• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

💪

56c8873a420a5dc3c0a5e160dec04399a0189e4b.gif
To je sa wrestle princess iz 2020, sem Yuke niko ne ume da primi Whirling Candy kako valja. Isetju deo kada je odradila na Grand Princess ove godine, super je izgledalo, kao da je zaorala Yuki lice.

Kao shto sam obetjao:

View attachment killyuka.mp4

Malchice trapav trenutak nakon Yukinog Chicken Bastard pokushaja i pre Whirling Candy, ali okej.

Da ne bude post samo sa jednim videom, par fotki sa Grand Princess '23:

Frl95jLacAA9WNS.jpg
Ram sahranjuje Raku

FrlPxAYagAEIvDi.jpg
HIMAWARI (komotno ushetala u mojih top5 TJPW cura)

1679214144733154.png
Kaya Toribami (Pod maskom) i pochetnice. Skroz levo je Toga, a desno su Runa Okubo i Haru Kazushiro

FqmTxTJaAAE6oQY.jpg
Shino Suzuki, a iza nje HIMAWARI

1679559584847617.jpg
Yuka pada na Mizuki

1679216261970951.jpg
Arisu Endo trendseter

Nije sa Grand Princess, ali Shino je komedija:

1678150980235602.jpg

31. Marta 2023. TJPW show je održan u Los Angelesu. Na žalost, nisu sve devojke putovale, ali većina jeste. Neke su ranije bile u Americi, ali mnogima je ovo bila prva ekskurzija u Ameriku.
Kao fan, bio sam blago zabrinut jer sam utripovo da će publika biti sastavljena od ljudi koji ne gledaju show-ove već gifove po netu, ali malo je reći da je publika bila odlična. To se ne može reći za američke komentatore. Raku govori koji je voz dana, likovi pričaju preko nje. Hyper Misao radi svoje, likovi pričaju. Hajde da prevode, pa da razumem, nego čitaju wiki i objašnjavaju neke nebulozne stvari. Drago mi je da nisam platio 20 dolara taj shitshow, već sam kao gospodin gledao na Wrestle Universe kasnije, bez očajnih komentatora (prvo sam gledao na engleskom, ali smrdelo je).

Bilo je zanimljivo pratiti TJPW devojke na Twitteru i Instagramu tih dana, pogotovo na kraju kada su morale da putuju na drugi kraj Amerike kako bi se vratile u Japan, jer su im otkazali let i prebacili ih na drugi. Uveren sam da su se sve cure vratile kući par kilograma teže, pošto su konstantno jele američku brzu hranu. Rika Tatsumi je, kao prava International Princess Champion svuda išla sa svojim pojasom - definitivno joj odlično leži ta titula. Yuka je bila poprilično tiha, kao i Mizuki, ali ostale devojke su konstantno delile iskustva iz Amerike.

Neću dužiti, ne očekujte dugačak post.

Ni ovaj show nije prošao bez Sayuri na početku. Ne znam zašto ona ne priča engleski češće, pošto joj ide veoma dobro, možda čak i najbolje od svih TJPW cura (isključujući Kamiyu). Sayuri je objasnila da ne znaju sve cure engleski i unapred se izvinila zbog toga, ali je dodala da će se sve devojke potruditi da svima bude zabavno.
Ponavljam, publika je ludovala zbog Sayuri, a onda je ona najavila Up Up Girls i publika je povilenila. Super je videti razlike između japanske i strane publike, a kapiram da je i devojkama bio super osećaj. Neko je pozdravio Hikari sa I LOVE YOU, Raku je rekla koji je njen voz dana, a publika je odlepila na to. Zatim se Miu predstavila i dobila glasan pozdrav, a onda je Raku rekla "Upper Kick", što je publika pozdravila urlikanjem.

1682237798737.png1682237871982.png

Devojke su sišle u publiku dok su pevale i pozdravili su se sa morem ljudi u publici. Publika je odlično ispratila pesmu, kao i Miunine OI OI OI urlike. Show nije ni počeo, a atmosfera je odlična zahvaljujući devojkama i publici. Delovalo je kao da su svi uživali, a nakon pesme je publika, zajedno sa UUG, urliknula "TOKYO JOSHI PRO WRESTLING STARTOOO".

Prvi meč
Free Wifi (Hikari Noa i Nao Kakuta) VS Daisy Monkey (Suzume i Arisu Endo)

Arisu Endo je odlična kada je interakcija s publikom u pitanju, vidi se da je profi. Neko iz publike je čak i bacio trakice u bojama Arisu i Suzume, a Obe cure su posle pokazale kako su ponele te trakice nazad u Japan.
Hikari i Nao su takođe dobile pozdrave i trakice. Interesantno je što je jedna devojka iz Japana, koja prati Hikari na svaki show, došla u Ameriku iz Japana kako bi je gledala.

Meč je bio veoma dobar, a publika je pokazala da im je stalo do oba tima. Sve četiri cure su sdale sve od sebe i demonstrirale svoje umeće, a publika se svojski trudila da sve isprati pozdravima i urlicima. Čak se i Hikari iscimala da ne radi sve preko kurca, što je bilo lepo za videti. Dodao bih sa se Hikari pojavila u svom novom kostimu, koji je pokazala samo jednom, a onda ga više nikad nije nosila (skoro celo dupe joj je ispadalo, pa su morali nerfovati malo kostim, sada se ne vidi guzica toliko). Komedija mi je kako se sudija trudio da prekine sve što Free WiFi rade, a da je protiv pravila, ali cure su ga ignorisale (mogu uvek da se vade na engleski).

1682239554955.png

Činilo mi se da publika najviše gotivi Suzume, jer su nju uvek pozdravljali sa glasnim "SU ZU ME, SU ZU ME". Bilo je simpatično videti koliko Suzume uživa u pažnji koju dobija od publike. Takođe se više puta moglo čuti navijanje "EN DO, EN DO". Odličan je bio prvi meč, manje-više sve što se očekivalo od devojaka smo dobili. Čak su i Free WiFi odradile 5G za kraj, a onda je Nao pinovala Arisu i pobedila.

1682240295388.png1682239642446.png

Drugi meč
Yuki Kamifuku VS Janai Kai

Veoma kratak meč, šteta. Kamiyu je zabavna za gledati, plus zapravo ume da priča na engleskom, pa mislim da se moglo nešto bolje odraditi sa njom. Janai Kai mi i dalje deluje kul, ali je i dalje bedak što je meč bio kratak. Publika je glasno pozdravila Kamiyu i bacili su par trakica na nju, što je uvek lepo videti.
Kamiyu je počela meč prijateljski, ali samo da dobije poverenje protivnika i bocne je u oči. Janai Kai je nastavila agresivno i ubijala je Kamiyu nogama. Šutala ju je u leđa i glavu, ali Kamiyu je uspela da iznenadi nogom u grudi, a zatim i u glavu. Janai Kai se podigla, ali Kamiyu je šalje Dropkickom na pod a potom je stavlja u Manji Gatame (Octopus Hold). Janai Kai uspeva da se iskobelja i davi Kamiyu, a potom je prosipa po podu. Kamiyu na prepad hvata Janai Kai nogama oko vrata i vuče je na pod, a potom je podiže i radi joj Brainbuster.

