• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tražim povoljno...

vetar

Well-known member
Reaction score
2,087
Svi ovde manje/više imamo neke gaming related stvari (pogotovo za neke ređe ili retro stvari) koje tražimo da kupimo duže vreme po povoljnijoj ceni bez uspeha,
ovo bi mogla biti tema gde bi mogli da postujemo stvari koje tražimo, dok bi kolege sa foruma mogli da javljaju jedni drugima ako nalete na traženu stvari ili ako slučajno neko sa foruma već ima nešto što je traženo i voljan je da proda ili se menja kolegom sa foruma.

Najbolje je postovati samo šta se traži i informacija ako je tražena stvar nađena, dok bi se sva druga komunikacija između članova za tražene stvari odvijala preko privatnih poruka.

Kul tema da probam i ja .

Tražim Bang & Olufsen CRT tv MX4000-4200 tako neki.

Tražim:
NSW igre iz Sonic, Kirby, Mario franšiza, prioritetno tim redosledom...

ljudi, i ja se jedva suzdržavam offtopica, ali vas molim da postujete samo ono što tražite, kako bi thread i posle nekog vremena bio pregledan (ima prilično ambicioznih requestova :D ).

ako neko ima šta da ponudi drugom članu neka ga kontaktira putem dm.
ako nečija potražnja bude ispunjena, molim vas kontaktirajte nekog od moderatora da uradi strikethrough na post.

hvala na razumevanju, i ovaj post će biti obrisan u roku od 24h :D

Ja trazim Zeldu Link's Awakening DX za GBC, to je jedina GBC Zelda koja mi nedostaje.
Takodje ako neko ima nesto od igara za SNES da bi prodao, dobio sam konzolu od Strahinje al nemam ni jednu igru :D
Takodje #2 nesto od zanimljivih igara za PS1 bi bilo kul posto imam citav jedan PS1 disk i to japanski :D

- Pentium I / II plocu i procesor za AT / ATX kuciste ili ceo kompjuter te generacije

- AGP Graficku iz generacije Pentium II / III

imam dve ps3 igre bez kutije, trazim prazne ps3 kutije cisto da imam u sta da ih stavim na policu da ne gledam kako se ostecuju diskovi po papirima 😄

Ima neko NDSi XL da mu skuplja prasinu, pa da se sa njegove police prebaci na moju :D

Znam upravo sam prodao Switch koji nisam igrao, al jbg navikao sam da kuci imam barem jednu jedinu konzolu cisto da mi je savest mirna. Imao sam 2 Lite-a, 1 DSi. Al nikad DSi XL pa eto prilike :D

Last edited:
Kupujem(trazim) mega drive kontroler sa 6 dugmica samo orginalna verzija dolazi u obzir
mega2.jpg
Dva komada su mi potrebna,ovo je slika s interneta,nemam ni jedan sa 6 dugmica.
I potreban mi je jos jedan sega saturn kontroler ali ne mora originalni moze i neki drugi proizvodjac da bude
Imam nek kontrolere za sony ,gamecube ,n64 ,wii moze i zamena :)

Da ne otvaram novu temu. Kupio bih ako neko nekim slucajem ima original poklopac za gba, konkretno glacier varijantu.
41j4VT6ZrJL._SY300_SX300_QL70_FMwebp_.webp

Back
Top Bottom