• Uskoro migriramo forum - više informacija OVDE
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
Vreme je za TJPW Tokyo Joshi 2021 Autumn ~ Kacho Getsuro ~ odrzhan 15. septembra 2021.

Ovaj put tju stvarno biti kratak >:3
Na pochetku Sayuri Namba pozdravlja sve na japanskom, ali onda se okretje ka kameri i pozdravlja Wrestle Universe gledaoce, prvo na japanskom, a onda nam i na engleskom zheli dobro jutro ili dobro veche :3 Nakon toga ide klasichna spika o pravilima kao shto su noshenje maski i ostalo vezano za sigurnost.

UUG pevaju Upper Chop, a onda show pochinje!

Prvi mech
Arisu Endo, Nodoka Tenma i Yuki Kamifuku VS Yuka Sakazaki, Haruna Neko i Suzume

Svidja mi se kako Yuki Kamifuku pleshe uz Yukinu pesmu, a Yuki smetaju svetla dok ulazi u ring, pa cheka da ih iskljuche. :3

Zabavan mech. Nejasno mi je zashto Yuka bully-uje Nodoku toliko, ali uspela je da je rasplache. Zbunjeno je gledala u nju, ali onda se nasmejala. Arisu je uletela, ali Yuka se zlobno nasmejala, a onda je udarila shakom u lice i Arisu, pa se uhvatila za glavu. Kamiyu je ushla tretja i pokushala na prevaru da bocne Yuku u ochi, a onda je pevala njenu pesmu i pokushala opet da je ubode, ali Yuka se odbranila i pozvala svoje partnerke da je shutaju. Yuka je onda pevushila svoju pesmu u Kamiyuino lice :ROFLMAO:

Haruna Neko se kvalitetno borila protiv Kamiyu, plus ju je vodila preko konopca, ali Arisu i Nodoka su morale biti bezobrazne pa su tresle konopac dok Haruna nije pala.
Nodoka i Kamiyu su takodje bile komedija kada su pokushale u isto vreme da shutnu Harunu, ali Kamiyu ima duplo duzhe noge od Nodoke 🤭

Suzume je bila super, plus je odlichno prodala Dropkick od Kamiyu... prosula se kao da ju je kamion pokupio. Takodje je uradila Diving Crossbody s kojim je ranije povredila Maki, ali Kamiyu je proshla neozledjeno. Kamiyu je odradila prelep Brainbuster <3

Arisu i Yuka su se kvalitetno borile, uz pomotj Nodoke i Harune, Arisu je chak uspela da se izvuche iz jednog Miracle Merry-go-Round. Potajno sam se nadao da tje da pobedi, ali Yuka je dizhe u Tea Time a onda u Miracle Merry-go-Round i pobedjuje. Lep mech za pochetak, Yuka mi je uvek smeshna, ali ovde je imala genijalne momente. Kamiyu, Suzume i Arisu su bile odlichne, shteta shto Neko nije imala vishe prilika da se pokazhe.

00.jpg11.jpg


Drugi mech
Hyper Misao VS Kaya Toribami

Ovo sam prizheljkivao da vidim! Meni omiljena Hyper Misao protiv druge maskirane cure.
Ne moram ni pisati da Hyper Misao trazhi mikrofon i zheli svoj velikoj deci dobro veche. Drago mi je videti da se trudi da aktivira Kayu. Ovo je prvi put da chujem Kayu kako izgovara vishe od par rechi. Misao joj, ako sam dobro razumeo zove da bude heroj kao i ona i daje joj plasht da nosi, a zatim je poziva da pozira kao heroj, a onda to koristi da je napadne. Eh Kaya, imash ti josh mnogo da uchish. Ponavljam, lepo je videti da je Kaya manje stidljiva, kao i chuti njen glas.

Vidi se da je Kaya nauchila barem neshto, jer kada joj Hyper Misao pruzhi ruku kasnije u toku mecha, Kaya je shuta. Kasnije Hyper Misao koristi plasht koji je Kaya vezala oko vrata kako bi je davila, a onda Kaya iznervirano skida plash i baca ga na pod. Vidim ja da tje Kaya ubrzo da dospe u sam vrh cura koje najvishe gotivim. Nadam se samo da netje izgubiti stomachitj :3

Na kraju Hyper Misao radi I am a Hero, pinuje Kayu i pobedjuje. Na kraju joj daje plasht koji je dala na pochetku, ali joj ga onda oduzima:ROFLMAO: Nikad se nemoj promeniti Hyper Misao <3

22.jpg33.jpg

Tretji mech
Yuki Aino i Raku VS Hikari Noa i Nao Kakuta

Raku je, kao i uvek, simpatichna za gledati. Hikari Noa je pokushala da prekine Oyasumi Express chak dva puta, ali Yuki Aino je uspela da je sprechi. Raku je medena kada radi to :3

Nisam veliki ljubitelj Kakute Nao, iako cenim shto se ochigledno trudi i ima talenta, ali jednostavno mi neshto fali kod nje da bih uzhivao gledajutji je. Slichno osetjam i ka Yuki Aino, ochigledno je jaka i ima dara za ono shto radi, ali nisam njen ljubitelj.

Hikari i Nao su u jednom trenutku imali momenat kada su se okrenule jedna protiv druge i bilo je smeshno gledati ih kako iznervirano lupaju shljage jedna drugoj. Yuki Aino je posle kvalitetno treskala Hikari o pod, ali su se Noa i Hikari setile da su partnerke, pa su je zajedno prebijale.

Na kraju Yuki dizhe Hikari u UBV i prosipa je po podu, pinuje je i pobedjuje! Yuki izaziva Hikari za International Princess Champion titulu, a Hikari prihvata. Yuki se poklanja Hikari, a onda joj Nao pruzha ruku, ispaljuje je i odlazi van.

44.jpg55.jpg


Chetvrti mech
Mizuki i Pom VS NEO Biishiki-gun (Sakisama i Mei Saint-Michel)

Mizuki i Pom su preslatke zajedno. Mei je takodje slatka dok se vrti oko Mizuki i podizhe joj suknju. Mizuki skichi na nju da prekine, a Mei joj odgovara skichanjem i shtipkanjem obraza. Mei i Sakisama su radile svoj kombo sa plesanjem, ali Mizuki je uspela da ih izbegne, a onda je zaplesala zajedno sa Sakisamom i skochila na Mei.