1682242587211.png

Obe cure se podižu, Kamiyu udara Janai Kai u grudi, a zatim pokušava Fameasser. Janai Kai odbija Kamiyu i šuta je u glavu u skoku iz okreta, pinuje je... i pobeđuje. Publika je bila razočarana i nisu se trudili to da sakriju, ali Janai Kai nije bila poljuljana i proslavila je svoju pobedu. Meni nije problem što je Kamiyu igubila, samo sam se nadao da će meč trajati duže.

1682242825509.png

Treći meč
Hyper Misao i Trish Adora VS Yuki Aino i Raku

Ovaj meč se čekao! Raku se pojavila sa svojim jastukom, a od pubike je dobila urlike i trakice, isto kao i Yuki Aino. Čini mi se da je publika bila daleko glasnija kada su se pojavile Misao i Trish. Misao je otrčala krug oko ringa i bacila kosku svakome ko je iz publike pružio ruku. Trish i Misao su takođe dobile trakice, a publika je vikala "HERO HERO HERO".
Hyper Misao je dala znak publici da ućute, a potom je tražila mikrofon. Malko se gubila oko mikrofona pa je sudija morao da pomogne. Naravno da je viknula "HELLO BIG CHILDREN" a onda konnichiwa, na šta je publika uzvratila glasnim "KONNICHIWA". Hyper Misao je rekla da je ona heroj koji čuva mir i ljubav u TJPW, a onda je dodala da je tu i nov heroj. Misao je dala masku Trish Adori i nazvala ju je Hyper Trish, što je publika glasno pozdravila. Nakon što je Misao ispričala svoje, sve na engleskom, meč je počeo.

1682244113598.png

Raku i Trish su bile prve u ringu, a publika je vikala "RAKU RAKU RAKU". Trish je uništavala Raku, a onda je upala i Hyper Misao da pomogne. Misao i Trish su zajedno mučile Raku i Yuki, a potom su napale Raku. Misao je iskočila iz ringa da uzme sprej, ali kada je pokušala da napadne Raku, isprskala je Trish. Raku je to iskoristila za jedan lep Brain Chop, a potom je jastukom udarila Misao i srušila na pod. Raku je postavila Misao na jastuk i signalizirala publici da ćute, a potom je otpevala uspavanku za Misao. Trish je upala u ring, ali Raku je uspavala i nju. OYASUMI EXPRESS! Publika pozdravlja Raku dok ona pretrčava preko Misao i Trish, a zaitm ih Raku pinuje, ali ne uspeva da pobedi.

1682244543143.png

Yuki upada umesto Raku i kažnjava Misao. Yuki dominira Misao, čak i kada Misao pokuša da se odbrani. No, Misao uspeva nekako da razvali Yuki aperkatom i odlazi do Trish i taguje je. Trish lomi Yukinu kičmu i treska je o pod, ali ne uspeva da pobedi. Yuki konačno uspeva Side Suplex i taguje Raku, a Trish taguje Misao.
Raku i Misao su bile odlične u ringu. UVek volim da ih vidim zajedno, pogotovo kada su protivnici. Raku poziva Yuki da joj pomogne, a Yuki podiže Misao. Raku se zaleće i radi Doctor Yellow. Trish Adora uskače da mopogne Misao, a zatim joj dodaje sprej. Misao prska po Yuki i Raku, a zatim Trish nabija Yuki o pod i izbacuje je iz ringa.
Hyper Misao se penje na ćošak i viče "I am a hero!", a publika viče zajedno sa njom. Hyper Misao pada na Raku, pinuje je i pobeđuje!

1682244653844.png1682244795280.png

Zabavan i smešan meč. Trish Adora se odlično uklopila sa Hyper Misao, vidi se da dobro kapira TJPW, kao i da uživa u radu s TJPW devojkama.

Četvrti meč
Shoko Nakajima i Miu Watanabe VS Wasteland War Party (Max The Impaler i Heidi Howitzer)

Amerikanci očigledno vole Miu. Em su urlikali njeno ime, em su je izbombardovali roza trakicama. Shoko je pozdravila publiku dok je trčala oko ringa i dobila je par trakica. Lepo je videti da publika pozdravlja i dve cure koje nisu stalne u TJPW, Max definitivno zaslužuje jer dobro kapira TJPW i odlično se uklapa.

Komedija je bilo gledati Miu kako pokušava da sruši Max odbijanjem od konopce i zaletanjem u nju, ali ne uspeva. No, zajedno sa Shoko uspeva da sabije Max u ćošak, a Shoko je kažnjava. Shoko nastavlja da nadmudruje Max i koristi svoju brzinu kako bi je izbegla, ali Max ne ostaje dugo na podu. Shoko beži van ringa i pokušava da nađe način da napadne Max. Max je hvata za repić, a potom se Heidi zaleće i zajedno sa Max mrvi Shoko telom. Max taguje Heidi na trenutak, a potom se vraća u ring. Max podiže Shoko iznad glave i prosipa je po podu (Military Press Drop), a potom je pinuje, ali Shoko nalazi snage da se iskobelja.

1682247525063.png

Heidi se vraća u ring i nastavlja da šaketa Shoko. Heidi radi lep Vertical Suplex na Shoko, ali ni to nije dovoljno da se porazi malena Shoko. Max upada u ring da pomogne Heidi, ali Shoko koristi svoju brzinu da ih zbuni, a potom njihovu snagu da izbaci Max iz ringa. Shoko taguje Miu, a Miu zatim dominira Heidi i nabija je ramenom o pod. Miu zateže svoj rep i hvata Heidi za noge, ali Heidi joj ne dozvoljava da je podigne, a potom prikucava Miu za pod ramenom. Heidi i Max joj rade Double Flapjack na konopac, a Heidi potom pinuje Miu, ali ne uspeva da pobedi.

1682247645320.png

Max uzlazi u ring umesto Heidi, a publika viče "LETS GO MIU!". Miu udara Max, ali ne pravi nikakvu štetu. Miu udarcima obe ruke pokušava da sruši Max, ali uspeva samo da je poljulja. Shoko zatim uleće i spamuje Max Dropkick-ovima, ali Max ostaje na nogama. Shoko konačno uspeva da baci Max na pod uhvativši je nogama oko vrata. Shoko se penje na ćošak, ali Max staje na noge i podiže Shoko na ramena, a potom je otresa o pod (izgledalo je ooooodlično). Miu upada da pomogne Shoko, ali Max podiže Miu i baca je na pod, dva puta za redom. Treći put Miu uspeva da se iskobelja, a potom podiže Max i baca je na pod (JEBOTE momenat koji publika prati urlicima), Miu zatim podiže Heidi i baca je na Max.

1682247766559.png

Max se iskotrljava iz ringa, a Miu zatim zateže svoj repić, hvata Heidi za noge, podiže je i vrti oko sebe. Miu izbacuje Heidi van ringa, a Shoko se zaleće i iskače kroz konopce na njih, a potom se vraća i radi Tope Suicida, a publika viče "THIS IS AWESOME". No, Shoko radi 619 na Max, a potom pokušava Suplex, lol, ali ne ide. Max je podiže i lomi joj kičmu o ramena. Heidi se penje Max na ramena, a Max je otresa o Shoko. Max pinuje Shoko i pobeđuje!

