana Freemana i Petera Stormarea. Svi oni otaljavaju svoje deonice glasovne glume a svako od njih je dobio da porcita ne vise od jednog ovog mog pasusa.

Malo i pozitivnih stvari. Posto sam imao zelju bas nesto ovako da odigram, to sam i dobio. Osecaj headshota je zadovoljavajuc, crunchy je i redjacete iste jako puno puta. Zakrivljenje putanje metka je takodje dobra forica koja ne dosadi jer ne mozete cesto da je iskoristite i jer igra traje jako kratko. Moze da se predje u 2 sedenja, znaci otprilike oko 5 sati. Od mene dobija solidnu 5/10. Solidnu, jer me je igra zabavila. Nije obicna, bez ikakvih emocija 5/10.

Back
Top Bottom