Pom je imala kvalitetnih momenata sa Mei. Smejao sam se gledajutji kako Mizuki pleshe u pozadini dok Pom radi Denden Drum na Mei. Komedija je bilo i gledati kako Pom prodaje batine koje prima od Sakisame dok Mei odvlachi pazhnju sudiji. Pom je shutirala Mei u cevanice i Dropkick-ovala ju je bez obzira shto je dobila tacnu u grudi.

Mizuki je nastavila da batina Mei, ali delovala je uplasheno kada je Sakisama u pitanju. U jednom trenutku sudija je dobio tacnom o glavu. Yuka Sakazaki se trudila da probudi sudiju, ali joj to nije polazilo za rukom, shto su Neo Biishiki-gun iskoristile kako bi batinale Mizuki.

U toku mecha je bilo ochigledno da postoji nekakav animozitet izmetju Yuke i Sakisame, jer Sakisama je povremeno pretetji gledala u Yuku dok je prebijala Mizuki. Sakisama je izbacila Mizuki van ringa, a onda je izashla kako bi se unela Yuki u lice. Mizuki je uspela da taguje Pom, a Pom je i ovaj put uspevala koliko-toliko da se bori protiv Sakisame. Sakisama stavlja Pom u Gogoplatu. Pom se opire dugo, chak i Mizuki uskache da joj pomogne, ali Mei dochekuje Mizuki tacnom o glavu, a Pom se predaje. Sakisama pobedjuje za svoj tim!

Sakisama se potom obratja Mizuki i govori joj "Zeko, zhelim da pricham s tobom. Davno sam te videla i sada si mnogo lepsha nego ranije. Pridruzhi nam se i unapredi svoju lepotu umesto da si u timu sa tom laprdavom, niskom curom (Yukom). Mizuki joj glasno odgovara NE, a Sakisama na to tvrdi da je Mizuki napravila najvetju greshku u zhivotu. Mizuki joj govori da nema nishta lepo u vezi nje, osim pojasa koji nosi. Yuka se ubacuje i govori da Sakisama unosi nered i da tje joj oduzeti Tag Team pojaseve. Mei se ubacuje i govori kako su Yuka i Mizuki nepristojne i sebichne, a Sakisama dodaje da tje MagiRabi tim (Yuka i Mizuki) da nauche bitnu lekciju nakon shto dobiju batine. Sakisama izaziva Yuku i Mizuki da pokushaju da oduzmu Princess Tag Team Champion titulu na Wrestle Princess II!

AWWWWW YISSSSS! MagiRabi VS Neo Biishiki-gun za samo tri nedelje!

66.jpg77.jpg


Peti mech
Maki Itoh, Moka Miyamoto i Shoko Nakajima VS Miu Watanabe, Yuki Arai i Miyu Yamashita

Miyu i Maki se bore prve, fin uvod u mech, a takodje i lep uvod u ono shto tjemo gledati na Wrestle Princess II. Yuki Arai uspeva donekle da se izbori sa Shoko, ali jednostavno nema dovoljno iskustva. Shoko taguje Moku (verovatno da bi urlikala njeno ime), a Yuki taguje Miu. Miu silovito prosipa Moku po podu, a Shoko naravno urla "MOKA" svakih par sekundi. Jako bih voleo da znam u chemu je rech, jer mi je presmeshno.

Ubrzo i Yuki Arai dobija priliku da bije Moku, ali ne dovoljno dugo jer batine nastavlja da deli Miyu Yamashita. Naon shto je Miyu zavrshila, Miu upada umesto nje i nastavlja da lomi Moku. Moka je u ringu skoro 5 minuta i za to vreme se sve tri cure redjaju na njoj, a Shoko ne prestaje da urla "MOKA" svakih par sekundi. Bukvalno prestane da bude smeshno, a onda ponovo postane smeshno. Shoko je neumorna :ROFLMAO:

Moka uspeva nekako da se izbori sa Miu, a onda taguje Maki, ali sada Shoko urla "ITOH" svakih par sekundi. Jebo sebe, ali nije normalna devojka. Ne prestajem da se smejem, vishe mi nije smeshno vetj je jednostavno postalo bizarno. Maki kvalitetno batina Yuki Arai, iako je Yuki imala par lepih momenata. No, ubrzo Shoko upada umesto Maki, a tada, na zhalost, nema nikoga da urliche imena. Shoko se ne zadrzhava mnogo u ringu vetj taguje Moku 🤭

Moka i Shoko se smenjuju u batinanju Yuki. Moka joj radi lep Rashomon, a Yuki Arai dokazuje da je idol jer UVEK zna gde su kamere i da bi trebalo da gleda u njih. Neverovatno mi je koliko joj dobro to ide, nisam video da neka druga TJPW cura poseduje toliko dobro razvijen taj skill.

Yuki uspeva da taguje Miyu, a Miyu bije Moku, sve do trena kad Moka popizdi i prospe Miyu na pod. Shoko nastavlja ono shto je Moka zapochela, ali nema s Miyu zajebancije. Brzo Miyu staje na noge i okretje situaciju u svoju korist. Plakao sam od smeha kada Miyu prodaje Makin DDT - slozhila je facu kao da je prosula zube po stepenicama.

Borba izmedju Miu i Shoko mi je najbolja, pogotovo jer su obe cure jake i sposobne da kvalitetno unakaze protivnika. Ponadao sam se da je gotovo kada je Shoko uradila Northern Light Suplex Hold, jer mech vetj dugo traje, ali ne... Miu uspeva da se podigne.

Yuki Arai radi po prvi put, ako ne greshim, Full Nelson Slam! Odlichno ga je izvela na Moki. Yuki Arai me svakim mechom sve vishe iznenadjuje. Nadam se da joj netje dosaditi kechanje jer veoma brzo napreduje. Nije dugo chekala da se vrati nakon odlezhanog Kovida, a nije dugo chekala ni da pokazhe da ume da nauchi nove poteze. Josh jednom, Yuki Arai je kaznila Moku sa odlichno izvedenim Full Nelson Slam. Moram dodati da mi deluje kao da se Yuki Arai super zabavlja kada je u ringu <3

Nakon toga su u ringu Miu i Maki. Maki stavlja Miu u Boston Crab, ali Miu se izvlachi i prosipa Maki po podu kao da joj je sakrila sve tegove. Miu taguje Miyu, a Miyu nastavlja demoliranje Maki. Miyu pinuje Maki, ali ostatak Makinog tima upada da joj pomogne. Uprkos tome Miyu radi lep Wheelbarrow German Suplex, a onda shuta Maki u glavu. Miyu pokushava Crash Rabbit Heat, ali Maki to izbegava. Shta god da Miyu pokusha, Maki to uspe da izbegne, na kraju Maki stavlja Miyu u Itoh Punish.. i onda zvoni zvono za kraj mecha... JE BO TE. DVADESET MINUTA sam gledao ovo da bi na kraju bilo neresheno. <_< Zhivote... nepravdo.