Peti meč
Borba za International Princess Champion titulu
Rika Tatsumi VS Billie Starkz

Kul je što Billie izlazi uz Aliens Exist od Blink 182, @jovcov bi cenio to. Publika je oduševljena Rikinim pojavljivanjem, a primetio sam da u publici ima ljudi sa official Rika merchom.
Lepo je gledati Riku, ko god da joj je protivnik, a isto se može reći i za ovaj meč, iako joj je protivnik Billie "želim biti kvadriplegičar kad porastem" Starkz. Rika je agresivno krenula i nije popuštala, a publika je sve što ona radi pratila urlicima podrške. Billie uspeva da se odbrani i kažnjava Riku udarcima nogom. Nakon šutiranja, Billie krpi Riku, a potom joj Dropkick-uje glavu.

Rika uspeva guzicom da udari Billie, a potom joj napada noge. Rika Dropkick-uje Billie u noge, savija joj noge, a potom je stavlja u Figure Four. Iako Billie uspeva nekako da preživi napade, ne uspeva da se odupre Riki. Rika se penje na ćošak i skače guzicom na Billie, ali Billie je hvata i nespretno pretvara njen napad u Suplex.

1682249808436.png

Billie nastavlja s nasiljem ka Riki, a potom je podiže i baca na svoje koleno. Publika viče "LETS GO RIKA", a drugi deo publike "LETS GO BILLIE". Obe cure razmenjuju udarce, ali Billie uspeva da udari Riku u glavu nogom iz okreta. Billie se penje na ćošak, ali Rika se podiže, pa je Billie preskače. Rika uzima Billieinu masku zeca i nabija joj je na glavu, a potom je kažnjava udarcima. Dok Billie dolazi sebi, Rika se zaleće i pada joj guzicom na glavu. Rika joj zatim radi Dragon Twist of Fate, a potom se penje na ćošak. Rika skače i kupi guzicom Billie, a potom je pinuje. Publika urla "ONE, TWO, THREE!" i Rika pobeđuje.

1682250008283.png

Billie joj na kraju pruža ruku, Rika to prihvata i poklanja ju se jedna drugoj, a onda Billie pada na jebena kolena i pruža se pred Rikom kao da je u poseti gospodaru Japana. Okej, neću mračiti više. Dobar je bio meč, Rika je odbranila titulu, ja sam zadovoljan.

Šesti meč
Borba za Princess Tag Champion titulu
121000000 (Miyu Yamashita i Maki Itoh) VS Magical Sugar Rabbits (Mizuki i Yuka Sakazaki)

Došli smo do finalnog meča! Yuka i Mizuki prve utrčavaju i prave krug oko ringa pozdravljajući publiku. Publika je čak i bacila dovoljno trakica na Yuku da ona uspe da ih namota oko ruke prilikom predstavljanja u ringu. Publika je vikala "MIZUKI MIZUKI", a onda se čuo početak Makine pesme, pa je publika zaurlala. Maki Itoh je ušla uz... englesku? verziju svoje pesme. Još uvek ne uspevam da prepoznam kada peva na engleskom, jebigica. Kul je bilo videti publiku kako peva zajedno sa Maki, kao i likove sa official merchom u publici. Maki je takođe dobila trakice, ali mislim da niko nije dobio koliko Miu, a zatim Yuka. Nakon Maki je ušla i Miyu Yamashita, ali nije iskulirala svoj lik, pa je samo ozbiljno prošetala do ringa, bacila kosku random likovima, a potom ušla u ring.

Miyu i Yuka su se prve našle u ringu, što znači da nema zajebancije. Dve najiskusnije cure u TJPW nisu dozvolile drugoj išta da učini, sve se završilo pat pozicijom. Devojke su tagovale svoje partnere, a tu je Mizuki odradila prvi napad jer je Maki odlučila da se kurči. Maki brzo prelazi u protiv napad, ali Mizuki je izbegava prilikom Kokeshi pokušaja. No, Maki uspeva da nadmudri Mizuki, a potom zajedno sa Miyu napada. Yuka uskače da pomogne i zajedno sa Mizuki izbacuje protivnike van ringa. Magical Sugar Rabbits se penju na ćošak i rade... Toy Story 2? Nisam siguran, ali skaču na protivnike van ringa i padaju na njih. Da sam onaj lik pored kojeg je pala Mizuki, šapnuo bih joj na uvo "de jedi nešto, dete".

1682252572899.png

Mizuki vraća Maki u ring i pinuje je, ali Maki izbegava poraz. Mizuki nastavlja s napadima protiv Maki, ali zaboravlja da Maki ima tvrdu glavu i samo joj bustuje bes. Mizuki Dropkick-uje Maki, ali se Maki odbija od konopce i pada glavom na Mizuki. Maki taguje Miyu i rade onaj svoj zajednički potez kojem ne znam ime kada Miyu podigne Maki na butine i pusti je da padne glavom na protivnika. Miyu potom podiže Mizuki i nabija je na koleno, a nakon toga taguje Maki natrag u ring. Maki nema milosti ka Mizukii baca je po ringu, a potom joj savija noge, uvrće ruke i grize joj prst.

Miyu upada u ring umesto Maki i šutira Mizuki u leđa više puta, ali ne uspeva da pobedi. Mizuki se mostom izvlači iz pina i prosipa Miyu po podu, a potom konačno taguje Yuku. Yuka skače sa ćoška i poklapa nogom Miyu po glavi, a potom je hvata nogama oko glave i baca na pod. Yuka gura Miyu u ćošak, a onda se zaleće i iz skoka je šuta u glavu. Yuka se opet penje na treći konopac, Miyu je napada, ali Yuka izbegava napad, malčice trapavo, a potom plasira nogu Miyu u glavu. Yuka skaće na prvi konopac, odbija se na treći, a od njega skače i Dropkick-uje Miyu. Publika sve to prati navijanjem za Yuku. Miyu pokušava da napadne Yuku, ali Yuka radi lep Tea Time i sipa Miyu po podu. Yuka nastavlja da dominira, ali Miyu konačno nalazi prostor da šutne Yuku u glavu, a potom joj radi Suplex, odbija se od ćošak i šuta Yuku u glavu. Yuka pada ko pokošena, a Miyu taguje Maki.

1682252649065.png

Maki radi odličan DDT na Yuku a potom se penje na Yuku u ćošku i pita publiku ko je najslađi na svetu, a publika odgovara "ITOH-CHAN". Maki udara šakama Yuku u glavu, ali Yuka uspeva da digne Maki na ramena, savija je preko sebe, a potom joj radi Suplex. Ne sećam se da sam video Yuku da radi to nekome ranije, izgledalo je veoma lepo. No, Maki je uspela to da reverse-uje i pinuje Yuku, ali ništa od pobede. Maki zatim radi Springboard DDT varijaciju, a Yuka to prodaje odlično. Yuka uspeva da se odbrani od Maki i podiže je u lep Brainbuster, a potom taguje Mizuki.

Mizuki momentalno prosipa Makinu glavu, a potom se penje na konopce i radi Crossbody. Mizuki pinuje Maki, ali ne uspeva da pobedi. Miyu uskače da pomogne, ali Mizuki uspeva da se odbrani, a Yuka upada u ring da pomogne. Yuka i Mizuki se zajedno penju na ćošak i rade Toy Story.. 4? Pojma nemam, ne umem da pamtim njihove silne Toy Storyje. Sve u svemu, zajedno rade Crossbody na Maki i Miyu. Yuka podiže Mizuki na rame kako bi je bacila na Maki i Miyu, ali devojke uspevaju da se pomere, pa Mizuki ne pogađa metu.

