• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Netflix Amazon Disney+ HBO SKY Trejleri i vesti 2023.

SkyShowtime

nelex

Well-known member
Messages
964
Reaction score
2,068
Points
133
Odličan marketing pre svega, po tome ću najviše pamtiti i Barbi i Openhajmer, iako su to filmovi koji su na kraju ispali sasvim OK. Od Openhajmera sam očekivao možda previše, ali na kraju dana bilo je unikatno iskustvo gledanje u IMAX-u.

Taj marketing za Barbenheimer, da li je to organski došlo ili je neki čarobnjak marketinga to smislio, ne znam, ali znam da skoro nismo videlli tako dobro plasirane proizvode. Uništili su Toma Kruza ni krivog ni dužnog :D
 

nelex

Well-known member
Messages
964
Reaction score
2,068
Points
133

Nažalost, slobodan sam samo za poslednji deo. Meni je nekako prvi omiljeni, ulazak u taj svet, po prvi sam tada video šta je moguće u svetu fantazije... Mnogo mi je krivo što neću biti tu da pogledam :( Za ovaj treći videću...
Pre 2 god, kada sam uzeo C1, imao sam maraton jednog vikenda i rekao sebi da je neverovatno kako se dobro drže filmovi i dan danas, ali da neću u skorije vreme ponoviti sve to.

1695125250074.png
I sad vidim da ima u bioskopu, što je potpuno drugačiji doživljaj... Kako ne otići? :D
 

cipak

Let's see...
Co-founder
Messages
572
Reaction score
1,289
Points
153
Skoro sam skinuo tu extended trilogju da odgledam sa cerkom samo jos da nadjemo vremena. Polako je navlacim na filmove odgledali smo skoro Hobita pa cemo sada LOTR. Barbi je takodje u planu a za dalje videcemo.
 

nelex

Well-known member
Messages
964
Reaction score
2,068
Points
133

Ova produkcijska (producentska?) kuća A24 je izdivljala u poslednje vreme. Toliko su postali dobri da ljudi, ovo sam video po redditu, na sam pomen A24 produkcije, automatski gledaju filmove - jer to "mora" da je dobro čim je A24 producirao. Svaka čast kako su izgradili brend.
 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
3,743
Reaction score
5,536
Points
503
Izgradili su brend ali je jako malo dobrih autora proizaslo iz toga. Eno sada cepaju razne igracke, specijalna izdanja blu ray izdanja, ali i njima ce da odzvoni ako ne odrze kvalitet sa izdanjima.
 

nelex

Well-known member
Messages
964
Reaction score
2,068
Points
133
Pa da, na to sam baš i mislio. Imaju brend, kao što je nekad, pre 6 7-8 godina bilo popularno da neko kaže "ee ima nova Netflix serija...", to je odmah značilo da postoji neki kvalitet. Imali su tada BoJack Horseman, pa onda ultramega hit Stranger Things, The Crown, Mindhunter, Ozark... Ali vremenom su propali po kvalitetu, prvenstveno jer prave samo ono šta kaže demografija, a takođe tržište se promenilo, tako da svaka distributerska kuća sada ima svoju platformu - Disney+, Paramount, Peacock, PrimeVideo, itd. Ali skrećem sa teme...

Ono što sam hteo da kažem je da kao što je nekad u modi bilo da se prate sve Netflixove serije, sada ljudi tako hvale i slepo veruju u A24 kvalitet. I u potpunosti se slažem sa tobom da moraju da se menjaju, jer već sada se vidi da mnogo promašuju (iako su prošle godine imali najbolji film na Oskaru, a ove godine Past Lives će sigurno biti nominovan).
 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
3,743
Reaction score
5,536
Points
503
Marketing je bitan za svaku producentsku kucu, cesto A24 ne stavlja rezisere ni ostale talente u te najave, osim par izuzetaka. Definitivno su najvise riskirali do sada, ali i oni imaju neke smernice koji se moraju postovati da bi autori mogli da izdaju za njih, odredjena atmosfera, fotografija, montaza itd itd.

Nazalost zivimo u dobu gde se filmovi smatraju "contentom", a nije nekada bilo tako, samo sipaj dok ima da ide u pozadini, a da li doprinosi kvalitetom ili mastovitoscu, koga briga.

The Idol je cist prikaz kako je A24 na pogresnog konja ulozio sve pare. :D
 

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Messages
5,856
Reaction score
8,203
Points
403
Posle skoro pet meseci, sindikat holivudskih pisaca i studiji su nocas izgleda napravili dogovor oko sledeceg trogodisnjeg ugovora. U narednim danima ce sindikat pokusati to da ratifikuje glasanjem kod svojih clanova, ali postoji sansa da ce se nece vratiti na posao kod studijskih projekata dokle god su glumci u strajku.
Dogovor je verovatno proguran sada da bi se spasila ovogodisnja "jesenja sezona" gde studiji pocetkom oktobra narucuju snimanje novih serija i privlace paznju oglasivaca koji prodaju reklame, sto ne bi moglo da pocne bez prisustva pisaca. Ova vest ce najverovatnije pomoci glumcima da brze zavrse svoj strajk, bez njih svakako nema ni snimanja ni promocije novih projekata.
 
Top Bottom