Na kraju se Maki i Miyu odmeravaju. Obe cure kupe mikrofon, ali Maki govori da nema nishta da kazhe Miyu i odlazi. Yuki Arai i Miyu razmenjuju rechi. Miyu govori da joj je drago da je vidi, a Yuki odgovara da je bila prisutna na proshlom showu. Miyu joj govori "da, znam to, naravno da znam to". :ROFLMAO: Miu dodaje da je ona bila u timu sa Yuki Arai pre samo par dana. Yuki Arai se zahvaljuje Miyu i Miu jer je nauchila mnogo u njih u ovom mechu.

Miyu Yamashita se zahvaljuje svima na gledanju, a onda se sve tri cure poklanjaju pa poziraju za kamere.

88.jpg99.jpg


Hvala vam na chitanju, vidimo se uskoro! :3
 

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
Vreme je za TJPW Tokyo Joshi 2021 Autumn ~ Kacho Getsuro ~ odrzhan 20. septembra 2021.

Pokushatju i ovo da nabijem u jedan post kao i proshli show, ali tju pokushati i manje da pishem, jer igra mi se Bioshock. Videtjemo da li tju uspeti.

Nakon shto je Sayuri Namba isprichala svoje, a UUG su otpevale Maketakunai, show mozhe da pochne!

Prvi mech
Arisu Endo VS Mizuki

Arisu je veoma dobra za pochetnika. Svidja mi se kako je Mizuki morala prljavo da se bori u pochetku kako bi se izvukla iz Arisinih zahvata, a bilo je kul videti nisku Arisu kako preskache vishu Mizuki.
Gotovo ceo mech nakon pochetka, Mizuki je bila dominantna. Arisu je imala momente kada uspe da izbegne Mizukine napade, ali nije joj to mnogo pomoglo.

Mizuki je odradila lep Diving Crossbody koji je poklopio Arisu, a Arisu je uspela da podigne Mizuki i tresne je o pod pre no shto ju je zalepila za pod s dva Dropkicka, a onda ju je poklopila u glavu sa Knee Drop. No, sve to nije bilo dovoljno da pobedi Mizuki.

Moram primetiti da je, sluchajno ili ne, Arisu chesto bila okrenuta guzicom ka kameri.
Arisu je uspela lep Camel Clutch, a posle toga Knee Drop kojim je nabila Mizukin vrat na konopac, a onda je zavrshila kombo sa Missile Dropkick, ali sve to nije bilo dovoljno za pobedu. Mizuki je uradila malko nespretan Cutie Special i uspela da zadrzhi Arisu dovoljno dugo za pobedu.

00.jpg11.jpg


Drugi mech
Kaya Toribami VS Miu Watanabe VS Nodoka Tenma

Na pochetku Nodoka odluchuje da izadje iz ringa i cheka da se Kaya i Miu poshibaju. Imale su super razmenu Kaya i Miu, ponavljam, vidi se da Kaya vredno vezhba, a i ja bih vala kada bih znao da moram protiv Miu da se borim.

Nodoka ubrzo upada kako bi napala osakatjenu Kayu, ali Miu joj ne dozvoljava da pobedi. Nodoka dobar deo mecha provodi merkajutji situaciju sa strane, uletavshi u boj samo kada smatra da mozhe da izvuche nekakvu korist.
Nakon shto je Miu izbachena iz ringa, Nodoka kvalitetno demolira Kayu i bacaka je po ringu, ali Kaya se ne predaje.
Miu se vratja u ring taman kada Kaya uspeva da povredi Nodoku, ali Miu izbacuje povredjenu Kayu i fokusira se na Nodoku.

Nodoka je pokushala da pinuje Kayu, ali Miu je uhvatila Kayu za noge i odradila Giant Swing, nakon kojeg je Nodoka skochila ponovo da pinuje Kayu. Sretja pa Miyu nije dozvolila da ta pricha prodje. Kaya je imala super momenat kada je iskoristila Miuina ledja kao odskochnu dasku i pljusnula Nodoku stopalom u glavu. Odlichno je izgledalo.

Kaya je odradila Springboard Senton, ali Miu ju je podigla u Canadian Backbreaker, a potom je odradila Laserbeam i onda, za kraj, Tear Drop. Miu pinuje Kayu i pobedjuje!

22.jpg33.jpg

E_4IXJ6VgAckr2m.png


Tretji mech
Hyper Misao VS Pom Harajuku

Odlichno! Dve cure koje su mi u top tri su u jednom mechu :3
U ovom mechu su posebna pravila, kapiram da nije teshko pogoditi ko ih je smislio, pogotovo kada se zna da je naziv pravila Moon Prism Power Make-Up 2-Count Falls Rules. Chak ni lik koji povremeno prevodi TJPW nije imao pojma o chemu se radi. No, ja sam primetio da su na tri tjoshka nalepljene nekakve kutije sa prekidachima, ali nisam siguran chemu sluzhe.

Hyper Misao je odmah na pochetku pritisla jedno od dugmadi i nekakva muzika je krenula, a onda je Pom pritisla drugo dugme i muzika je prestala. OK, malko mi je jasnije shta se deshava, ali josh uvek ne kapiram skroz u chemu je fora.

Na pochetku je Pom uspevala da se izbori sa Hyper Misao, chak je uspela i da je shutne u cevanicu i drzhi joj glavu izmedju butina, ali Hyper Misao se izvukla i uspela je da pritisne dugme. Dok je pichila muzika, Hyper Misao je tukla Pom, ali nishta se posebno nije dogodilo za to vreme. Svidelo mi se shto je Pom uspela da odradi Laforet Harajuku, ali nije izgledalo dobro koliko bi moglo.