1682252777724.png

Maki i Miyu koriste trenutak da napadnu Magical Sugar Rabbits, ali im to ne polazi od ruke, barem ne u početku. 121000000 uspevaju konačno da onesposobe Yuku i Mizuki, a Maki se potom penje na ćošak, ali Mizuki je sprečava u namerama da skoči tako što se penje do nje i radi joj Suplex. Mizuki pinuje Maki, ali sudija ne stiže da izbroji do tri. Maki pronalazi snage da se odupre Mizuki, ali Mizuki je spamuje udarcima u grudi, sve dok Maki ne postavi glavu kao odbranu. Mizuki pokušava da se zaleti na Maki, ali Maki je sapliće i uvrće joj nogu. Dok Mizuki puzi do konopaca, Maki je okreće i stavlja u Itox Deluxe. Tu sam kontao da je gotovo, ali Yuka je ušetala u ring, napravila krug oko Maki i Lariatom je skinula sa Mizuki.

Miyu upada i izbacuje Yuku iz ringa, a potom šuta Mizuki u glavu. Mizuki uspeva da zaustavi Miyu u daljim napadima, a onda WHIRLING CANDY! Publika urla nakon uspešnog napada (mislim da su na Whirling Candy najviše zaurlali). Miyu se kotrlja van ringa, a Maki se vraća i pokazuje srednji prst Mizuki. Cure razmenjuju udarce, ali Maki nadjačava Mizuki. Maki trči ka Mizuki, ali Mizuki uspeva da se odbrani i skače Maki na stomak. Mizuki se potom penje na ćošak, ali Maki joj pokazuje dva srednja prsta s poda dok se podiže. Maki se penje kraj Mizuki i udara je glavom u glavu. Za to vreme Miyu dotrčava, skoro obara kamermana na pod, a potom šuta Mizuki u glavu.

1682252698107.png

Miyu i Maki se sudaraju u centru nakon pokušaja napada na Mizuki i Yuku, što Magical Sugar Rabbits koriste da udare kontru. Yuka diže Miyu u Magical Merry-Go-Round, a Mizuki Suplex-uje Maki. Mizuki ostaje u ringu sa Maki. Yuka za to vreme prebija Miyu van ringa, a onda se penje na konopac dok se Mizuki penje na ćošak. Vreme je za Toy Story... neki broj. Mizuki skače van ringa na Miyu, a Yuka Mahou Shoujo Splash na Maki. Mizuki se penje na ćošak i radi Foot Stomp na Makin stomak i pinuje je. Jedan, dva, TRI! Magical Sugar Rabbits su novi Princess Tag Champions! Mizuki ima DVA pojasa!

Ni malo nisam očekivao ovakav rezultat. 121000000 nisu bili tag šampioni ni mesec dana, a Mizuki je sada Princess of Princess Champion, kao i Princess Tag Champion zajedno sa Yukom Sakazaki!

S obzirom da mogu okačiti samo 20 slika u jednom postu, kasnije ću kačiti još slika, kao i random slike devojaka u Americi )TJPW devojaka, ne random amerikanke).

Ovo je kraj teksta u prvom TJPW showu van Japana, u Americi. Hvala na čitanju :3

Last edited:
Znao sam da će ovaj dan kad-tad doći, ali nadao sam se da neće još koju godinu.

Yuka Sakazaki je odlučila da napusti TJPW. Poslednji meč će imati 1. decembra 2023 - datum kada je počela svoju karijeru u TJPW, pre 10 godina.
Malo je reći da me vest iznenadila. TJPW sam počeo gledati zbog Yuke, plus mi je omiljena od svih TJPW devojaka. Nedostajaće mi u TJPW, ali kapiram da ću pratiti njene mečeve u Americi.

Yuka je rekla da je njeno zdravstveno stanje dobro i da će nastaviti s kečanjem, ali da 100% neće učestvovati ni u jednoj ženskoj promociji u Japanu. Rekla je da voli boje i atmosferu TJPW promocije i da ne želi da utiče na imidž TJPW, stoga će nastaviti karijeru van Japana. To ne znači da Yuka neće imati mečeve u Japanu, već da neće imati mečeve u ženskim promocijama.

ExeAGiHVgAYBshP.jpg

E3CTQAcVoAECuBE.jpg

1632511420672.jpg

1631140942392.jpg

1655787119664.jpg

1639543345000.jpg

1659417281765323.jpg

FMWrZ7sVkAQ-Wa7.jpg

1649266608588.jpg

1645593328657.jpg

1672097068147973.jpg

1642664104787.jpg

1638394823181.jpg

1642462439705.jpg

1628114337245.jpg

1652171978445.jpg

1674173300356280.jpg

1668599817738122.jpg

1683524404544276.jpg

1643207806322.jpg

Srećno Yuka Sakazaki, nedostajaćeš celoj SL zajednici!

Konačno! Došao je i taj dan - Hyper Misao je bila producent svog TJPW showa! Na žalost, nije se moglo gledati live, pa sam morao da čekam do danas kako bih gledao. Show se zove "HYPE!" i održan je 25. maja 2023. godine, nisam se mnogo spoilovao, znam samo pojedine detalje, pa će ovo biti jedan od retkih postova koje pišem dok gledam show (što znači da će post biti kraći nego inače, jer kada god pišem o nekom showu ovde, to radim dok gledam po drugi put).

FvxGg_hagAEA2bF.jpeg

Nakon što je Namba ispričala svoje, pojavljuje se Misao u nekakvim disko hlačama i zelenoj kožnoj jakni i njih dve zajedno otvaraju show.

1685269292183.png

Odlično je bilo čuti publiku kako tapše i viču MI SA O. Ne čudi me, ipak je ovo bio show za manju grupu ljudi. Nakon što je Misao napustila ring, Sayuri Namba je najavila mečeve.

Prvi meč
Audicija za drugu generaciju Hyper Misao
Suzume, Miu Watanabe, Yuki Kamifuku, Moka Miyamoto, Raku i Himawari

Hyper Misao je pozvala šest devojaka od kojih će samo jedna proći audiciju. Ona je pred njima izvukla nekakvu zvečku kojom ih je hipnotisala da utripuju da su sada i one Hyper Misao.

1685269639007.png

Vraćamo se u ring i kreće Hyper Misao muzika, a u ring uleće Watanabe Miu Obučena u jedan od Misaoinih kostima. Nakon nje Yuki Kamifuku, takođe u jednom od Misaoinih kostima. Ne ide im loše oponašanje Misao, komedija mi je kako su obe u isto vreme tražile mikrofon, ali dobila je Miu i pozdravila je svu veliku decu, a onda joj je Kamiyu otela mikrofon da takođe pozdravi veliku decu. Dok Kamiyu gazi Miu, dolazi nam nova Hyper Misao, ovaj put je to Suzume. Presmešno je slušati kako imitira Misao svojim fejk idol glasom. Nakon što je pčelica pozdravila publiku, Kamiyu i Miu su je napale, ali to nije trajalo dugo jer se ponovo čula Misaoina pesma, a ovaj put je utrčala Raku, i to u PRVOM kostimu koji je Hyper Misao furala (zelena adidas trenerka). Raku je takođe pozdravila veliku decu, a onda ju je Miu napala, a Raku se otkotrljala van ringa.