Na zhalost, ceo mech je bio ispod proseka, pogotovo jer je Pom delovala smotanije nego inache. Na kraju je Hyper Misao pinovala Pom i uspela da pobedi.

44.jpg55.jpg


Chetvrti mech
Maki Itoh VS Moka Miyamoto

Iznenadilo me shto je u samom startu Moka delovala dominantnije, ali to nije dugo trajalo. Maki Itoh je imala momente kurchenja, a Moka je to iskoristila kako bi je povredila. Na zhalost, nije joj mnogo pomoglo s obzirom da je Maki iskusnija.

Moka je pokushala da pobegne dok je Maki stajala iznad nje i pitala ko je najsladji na svetu, ali Maki ju je povukla natrag za kosu i nastavila po svome. Moka je uspela par puta da podigne Maki i tresne je o pod, mislim da joj je to poshlo za rukom barem tri puta.

Maki je fino prodavala mnoge Mokine poteze, ali isto tako je Moka kvalitetno prodavala Makine udarce glavom, kao i sve ostalo. Svidelo mi se gledati Maki kako pati dok je Moka drzhi u Rashomonu, ali Maki je onda stavila Moku u Boston Crab, a Moka nije znala shta da uradi pa se predala.

66.jpg77.jpg

88.jpgNastavak u sledetjem postu.
 

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
Peti mech
Hikari Noa i Suzume VS Haruna Neko i Yuki Aino

S obzirom da tjemo za 3 nedelje gledati Hikari Noa VS Yuki Aino za International Princess Champion pojas, nije loshe da vidimo kako se snalaze u tag team mechevima.

Naravno, Noa i Yuki su prve u ringu i nemilosrdno se shaketaju od samog starta, ali to nije trajalo dugo, pa ih menjaju Suzume i Haruna.

Suzume uspeva da se izbori s Neko, a onda taguje Hikari kako bi joj pomogla. Obe cure Dropkick-ju Neko, a onda Hikari nastavlja da je batina. Komedija mi je gledati Suzume kako je vesela kada druge cure dobijaju batine. Suzume ubrzo menja Hikari i nastavlja da Dropkick-uje Harunu. Haruna uspeva da dodje sebi i taguje Yuki kako bi odmorila. Yuki demolira Suzume i pushta natrag Harunu koja sheta preko konopca a potom grebe Suzumino lice.

Konachno su u ringu Hikari i Yuki, a Hikari radi jedan, dva, tri, chetri Dropkicka za redom, a onda prebacuje Yuki preko ramena i radi peti Dropkick. Hikari pokushava Missile Dropkick, ali Yuki uspeshno izbegava i taguje Harunu koja uletje i shaketa Hikari. Haruna se ne zadrzhava dugo u ringu vetj taguje Yuki. Yuki uspeva da uhvati Hikari u Full Nelson of Love and Fire, ali Suzume upada u ring kako bi pomogla Hikari.

Haruna izbacuje Suzume, a Yuki nastavlja da dominira Hikari neko vreme. Hikari Noa uspeva da kontrira udarcem nogom u Yukino lice, ali onda upada odmorna Haruna da nastavi da batina Hikari. U jednom trenutku su sve chetiri cure u ringu i kvalitetno se shibaju, ali na kraju ostaju Haruna i Hikari. No, Hikari Noa uspeva da shutne Harunu Neko u lice, a onda joj radi Blizzard Suplex i pobedjuje.

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg


Shesti mech
Yuka Sakazaki, Shoko Nakajima i Yuki Kamifuku VS Miyu Yamashita, Raku i Kakuta Nao

Raki, Miyu i Kakuta pruzhaju ruke curama, ali Yuka, Yuki i Shoko odbijaju to, ali zato napadaju na kvarno s ledja. Miyu ostaje sama u ringu protiv tri cure, ali Shoko i Yuka pomazhu Kamiyu da se izbori s Miyu. Primetjujem da je Yuka radila na ramenima, sada josh vishe mozhe da zauzima kurchevite poze.

Kamiyuy pokushava da nabode Miyu prstima u ochi, ali Miyu se brani. Yuka i Shoko upadaju kako bi pomogle, ali, ahhahahahaha, samo ispadaju blesave i zavrshavaju na podu. Raku im prilazi i peva uspavanku, ali u isto vreme uspeva da uspava i svoj tim. Na glas sam se smejao dok gledam Raku kako skapirava da je svih pet cura zaspalo, pa mora da shamara one iz svog tima.
No, Oyasumi Express se radi, ali naravno da ne prolazi :3

Raki i Kamiyu su u ringu, a Kamiyu bocka Raku prstima u ochi i taguje Yuku. Yuka upada i takodje bode Raku prstima u ochi, a onda pokushava da je uspeva na isti nachin na koji ona to radi, ali svi se smeju Yukinom umetju pevanja, pa ona iznervirano odlazi van ringa i taguje Shoko.

Shoko batina Raku, a onda je baca u tjoshak gde je Kamiyu pritiska stopalom a Yuka joj neshto shaputje na ushi. Yuka je poprilichno bezobrazna danas. Ne znam zbog chega se toliko trudi da ismeva Raku, ali eto, to je shto je.

Kamiyu i Miyu su sada u ringu, a Miyu bez mnogo problema batina Kamiyu i demolira je nogama. U jednom trenutku Kamiyu uspeva da bocne Miyu prstima u ochi, a onda taguje Yuku koja radi booooolestan Missile Dropkick, demolira ostale cure, a onda izbegava Miyu pre no shto je shutne u glavu i odradi Tea Time. TO SE CHEKALO, da Yuka odradi predrkan kombo u kojem sve izgleda odlichno.

Miyu uspeva da dodje sebi i napada Yuku, ali Yuka taguje Shoko. Shoko upada sa Frankensteiner, a nakon toga josh jedan, a zatim radi 619. Miyu uspeva da se izbori sa Shoko, a onda upada Kakuta Nao. Shoko bezhi od nje i taguje Kamiyu, a Kamiyu shalje Nao na pod finim udarcima u nogom u glavu. Kamiyu pokushava Brainbuster, ali to ne prolazi, pa mora da se zadovolji Dropkickom. Kakuta i Kamiyu se smenjuju u pokushajima da pinuju jedna drugu, ali u tome ih sprechavaju cure iz suprotnih timova.