U ringu su samo Kamiyu i Miu i dok se bore... ahahahahha, jaoj, upada HIMAWARI kao Akemi Daredasore :ROFLMAO: ne samo to, već odlično skida kako se Hyper Misao ponašala kao Akemi Daredasore. Show je jedva počeo, a ja sam oduševljen. HIMAWARI nije stigla ni da pozdravi veliku decu, a ostale cure su je napale. No, HIMAWARI ih zaustavlja i pokušava da proda nekakvu priču, ali ostale cure je napadaju. Konačno upada i šesta devoka - Miyamoto Moka. Ahahahaha, pa da, samo sam čekao koja od devojaka će da se zaleti i kaže svoje ime. Moka je počela da se predstavlja kao Miyamoto Moka, ali se skapirala na pola prezimena i rekla je da je Hyper Misao.

1685271274345.png

Konačno su sve cure u ringu i poziraju poput Misao, a onda Moka pruža ruku svim devojkama. Devojke prihvataju rukovanje, a onda u isto vreme šutiraju jedna drugu, ali i hvataju jedna drugu za nogu, pa tako cupkaju u krug :ROFLMAO:

1685272054187.png

U nastavku meča cure pokušavaju da uhvate jedna drugu za Hyper Gotham Crash, ali Raku je ta koja uspeva da prospe sve cure po podu. Suzume ostaje sama sa Raku, ahahah, a Raku pokušava Hero Correction System, ali se gubi jer je okrenuta na pogrešnu stranu. Ostale cure uskaču u ring sa sprejom i sada ni jedna ne sme da napadne prva, ali na kraju se nekako isprskaju međusobno i padaju na pod, a publika urla MI SA O, MI SA O. Kamiyu uspeva da eliminiše Moku iz ostatka meča, a ostale cure nastavljaju borbu. Sve cure se ujedinjuju protiv Kamiyu i šutiraju je, a onda je pinuju i izbacuju iz ringa.

1685272435915.png

HIMAWARI i Miu se ujedinjuju protiv Suzume i Raku, ali u jednom trenutku HIMAWARI napada Miu i uspeva da je onesposobi, ali Suzume upada da davi HIMAWARI plaštom. Za to vreme Raku davi Suzume svojim plaštom, ali Miu dolazi sebi i davi Raku. Tri cure uspevaju da se udave međusobno, a HIMAWARI to pokušava da iskoristi. No, Raku je tu da je spreči. Suzume pokušava I Am a Hero na Miu, ali Miu je hvata i koristi njeno telo da eliminiše HIMAWARI i Raku iz dalje borbe. Miu prebacuje Suzume preko konopaca, ali Suzume ne pada dole, već brzo grabi sprej kojim prska Miu i izbacuje je van ringa. Suzume je pobedila!
Hyper Misao dolazi da prodaje nekakvu priču, ali Suzume od jednom više nije hipnotisana i zbunjena je celom situacijom. Na kraju Suzume govori da je ona Suzume i skida masku. Suzume pozdravlja publiku i odjuruje van ringa, a Hyper Misao trči za njom.

1685273031474.png

Drugi meč
Shoko Nakajima VS Yoshihiko

Ne mogu biti ozbiljan kada je ovaj meč u pitanju, jer... videćete. No, Shoko je bila odlična, iznenadilo me je koliko dobro joj je išla borba protiv Yoshihikoa. Koliko god da sve blesavo izgleda, Shoko je bila odlična. Morala je Shoko chak i prljavim trikovima da se služi, ali na kraju Yoshihiko uspeva da pobedi.

Evo vam par sekundi meča, čisto da razumete zbog čega nisam hteo da se raspišem:

1685273862598.png

Treći meč
Rika Tatsumi i Arisu Endo VS Yuki Aino i Mahiro Kiryu

Auf, ovo je više od meča, a i dokazuje da je Hyper Misao odlična kao producent. O ovom meču sam najviše znao pre gledanja, što je dobro došlo, jer traje preko sat vremena. Neverovatno mi je da je neko uspeo da me zainteresuje za Mahiro Kiryu, svaka čast Misao. S obzirom na ceo meč ne bih da opisujem borbu u detalje. Meč deluje normalno poprilično dugo, a onda u jednom trenutku Arisu hvata Mahiro u Camel Clutch i vreme staje. Pojavljuje se Hyper Misao sa belom maskom i komunicira sa Mahiro dok su svi ostali u ringu zamrznuti u vremenu. Svaka čast Arisu što je uspela toliko dugo da stoji nepomično u čučnju.

1685274367695.png

Od jednom, mrak u celoj sali, a nakon mraka, u ringu ostaju Mahiro Kiryu i Hyper Misao. Zapravo, to u mantilu nije Misao, već samo sećanja od Mahiro u obliku Misao. Ako Mahiro izgubi meč - ceo svemir će se raspasti!
Prebacujemo se u drugi timeline u kojem Hikari Noa uspešno završava drugu godinu srednje i uspeva da upadne u TJPW umesto u UUG(P), a s druge strane Mahiro upada u UUG(P).

Vraćamo se u ring u kojem smo ponovo na početku showa. Sayuri Namba priča šta ćemo gledati, a onda najavljuje Up Up Girls. Upadaju Miu, Raku i Mahiro. Jebo sebe, dakle, svaka čast Misao na ovom showu. Vreme se ponovo zaustavlja i vraća se Misao sa belom maskom kako bi objasnila Mahiro par stvari, a onda se show nastavlja kao i inače. Miu i Raku se predstavljaju, a onda i Mahiro. Pomislio sam da će se nekako prekinuti ovaj timeline pre no što ples počne, ali ne, Mahiro Kiryu je zapravo plesala sa Raku i Miu. Komotno je naučila koreografiju i malčice nespretno plesala. Ponovo je cela sala u mraku, a main event se konačno nastavlja, ali u ovom drugom timeline u kojem smo.

Sada Rika Tatsumi dominira nad Mahiro koja ne uspeva da se odbrani. Vreme ponovo staje i Misao u beloj masci se vraća da odvuče Mahiro u novi timeline. Sada je jedan od onih momenata u kojem želim da mi je poznavanje japanskog jezika malo bolje od ovo malo jada što uspevam da skapiram, jer sada je Shino u ringu i jede nekakve kolače dok Sayuri Namba priča sa njom. Nakon što je Shino papicala i napustila ring, pojavljuje se Mahiro, obučena poput nekakvog princa zajedno sa Yuki Aino. Navodno je to jedan od gimmicka koji joj je Takagi predlagao ranije - Mahiro Daichi.

1685275408317.png

A onda I DE MO, kretje SLIPKNOT da papri i pojavljuju se metal verzije Rike Tatsumi i Arisu Endo. :ROFLMAO: Rika je maksimalno ozbiljno shvatila ulogu, dok Arisu baš i nije, ali uspevala je da nasmeje. Definitivno smo u najboljem tajmlajnu, metal Arisu je preslatka. Simpatichne su i male promene poput Arisu koja daje thumbs down umesto up i Rika koja vishe nije beli zmaj.