Ubrzo u ring upadaju Shoko i Miyu da pomognu, a zatim Yuka i Raku. Slatko je bilo gledati Raku kako demolira Yuku i izbacuje je iz ringa, ali pre toga je Yuka na brzinu samlela Miyu - usrao sam se kada sam video kako ju je unakazila sa nekakvim Blizzard Suplexom, ako se ne varam.

Na kraju u ringu ostaju Kakuta Nao i Yuka Kamifuku, Kakuta radi veoma lep Shidenkai (Backpack Stunner), pinuje Yuki i pobedjuje!

44.jpg55.jpg
66.jpg77.jpg
88.jpg99.jpg


Nakon mecheva su ishli intervjui sa pojedinim curama. Prvo je pala spika sa Hikari Noa i Yuki Aino.
Hikari je rekla da se poslednji put borila protiv Yuki Aino pre dve godine. Drago joj je shto su uspele da kikuju esove jedna drugoj danas, plus smatra da tje Wrestle Princess II da bude veoma zabavan show. Hikari Noa se nada da tje Yuki da se zabavi koliko i ona. Hikari takodje kazhe da je bilo lakshe biti u timu sa Suzume nego sa zlom Kakuta Nao (videti mech iz proshlog posta). Pitali su Hikari shta misli o Aino, pa je rekla da ima duha ali da je takodje dobra tehnichki. Za malo je uspela da je dobije danas, shto je uplashilo Hikari, ali Hikari kazhe da mora da se osveti za poraz od pre dve godine, kao i da zadrzhi International Princess Champion pojas.

Aino je rekla da se josh vishe nalozhila na Wrestle Princess II nakon danashnjeg mecha, kao i da je uspela bolje da upozna Hikari i skapira na koji nachin se bori. Aino je rekla da tje se potruditi da je josh bolje upozna dok ne dodju do Wrestle Princess II. Pitali su Aino na shta tje posebno obratiti pazhnju, pa je Aino rekla da ju je u danashnjem showu, kao i proshlo, zaustavila sa Thrust Kickom, pa tje obratiti pazhnju na to sledetji put.


A sada, intervju s curama iz poslednjeg mecha.
Raku je rekla da joj je drago shto je bila u main eventu sa svojim senpai-jima, kao i da joj je bio cilj da da sve od sebe kako ne bi izgubile. Rekla je da su njeni senpaiji sve bolji i bolji i da je danas primila fine batine, ali da tje nastaviti da radi vredno. Na kraju joj je drago shto je Nao uspela da pobedi za tim.
Miyu je rekla da je Raku sve jacha i jacha, kao i Yuka, Shoko i Kamiyu, ali Nao je uspela da pobedi Kamiyu od koje je izgubila International Princess titulu.
Nao kazhe da joj je drago shto joj je Miyu chestitala na pobedi nakon mecha. Nao takodje kazhe da je uvek bila najslabija karika, te joj je zbog toga josh vishe drago shto je danas uspela da se dokazhe. Nao takodje spominje borbu koja tje se odrazhati na Wrestle Princess II. Rekla je da je smirena i da merka situaciju. Rekla je da se nikad nije borila protiv jedne od cura koja tje joj biti protivnik (vishe o tome pishem sutra), pa da je zbog toga malko uplashena.

Shoko je rekla da im nije bio najbolji dan, a Yuka je dodala da su barem Kamiyuini udarci bili jako. Shoko govori da su bile blizu i da joj je bilo zabavno ponovo biti u ringu sa MiraClian partnerom (Yukom). Yuka spominje kako tje se boriti protiv Neo Biishiki-Gun, koji su joj oduzeli Tag Team titulu kada je bila sa Shoko, kao i kada je bila sa Mizuki. Yuka nastavlja da ima mnogo toga da im pokazhe.
Kamiyu je rekla da je Nao bila prejaka za nju danas, kao i da je spustila gard jer je imala veoma jake partnere. Osvrnula se na svoju partnerku u Wrestle Princess II i onda dodala da tje na WP2 istutji prosechnu curu koja radi u kancelariji i dete koje je skoro nauchilo kako da se shminka. :ROFLMAO: Kamiyu nemilosrdna sa prozivkama.


To je sve za danas, hvala na chitanju!
 

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
O ovom mechu sam pisao na pochetku ove strane, a sada se mozhe overiti za free na YT:
Arisu Endo, Nodoka Tenma i Yuki Kamifuku VS Yuka Sakazaki, Haruna Neko i Suzume


Yukino smejanje na 01:27 :ROFLMAO:
 

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
Vreme je za TJPW Tokyo Joshi 2021 Autumn ~ Kacho Getsuro ~ odrzhan 23. septembra 2021.
Ovo je poslednji show pre Wrestle Princess II!

Sayuri Namba pozdravlja sve oko ringa, a onda pozdravlja sve koji gledaju preko Wrestle Universe. Poziva svakoga da vezhbaju tapshanje kao da je ona neko za koga misle da je veoma kul ili veoma sladak, a onda dodaje da oni shto gledaju od kutje obavezno moraju da tapshu. OK, Sayuri!

Mirai Maiumi se pojavljuje da kazhe da nije mogla da se kecha u poslednjih mesec dana zbog povrede vrata, ali sada je dobro i pojavitje se na Wrestle Princess II! Sayuri dodaje da tje se card promeniti, ali o tome tju pisati u posebnom postu kada budem pisao o Wrestle Princess II (verovatno za vikend).

Ulaze UUG cure i predstavljaju se, a onda pitaju svakoga da li se osetjaju dobro. Obozhavam videti Miu kako se unosi u kameru, deluje kao da bi me pojela ako joj pukne film.
Show mozhe da pochne!

Prvi mech
Yuki Kamifuku VS Kaya Toribami

Svim srcem uz Kayu!
Lepo je videti cure kako se rukuju pre mecha bez da pokushaju nekakvu glupost. Chain wrestling na pochetku je interesantan. Yuki pokushava da bocne Kayu dok je drzhi izmedju butina, ali Kaya se snalazi. Kaya uspeva da se prebacuje oko Yuki, a ona je pozdravlja tapshanjem, a onda joj prilazi uz prichu i ubada je prstima u ochi.

Kamiyu dominira gotovo ceo mech iako Kaya ponekad uspeva da iznenadi. Bilo je par smotanih momenata koji nisu najbolje izgledali chak ni na kamerama, ali poshto je Kaya u pitanju, spreman sam da gledam kroz prste.