1685275958269.png

Kao i u prošlim mečevima, tako i u ovom Arisu i Rika dominiraju, ali Mahiro se pojavljuje da brani Yuki. Arisu uspeva da odvuče Yuki iz ringa, a Rika nastavlja borbu s Mahiro. Mahiro se ponaša sasvim drugačije, skroz se uživela u ulogu nekakvog princa. Arisu ponovo stavlja Mahiro u Camel Clutch, a Rika joj se pridružuje i lancima davi Mahiro.
Vreme ponovo staje, a Misao upada u ring da popriča sa Mahiro. Vreme je da odemo u neki drugi timeline. Misao stavlja nekakav beli prašak u flašice s vodom. LOL komotno je stavila laksativ u vodu od Rike i Arisu :ROFLMAO:

Vraćamo se u ring. Sayuri Namba dobija nekakve maske i konopce za preskakanje. Navodno je u pitanju nekakvo sponzorstvo u tom levom tajmlajnu. Shino, Kaya i Haru dolaze u ring i stavljaju te blesave maske na lice zajedno sa Sayuri, a onda preskaču konopac.

1685276636676.png

Nisam skroz siguran šta se dešava, ali gledam cure kako preskaču konopac u ringu. Na kraju Shino pobeđuje... u preskakanju konopca. Sayuri priča sa sve tri devojke koje su u ringu. Nakon toga devojke napuštaju ring, a potom se pojavljuju Rika i Arisu koje se drže za stomak :ROFLMAO:. Ahahahahahah, Arisu koja se drži za stomak i grči dok je Sayuri najavljuje i Rika koja nije ni skočila sa ćoška su čista komedija. Yuki Aino i Mahiro Kiryu se pojavljuju sledeće. Da li ćemo konačno videti Mahiro kako pobeđuje?

Borba počinje, ali je ubrzo prekida poznata muzika koja najavljuje NEO BIiishiki-gun, ali pesmu peva smoren muški glas... i pojavljuje se Antonio Honda obučen kao Martha, a za njim Haruna Neko obučena kao Sakisama. Aahahahahha. Ako Misao ne dobije dozvolu da bude producent nekog showa u budućnosti, biću veoma besan.

1685286475558.png

Arisu i Rika istrčavaju iz ringa, a Antonio pravi reda u ringu i pajalicom ruši Mahiro. Neko seda na Mahiro i pozira, a Misao ponovo zaustavlja vreme i razgovara sa Mahiro. Ne bih mnogo da dužim, jer pričale su dugo, ali saznali smo mnogo detalja o Mahiro, kao i da su ona i Misao slične po nekim pitanjima, pogotovo kada su u pitanju samoća i nedostatak volje za životom. Bilo je poprilično dirljivo. Misao pruža ruku Mahiro, ona je prihvata. Mrak je u sali. Kada se svetlo vratilo u ringu je stajala samo Hyper Misao. Skinula je masku i mantil, a potom je navukla svoju heroj masku i odenula plašt.

Vraćamo se ponovo na sam početak meča. Sayuri Namba je u ringu i najavljuje borbu. Yuki Aino i Mahiro Kiryu ulaze prve, a nakon njih Arisu Endo i Rika Tatsumi. Nema nikakvih čudnih detalja, sve je kao što je i bilo, vratili smo se u originalni timeline iz kojeg smo krenuli. Rika i Mahiro su prve u ringu i razmenjuju udarce. Rika uspeva da obori Mahiro i lomi joj noge. Publika glasno navija i tapše u podršku Mahiro. No, Arisu ulazi u ring umesto Rike i nastavlja da kažnjava Mahiro. Arisu pinuje Mahiro, ali ne uspeva da pobedi. Mahiro uspeva da se odbrani i prosipa Arisu po podu, a potom taguje Yuki.

1685290124135.png

Yuki dominira Arisu i razvlači je po ringu. Yuki skače po njoj, bacaka je po ringu i lomi je. Arisu uspeva da baci Yuki na konopce i potom joj skače kolenom na glavu. Arisu pokušava da podigne Yuki, ali joj Yuki ne dozvoljava i uspeva da preokrene meč u svoju korist. Yuki uspešno odoleva Arisuinim napadaima, ali je Arisu šalje na pod Dropkickom, a potom je prebacuje preko ramena. Yuki se diže na noge i prosipa Arisu na pod Side Suplexom. Obe cure puze do svojih ćoškova i taguju svoje partnere. Rika bez problema podiže Mahiro i prosipa joj kičmu po kolenima, a zatim je stavlja u Dragon Sleeper. Mahiro se ne predaje i opire se, ali Rika joj ne dozvoljava da se dovuče do konopaca. Konačno, na jedvite jade, Mahiro uspeva da dodirne konopac. No, Rika je podiže i radi Dragon Twist of Fate, a potom nastavlja kažnjavanje.

1685289809680.png

Mahiro pokušava da spreči Riku da se popne na ćošak, ali je Rika odgurava od sebe a potom šamara. Rika se ponovo penje na ćošak, ali Mahiro joj skače na nogu i ne dozvoljava joj da se penje. Mahiro drži Riku oko kukova i ne pušta je da se pomera, a potom se podiže na noge i udara Riku. Rika uzvraća udarcem laktom, a Mahiro pada kao pokošena. Mahiro Kiryu uspeva da stane na noge i napada Riku šakama. Rika prima udarce, ali se ponaša kao da joj se ništa ne dešava, a potom udara Mahiro. Devojke razmenjuju udarce sve do trenutka kada Mahiro šalje Riku na pod. Rika se podiže i guzicom udara Mahiro, ali Mahiro uspeva da se odbrani u drugom pokušaju udaranja guzicom. Mahiro podiže Riku i radi joj Spinebuster, a potom je pinuje. Arisu upada u ring i sprečava Riku da izgubi, ali Yuki Aino izbacuje arisu napolje. Mahiro udara laktom Riku u glavu, a potom pada laktom na nju. Mahiro diže Riku i baca je na pod, a potom je pinuje. Rika uspeva da se podigne u poslednji tren. Mahiro udara šakama o pod dok se podiže, a publika glasno viče njeno ime. Rika i Mahiro razmenjuju udarce na sred ringa, ali Rika uspeva da stavi Mahiro u Dragon Sleeper.

1685290510975.png

Mahiro se dovlači do konopaca, ali Rika je povlači natrag u centar ringa. Mahiro se ne predaje i ponovo se dovlači do konopaca dok publika urla MA HI RO, MA HI RO. Rika okreće Mahiro i savija je, a Mahiro nema izbora osim da se preda. Rika Tatsumi i Arisu Endo su pobedile!

1685290922914.png

Rika uzima mikrofon i priča sa Mahiro, a potom joj prilazi i grli je. Rika poziva Hyper Misao u ring i predaje joj mikrofon. Hyper Misao pozdravlja Mahiro i pita je da li je dobro. Misao predaje mikrofon Mahiro koja se kroz suze zahvaljuje svima, a potom nastavlja uz šalu da komunicira s publikom.
Hyper Misao poziva ostale devojke u ring kako bi sve zajedno pozdravile publiku. Odličan show 11/10.
Na kraju showa ide credits video koji je pun pogodak. Behind the scenes momenti sa snimanja showa - suvo zlato.

1685291084848.png

To je sve za danas, hvala na čitanju :3

Last edited:

Bash sada plachem na Diskordu. No, bolje da odmara, video sam kako je pala na glavu, a i ranije je imala klovnovske padove na vrat i glavu. Nadao sam se da ovo nije prevedeno dobro "The Magical Sugar Rabbits have vacated the Princess Tag Titles.", na zhalost jeste :(

Ne prestajemo da pobeđujemo!
Up Up Girls(P) su predstavile petog člana!
Ona se zove Uta i ima 16 godina. Počela je da vežba ove godine u januaru. Trebalo bi da je vidimo uskoro u ringu.

1686384308741388.jpg

1686382815475866.jpg

FyP-DrBaYAERoD1.jpeg

Kul je shto UUG i TJPW rastu. Za manje od godinu dana smo dobili HIMAWARI, Shino Suzuki, Toga, Runa Okubo i Haru Kazashiro.

No, sutra je show u Korakuen Hall u Tokiju, a pošto Yuka mora da odmara, gledaćemo hendikep meč:

FyPbX7oaUAA_v9R.jpeg

Pored toga Arisu Endo je u main event! Pobednik meča će se boriti protiv Rike Tatsumi za International Princess Champion titulu. Dakle, sutra ujutru svi navijamo za Arisu!

FyRRh4XaUAEEsVU.jpeg

Na kraju, ako se do 25. septembra pretplatite na Wrestle Universe, dobijate nedelju dana besplatno:

SUMMER SUN PRINCESS '23 je blizu!

Fz-yJnUaAAELpDu.jpg

Osmog jula 2023. u 7 ujutru show pochinje, tako da mozhemo zajedno da gledamo u subotu.
Shto se carda tiche, bitje zanimljivih mecheva, a neke jedva chekam da vidim.

FzZYCclaIAA2grV.jpg
FzZYCdMagAMmWCJ.jpg

Kao i uvek, kada su veliki show-ovi u pitanju, radjeni su i posteri za mecheve. Neki od njih mi se jako dopadaju.

FzzKNV5aYAI4oGC.jpg

FzygDnJaIAUrJNZ.jpg

FzwMHAPaYAINntc.jpg

FztWctQaMAAK5gC.jpg

FzlTHMgacAAnkO6.jpg

Fz7FNlyaAAAujK2.jpg

F0Pd5zeaQAAMnAR.jpg

F0KT79ZaMAU2HbM.jpg

F0Hx6--aYAA8tZg.jpg

Za kraj, dodatan hajp:

Prođe Summer Sun Princess '23, a ja imam vremena da malo pišem na tu temu. Sveukupan doživljaj je bio dobar, ali bilo je mečeva koji mi nisu najbolje legli. Ovaj put neću dužiti, pogotovo jer ih ima mnogo - više ću se fokusirati na slike.

Zdravo Namba, uvek je lepo videti te. U publici je bila žena koja daje glas svim Pokemonima, pa je Namba stavila poznati kačket i pozvala publiku da pozdravi gospođu.

1690122049757.png

Nakon Nambe dolaze Up Up Gils (P) u punom sastavu i zakuvavaju situaciju sa Upper Kick i u toku pesme odlaze do ringa, a onda im se u ringu pridružava Uta (nova članica Up Up Girls (P). Čekaćemo još neko vreme pre no što vidimo nju u ringu. Vreme je da show počne!

1690122141472.png1690122253006.png

Prvi meč
Juria Nagano i Moka Miyamoto VS Suzume i Arisu Endo

Ne krijem da me zabole za Juriu, ali gotivim sve tri ostale cure. Prvi meč je bio veoma dobar, Arisu je pokazala da napreduje konstantno, kao i Suzume. Smatram da je Moki potreban neki drugi partner, a ne prokleta Juria Nagano koja se pojavljuje u TJPW samo neparnim mesecima i kada je pun mesec.
Juria je imala nekakve pokušaje... nečega, ali jednostavno je ne gotivim, kao ni njen stav ka TJPW, pa nemam mnogo lepog da kažem o njoj. Uživanje je gledati pčelicu Suzume kao i Arisu, a Moka, iako zarobljena u lower card, ima momente kada je lepo gledati je u ringu.

No, svima je jasno ko je pobedio u ovom meču, šanse da Daisy Monkey ne pobede su bile nepostojeće, pa se to i dogodilo. Jeste u jednom trenutku izhledalo kao da karate cure Moka i Juria imaju šansu da pobede, ali Arisu radi Popup Dropkick na Juriu, Suplex, a zatim Camel Clutch i Juria se predaje!

1690122782897.png1690122824435.png

Drugi meč
Toga, Kaya Toribami, Runa Okubo i Haru Kazashiro VS HIMAWARI, Haruna Neko, Shino Suzuki i Mahiro Kiryu

Auf, nisam ljubitelj 4VS4 mečeva, ali ovde ima more devojaka koje su mi gotivne, plus HIMAWARI, a tu je i Neko nakon povrede. Publika je pozdravila sve devojke s tonom šarenih trakica, pa je ring, na kraju predstavljanja, bio pun.

1690123595290.png
Meč je bio dobar samo zbog novajlija. Kul je gledati kako još uvek uče i snalaze se u ringu, a pored toga je kul gledati HIMAWARI jer ume biti presmešna - pravi genijalne grimase. Sve devojke su odradile svoj deo posla, nije mi delovalo kao da je neka od njih bila zapostavljena. Jedino Haruna nije šetala po konopcu zbog povrede kolena. Od novih cura Toga je kul, najviše jer je silovita i jaka. Runa i Haru imaju još mnogo da vežbaju i uče, ali imaju 15 godina, pa imaju dovoljno vremena, pod uslovom da im kečanje ostane zanimljivo.

Na kraju HIMAWARI lomi Haruinu nogu, a Haru ostaje bez izbora i mora da se preda.

1690124114006.png

Treći meč
Ryo Mizunami i Nao Kakuta VS Yuki Kamifuku i Asuka

ANIKI je ponovo u TJPW! Super je gledati Ryo kada god je u TJPW. Ona je sila protiv koje nema leka i krši sve pred sobom, ali ni Asuka nije za baciti. Ryo odlično komunicira s publikom i uvek ima odlične ulaze u ring, konstantno diže energiju i pravo je uživanje gledati je. Asuka i Kamiyu su upale u pratnji dva zgodna momka i uz Telephone od Lady Gage, a Ryo i Nao su upale nakon njih. Bez obzira na erotičnost upada Kamiyu i Asuke, Ryo i Nao su razdrmale publiku.

1690124647800.png1690124843691.png

Avaj, Ryo i Nao nisu stigle da završe svoj ulaz, a Kamiyu i Asuka ih napadaju. Asuka twerkuje nad palim devojkama, a Kamiyu oblači Ryuoinu jaknu i imitira njen ples podjebavački. Ryo brzo dolazi sebi i krši Kamiyu, a potom trese konopce i urla na publiku "da li ste dobro?". Ryo totalno dominira u ringu i nema milosti prema Kamiyu i Asuki, a publika sve to gromoglasno pozdravlja.
Kamiyu se služi prljavim trikovima i uspeva da poljuja Ryo, a potom Asuka radi prebolestan Dropkick sa trećeg konopca.

1690125233450.png
Ryo uspeva da se odupre i uspostavlja ponovnu dominaciju. Super je gledati Ryo kako KRŠI i LOMI sve pred sobom, definitivno je sila koju nije lako zaustaviti. Nao je takođe imala svoje momente gde koristi jake udarce nogom u glavu kako bi slomila protivnike, a potom radi Flatliner na Kamiyu i hvata je u submission hold iz kojeg Kamiyu uspeva da se izvuče hvatanjem konopca. Kamiyu i Asuka zajedno krše Nao, ali Nao u poslednji tren uspeva da se podigne. Ryo uskače u ring i pravi reda, a Nao koristi situaciju da razbije Kamiyu nogom u glavu a potom joj radi Stunner i pobeđuje! Simpatično je bilo videti veliku Ryo kako odlazi do žene koja daje glas Pokemonima i poklanja joj se.