Kaya je uspela da se izvuche iz Octopus Hold kao i iz pokushaja Kamiyu da odradi Brainbuster. Kaya takodje uspeva da vezhe par napada, ali Kamiyu konachno uspeva da odradi Brainbuster a onda i Fameasser iz kojeg se Kaya ne dizhe. Yuki Kamifuku je pobednik! L O L Yuki radi Kayinu pozu na kraju :3

00.jpg11.jpg


Drugi mech
Haruna Neko VS Hyper Misao VS Raku

Slatko mi je kako Haruna Neko dotrchi do Sayuri i shaputje joj neshto :3
Hyper Misao uzima mikrofon i pozdravlja svu veliku decu. Govori kako je Wrestle Princess II blizu. Hyper Misao hotje da se hajpuje za WP2. Govori kako je ona kraljica 3-way mecheva i da tje da pobedi danas kako bi stvorila momentum za WP2.

Raku istrchava iz ringa na pochetku mecha, a zatim odlazi iz sale. Haruna Neko i Hyper Misao se nadmetju prve, a onda i Haruna Neko istrchava iz ringa. Hyper Misao se vrti zbunjeno po ringu i izaziva sudiju da se bore, a sudija na prvi pogled prihvata, ali onda je tera od sebe i objashnjava kako fanovi ne zhele to, a zatim joj govori da potrazhi ostale cure.

Haruna Neko i Raku se vratjaju sa jebenom vretjom :ROFLMAO: Ahahahah, pa da, naravno da ubacuju Hyper Misao u vretju a onda joj rade Oyasumi Express, samo shto Neko odgurava Raku od sebe kada je vreme da pinuju Hyper Misao. Hyper Misao koristi to kako bi izashla iz vretje, a potom napada obe cure i baca vretju van ringa.

Raku napada Nekoin rep, ali Hyper Misao je tu da napadne Raku, a Haruna Neko koristi to da napadne Hyper Misao. Raku spaja shake od Harune i Misao, a Haruna se penje na konopac. U jednom trenutku je loshe stala na konopac, ali uspela je da padne bez da se povredi.

Hyper Misao i Raku provode odredjeno vreme same u ringu, a onda Haruna smenjuje Raku u prebijanju Hyper Misao. Bio je momenat kada je Hyper Misao pokushala da pinuje u isto vreme obe protivnice, a ja sam primetio da Raku ima veoma fine guzove >:3

Na kraju Raku uspeva da reverse-uje Nekoin napad i uspeva da je pinuje i pobedi! Izgleda da je Raku sad kraljica 3-way mecheva. :3

22.jpg33.jpg


Tretji mech
Maki Itoh i Yuki Aino VS Moka Miyamoto i Nao Kakuta

Maki Itoh tje na WP2 da se bori za Princess of Princess Champion titulu, Yuki Aino za International Princess Champion titulu, a sada su u istom timu.
Maki Itoh upada pevajutji i uspeva da uvuche Yuki u plesanje i pevanje. Sve vishe i vishe mi se dopada kako Maki pleshe, pogotovo kada njishe kukovima.

Iako nisam velik ljubitelj Yuki Aino kao ni Kakute Nao, bilo je zamiljivo gledati ih u pochetku mecha. Chain wrestling je izgledao skroz kvalitetno. Moka je zamenila Nao i veoma dobro uspevala da se izbori sa Yuki, barem prvih par sekundi, a onda je sve krenulo po zlu. Yuki je uspela da preokrene situaciju u svoju korist, a onda je tagovala Maki koja je bila poprilichno nemilosrdna prema Moli. Ne znam u chemu je fora, ali i Nao Kakuta je povremeno govorila "Moka", nije urlala kao Shoko, ali se moglo chuti.

Maki je tagovala Yuki, pa se zlostavljanje Moke nastavilo. Moka konachno uspeva da se izbori sa Yuki i baca je na pod, a potom taguje Nao. Nao je mnogo uspeshnija protiv Yuki i uspeva da je prosipa po podu, a zatim je davi i lomi joj zglobove. Nao uspeva da tresne Yuki nogom u glavu, ali pinovanje nakon toga ne prolazi. Nije mi se dopalo kako je Yuki blokirala/izbegla jedan potez, moglo je lepshe da izgleda. No, Yuki hvata Nao u Full Nelson, ali Nao se izvlachi, na shta Yuki odgovara udarcima ramenom.

Yuki radi Side Suplex pre no shto taguje Maki u ring, a Maki glavom udara Nao u glavu. Maki pokushava DDT iz zaleta, ali Nao uspeshno izbegava napad i taguje Moku. Cure rade kombo na Maki, a Moka pokushava da taguje Maki, ali to ne prolazi. Moka stavlja Maki u Rashomon i delovalo je kao da se Maki netje izvutji, chak je i Yuki pokushala da upadne u ring, ali Maki uspeva da digne Moku i razbije je o pod.

Maki je stavila Moku u Itoh Punish, ali Nao je uspela da izbavi Moku. No, drugi put nema koga da pomogne Moki dok je Maki drzhi u Itoh Punish, pa Moka mora da tap out-uje. Maki Itoh pobedjuje!

44.jpg55.jpg


Chetvrti mech
Hikari Noa i Miyu Yamashita VS Pom Harajuku i Nodoka Tenma

Miyu i Nodoka su cure koje tje da brane svoje titule na Wrestle Princess II. Miyu brani Princess of Princess Champion titulu, a Hikari brani International Princess Champion titulu.

Miyu i Nodoka su prve u ringu, shto je prava feshta za ljubitelje velikih guzica. Miyu uspeva da se izbori sa Nodokom i uspostavi dominaciju, a onda taguje Hikari koja Dropkick-uje Nodoku i zavrtje joj ruke i nogu, ali se ne zadrzhava dugo u ringu vetj taguje Miyu.

Nodoka uspeva da se izbori sa Miyu i taguje Pom, a Pom uletje uz Laforet Harajuku koji Miyu odlichno prodaje. AHAHAHAHA, jaoj, obozhavam Pom <3 popela se na tjoshak i kada je Miyu doshla da je baci dole, uspela je da uhvati Miyu u Denden Drum. Na zhalost, Miyu uspeva da se izbori sa Pom i taguje Hikari koja odmah radi Rolling Cradle, a zatim Dropkick-uje Pom dva puta. Hikari taguje Miyu, a Miyu demolira Pom nogama i stavlja je u Face Lock, a kada Pom uspe da se iskobelja, Miyu taguje Hikari.

Pom uspeva da preokrene situaciju u svoju korist shutom u cevanicu. Pom taguje Nodoku koja uspeva da se izbori sa Hikari, ali Hikari je onda hvata u Dropkick spam. Hikari pokushava da natera Nodoku da se preda, ali Nodoka dolazi k sebi i hvata Nou koja pokushava da skochi na nju, pa joj radi Samoan Drop. Hikari uspeva da dodje do Miyu i taguje je, a Miyu shutira Nodoku dva puta, ali Nodoka uspeva da joj uhvati nogu pri tretjem pokushaju. Cure razmenjuju udarce laktovima, a Miyu uspeva da bude nadmotjnija. No, Nodoka je baca preko sebe i taguje Pom koja kvalitetno bije Miyu, a onda joj radi Leg Drop. Pom zavrtje Miyuino koleno, ali Miyu je zbacuje sa sebe .

U jednom trenutku su sve chetiri cure u ringu, ali ta situacija ne traje dugo. Miyu pokushava Attitude Adjustment, ali Pom se izvlachi. Drugi pokushaj sprechava Nodoka. Pom radi Pom De Justice na Miyu, ali je Hikari sprechava Dropkickom. Svideo mi se momenat kada Miyu i Hikari u isto vreme shutaju Nodoku u glavu. Pom se zaletje na Miyu, ali Miyu je dochekuje sa Skull Kick. Pom pada ko pokoshena, Miyu je pinuje i pobedjuje!

66.jpg77.jpg


Peti mech
Magical Sugar Rabbits (Mizuki i Yuka Sakazaki) i Shoko Nakajima VS Arisu Endo, Miu Watanabe i Suzume

AHAHAHAHAHAHAH, nisu ni utrchale u ring, a Mei je presretna jer su Arisu i Suzume uspele da odrade L O V E prstima kao shto to Mei uvek radi. :3 Lik na mikseti je neshto zasrao pa se Miyuina pesma chula preko Miunine pesme, Miuina zbunjena reakcija je bila odlichna. Suzume gotivim dugo, ali pochinjem da gotivim Arisu sve vishe i vishe. PReslatke su bile sve tri cure dok su ulazile, chak i demon Miu.

Sayuri Namba je malko zeznula Shokoin ulaz, ali dobro, deshava se :ROFLMAO: Simpatichna je bila Shoko onako blago iznervirana. Za njom upadaju Magical Sugar Rabbits uz njihovu "Do You Trust Me?" pesmu. I one su medene dok upadaju, a Sayuri blago kasni sa urlikanjem Yukinog imena, pa Yuka upire prstom u nju i smeje se. Arisu, Mizuki i Miu bi da se rukuju, ali Yuka im je, ne znam zashto, previshe strashna. Mizuki upire prstom u nju i cichi "strashna si" 🤭

No, Yuka i Miu su prve u ringu, ochekujem da chujem Shoko kako urliche "YUKA" konstantno, ali nishta od toga. Yuka napada noge od Miu, ali Miu ima odgovor na sve shto Yuka radi. Lep pochetak s chain wrestlingom. Suzume i Shoko su sledetje i tu Shoko pokazuje da njeno iskustvo vredi mnogo. Shoko pushta Arisu da udje umesto Suzume, a umesto Shoko ulazi Mizuki. Mizuki pokushava da prevari Arisu, ali Arisu nije od juche i uspeva da sprechi Mizuki da je povredi... barem za trenutak. Arisu i Mizuki su super bile, pogotovo u momentima kada Arisu uspe da nadjacha Mizuki.

No, Mizuki taguje Shoko, a Yuka na kvarno shutira Arisu. Shoko kvalitetno povredjuje Arisu, a onda taguje Yuku. Yuka baca Arisu na pod, a onda je podizhe josh jednom, a nakon toga josh jednom. Arisu uspeva da iskochi iz Yukinog pina, ali ne uspeva da stigne do svojeg tjoshka. No Arisu pokazuje da nije slaba i uspeva da nadmudri Yuku, ali ne uspeva da nastavi da je povredjuje dalje. Arisu uspeva nekako da se iskobelja i povredjuje Yuku, a onda taguje Suzume.

Suzume daje sve od sebe da se izbori sa Yukom, shto joj polazi za rukom, barem neko vreme. Yuka dizhe Suzume za Tea Time, ali Suzume joj bezhi i penje se na tretji konopac i radi Diving Crossbody. Yuka se prosipa po podu i Suzume je taguje, ali nishta od pobede. Suzume josh jednom uspeva da se izvuche iz Tea Time, ali Yuka je nabija u tjoshak i shuta u glavu, a onda je baca pred Mizuki koja radi Missile Dropkick. Suzume uspeva da se izbori sa Mizuki, a onda taguje Miu.

Miu bez mnogo muke prebija Mizuki, ali ne uspeva da pobedi. Miu pokushava Giant Swing, ali Mizuki reverse-uje u pin. No, nishta od pobede. Mizuki i Miu pokushavaju da pinuju jedna drugu, ali ni jedna ne uspeva da zadrzhi drugu tri sekunde. Mizuki se zaletje i Dropkick-uje Miu, ali takodje taguje Shoko za kombo. Miu uspeva da se izvuche iz komboa, a onda podizhe obe cure i radi Double Body Slam!

Poshto dupli Body Slam nije dovoljan, Miu nameshta kosu, a onda je VREME za DOUBLE GIANT SWING! Mislim da do sada NIKO nije to uradio. Jedna je MIU! Izgledalo je odlichno dok Miu vrti Shoko i Mizuki oko sebe u isto vreme. Miu da radja i da brani!

Arisu je u ringu sa Shoko i ne dozvoljava joj da uradi mnogo, ali tu su Suzume i Miu da joj pomognu. Arisu uspeva da dodje sebi i napada Shoko, chak i radi kombo sa Suzume, ali Yuka upada da se izbori sa Suzume. No, Yuka ne prolazi dobro, pa Mizuki upada da reshi situaciju. Miu uspeva da uhvati Mizuki i prosipa je po podu, pa su ponovo Arisu i Shoko same u ringu.

Arisu radi Missile Dropkick, a onda hvata Shoko u Camel Clutch. Arisu pokushava da nabije kolenom Shoko s konopca, ali ne uspeva. Shoko promashuje 619, ali uspeva nekakav Frankensteiner, a onda uspeva i 619. Shoko dizhe Arisu i radi Northern Lights Suplex. Jedan, dva, tri! Shoko Nakajima pobedjuje!

88.jpg99.jpg


Mizuki, Shoko i Yuka uzimaju mikrofone. Yuka pita Shoko i Mizuki da li su radile double team i da li su je izostavili, a Mizuki odgovara da je Yuka bila s njima duhom. Shoko potvrdjuje da je ovo poslednji show pre WP2 i govori da je veoma sretna zbog ovog mecha.
Shoko govori kako je primetila neke devojke i zove ih da dodju i dodaje da bi svi trebalo da jedu proteine i da budu sretjni.

Sve cure su u ringu i Shoko spominje Riku koja nije tu, a Hyper Misao za to vreme grli vazduh i zamishlja da je to Rika (potvrdila je to jer je posle na Twitteru okachila sliku gde je nacrtala Riku u svom zagrljaju :3). Shoko takodje spominje Mariku koja nije prisutna, pa vetjina devojaka radi Marikinu pozu.

Zatim se cure smenjuju na mikrofonu i svaka govori par rechi.
Suzume: Ja kikujem esove.
Neko: Dajem sve od sebe.
Pom: Zabavljam se.
Kamiyu: Dovodim najjachu prijateljicu Asuku.
Misao: Vidimo se velika deco!
Nao: Uchinitju svakoga sretnim.
Arisu: Pobeditju sa svojim omiljenim partnerom.
Mahiro: Vratjam se i pobedjujem.
Kaya: Nova sam ali trudim se.
Miu: Zdravo Arai, da li gledash ovo?
Namba: Bitju smirena i bez straha.
Hikari: Ima da gorim Burning Venus.
Itoh: Ja sam najsladja na svetu i izgledatju najbolje u tom pojasu.
Mizuki i Yuka: MagiRabi tje da pobede Bi-Gun.
Miyu: Netju izgubiti!


To je sve za danas, pisatju o Wrestle Princess II kada se vratim kutji. Hvala na chitanju.
 

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
Shta je sutra? Sutra je WRESTLE PRINCESS II!

FBKAIaCVIAAvVJE.jpg

FBKAGa0VUAE9qL0.jpg

Proshle godine me prvi WP odushevio, bilo je super mecheva, kao i jedan koji mi je verovatno omiljen ili u samom vrhu.
Proshle godine je Mirai Maiumi imala kostim u kojem su joj se bolje videle grudi, Sena Shiori nije bila u penziji, a Mizuki je po prvi put odradila Whirling Candy - jedan od najimpresivnijih poteza u kechanju! Yuka Sakazaki i Mizuki su imale ODLICHAN mech koji i dalje volim da pogledam kada se uzhelim gledanja mecha koji sabija. Nakon tog mecha sam stavio Yuku na pozadinu, tj. scenu iz ulaska u ring s tog mecha. Josh uvek nisam promenio tu pozadinu :3

No, Wrestle Princess je proshao, vreme je za Wrestle Princess II!
Ovde mozhete videti card za WP2:Takodje mozhete videti na slici ispod ako vam se ne da gledati video od dva minuta.

FBL0flRVcAc_5vi.jpg


S obzirom da se Mahiro Kiryu oporavila, ubachena je u tim sa Kayom Toribami i Harunom Neko, ali zato je u drugi tim dodata RAM KAICHOW! Ram je pochela s kechanjem kada je imala ispod 10 godina. Najiskusnija je od svih cura koje tje se boriti taj dan, osim Aje Kong. Ko voli metal cure mozhda zgotivi Ram Kaichow.

Rika Tatsumi se vratila posle duzheg odsustva! Zbog nje je mech Hyper Misao VS Nodoka Tenma sada 3-way mech u kojem im se pridruzhuje Rika Tatsumi. Bitje lepo gledati je ponovo u ringu posle duzheg odsustva.

Takodje vredi spomenuti da tje, ako se ne varam, chetiri cure imati nove/izmenjene kostime: Nodoka Tenma, Kakuta Nao, Shoko Nakajima i Hyper Misao! Delove novih kostima sam video, ali jedva chekam da ih vidim cele, pogotovo Hyper Misao jer se glasalo na njenom profilu za verzije kostima. Pobedila je verzija koja mi se manje dopada, ali ne bi joj bilo prvi put da ne slusha odluke vetjine.

Ako vas zanima vodich za WP2, imate ovaj video:Za kraj tju napisati ko bih voleo da pobedi. Dakle, ne nagadjam ko hotje, vetj navijam :D
1 mech: Raku, Pom Harajuku i Ram Kaichow
2 mech: Hyper Misao
3. mech: Yuki Kamifuku i Asuka(Veny)
4. mech: Suzume i Arisu Endo (svestan sam da se to netje dogoditi).
5. mech: Moka i Aja (kapiram da tje zapravo Miu da podigne Aju sa Giant Swing, a da tje Yuki Arai da pinuje Moku).
6. mech: Hikari Noa (verovatno tje Yuki Aino pobediti).
7. mech: Magical Sugar Rabbits (bitju sretjan ko god da pobedi, jer mozhe biti veoma zanimljivo u budutjnosti ko god da pobedi).
8. mech: Miyu Yamashita (svestan sam da Maki Itoh pobedjuje).
 
Last edited:

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Staff member
Co-founder
Administrator
Moderator
Messages
1,411
Reaction score
1,967
Points
263
Zbog ovog mecha sam urlikao kao zhivotinja, a sada mozhe besplatno da se pogleda na netu (mech, ne urlikanje):


Yuka Sakazaki i Mizuki VS Sakisama i Misao
(na Wrestle Princess II pre par dana se dogodio isti mech, samo shto Misao vishe nije u NBG vetj je Mei). Odlichan mech, pogotovo trenutak kada Yuka povlachi Mizuki za ruku kako bi joj pomogla da dohvati konopac. Napaljeni likovi u publici koji urlaju MIZUKI, plus Misao koja radi Vanitas, jedan od najkul finishera imho.

n5nazwqk74t41.jpg

Ovde ga radi na Miu, ali i dalje jebachki izgleda.

No, da ne duzhim, vredi odgledati mech, iako su Yuka i Mizuki danas mnogo vishe uigrane zajedno.
 
Top