1690125511069.png

Četvrti meč
Vert Vixen VS Noa Hikari

Nisam ljubitelj Vert Vixen, ali okej, nekako sam preživeo meč. Nao i dalje deluje kao da preko kurca odrađuje ono što mora. Na žalost, ne deluje mi preterano entuzijastično. Publika definitivno navija za Hikari, ali nije manjkalo pozdrava upućenih Vert. Početak meča je bio poprilično spor, a Vert koja ispušta zvukove iz Super Mario uspeva da mi izmami osmeh.

Vert proziva Nou na engleskom i povremeno ubacuje zvukove i citate iz video igara :ROFLMAO:. No, pored toga, nije mi nešto preterano zanimljiv meč.
Hikari je odradila veoma lep Blizzard Suplex, ali je bila slomljena, pa nije uspela da iskoristi tu priliku kako bi pobedila. Hikari je imala odlične momente, ali Vert uspeva na kraju da je izlomi sa odličnim Brainbusterom i pobeđuje.

1690125981933.png1690126029432.png

Peti meč
Shoko Nakajima i Hyper Misao VS Aja Kong i Raku VS Max The Impaler i Pom Harajuku

Eyyyyy, konačno jedan od najzabavnijih mečeva večeri. Misao i Shoko upadaju prve, Misao dolazi na svom biciklu i parkira ga kraj ringa, a Shokou upada za njom. Bedak mi je videti da publika baš ne gotivi Shoko, ali šta je tu je. Zatim se pojavljuju Max i Pom, jedan od najboljih i najsmešnijih tag teamova. Komedija je videti kako publika gotivi Max iako je sušta suprotnost slatkim devojkama iz TJPW. Konačno, čuje se Judas Priest kako papri i pojavljuju se Aja Kong i Raku, takođe jedan od simpatičnih tag teamova. Max i Aja, kao dve goleme cure, imaju beef od ranije, pa je ovo odličan trenutak da reše probleme koje imaju.

1690126515016.png
1690126568711.png
1690126681845.png
Aja i Max se zaleću jedna ka drugoj, ali Misao uskače između njih kako bi zatražila mikrofon. Hyper Misao pozdravlja svu veliku decu i odrađuje svoj deo, a onda meč počinje. Aja i Max se ponovo nalaze jedna ispred druge i totalno kuliraju Misao. Dok se Kaja i Max bore, Misao upada sa sprejom i prska obe devojke. Max ispada iz ringa a Misao radi Crossbody na Aju, ali Aja se ne pomera ni za milimetar, a Misao se odbija na pod. Raku upada u ring za Oyasumi Express, pa Raku i Aja obe gaze preko Misaoinog stomaka, a potom sedaju na nju za pin. Srećom, tu je Shoko da pomogne svojoj partnerki.
Raku nastavlja da se bori sa Misao, čak uspeva da joj odradi Smile Train (uvek volim to da vidim), ali Misao se izmigoljava i radi joj Crossbodz, a potom taguje Shoko. Dok se Shoko bori protiv Raku, Pom pokušava da iskoristi priliku i pinuje Raku, ali joj to ne polazi za rukom. Raku se iskotrljava van ringa, a Pom ostaje sama protiv Shoko i Misao. Obe devojke shutiraju i udaraju Pom, ali Pom vrišti na njih i šuta ih u cevanice. No, Shoko i Misao se ne daju zbuniti. Misao hvata Pom u Hero Correction System, a potom je pridržava za Shoko koja je Dropkickuje.

1690127164826.png

Max konačno gubi živce i upada umesto Pom i Lariatom prosipa Shoko i Misao po podu. Max potom podiže obe devojke i razbija ih o pod. Zatim Max podiže Pom na ramena kako bi je iskoristila kao oružje. Max baca Pom na Shoko i Misao, a publika to pozdravlja urlicima i aplauzom.
Shoko i Misao uspevaju da izbace Max van ringa, ali Raku vreba kraj ringa i povlači Shoko za noge. Raku i Aja upadaju u ring, Raku sa jastukom a Aja sa kantom za smeće. Nakon prvobitnog gubljenja i zamalog friendly fire, Aja završava sa jastukom u ruci i shamara Shoko i Misao. Pom skače na Aju i davi je, a Raku se pojavljuje sa kantom za smeće i udara Pom u glavu. Razjarena Max otresa Raku ko slinu, što razljućuje Aju.

1690127773309.png
Dve velike devojke su sada same u ringu i pokušavaju da obore jedna drugu, ali im ne polazi za rukom. Koliko god da se trude da sruše jedna drugu, ne polazi im za rukom. Konačno, Max uspeva da obori Aju Lariatom, ali Aja podiže Max i radi joj Suplex. Misao pokušava da iskoristi tu priluku da pinuje Max, ali Aja je šamarom šalje na pod. Aja se pentra na ćošak i skače na Misao, ali Misao se pomera i Aja pada na pod. Misao se penje na ćošak i radi I am a Hero, što publika pozdravlja urlanjem "I AM A HERO". No, Aja i max kupe Misao, a zatim Shoko radi Dropkick na Misao i ruši sve devojke.

Max diže Pom i baca je u Pom de Justice, ali Shoko se pomera i Pom se grči u ćošku dok se drži za guzove. Za to vreme, Misao koristi bicikl van ringa kako bi srušila dve džinovske cure i Raku. Shoko radi Tope Suicida na devojke koje su van ringa, a potom se penje na ćošak i radi Senton na Pom. Shoko pinuje Pom i pobeđuje. Pobednici ovog meča su Hyper Misao i Shoko Nakajima.

Šesti meč
Nyla Rose i Miu Watanabe

Volim Miu, ali nisam ljubitelj Rose, tako da, jbg. Neću se raspisati mnogo. No, kao i uvek, uživanje je gledati Miu kako ulazi u ring, uvek mi je komedija gledati kako se razbacuje svojim gang sign-ovima dok fura osmeh od uva do uva. Nyla ne dozvoljava Miu da je nadjača, ali ni Miu ne popušta pod udarima Nyle, iako je Nyla krši i lomi. Volim kada se Miu bori protiv protivnika koji su duplo veći, a ovo je jedan od tih mečeva. Nyla uništava Miu, ali Miu uvek nekako uspeva da stane na noge. Ne samo to, već i pokušava da sjebe svoje mišiće podižući devojku koja je maltene tri puta teža. Ne samo što pokušava, već i uspeva da podigne Rose i treska je o pod.

1690128465343.png
Miu pokušava da podigne Nylu u Giant Swing i donekle joj to polazi za rukom, ali ne uspeva da je vrti mnogo... ipak je Nyla preteška. No, uspeva da odradi Scoop Slam. Miu nastavlja silovito protiv Rose i uspeva da je podigne na rame, ali Rose joj radi Neckbreaker, a potom Spinning Sit-down Powerbomb kojim ubija Miu i pobeđuje.

1690128714001.png

S obzirom na limit sa slikama, nastavak u sledećem postu.

Sedmi meč
Miyu Yamashita VS Sawyer Wreck

Nije mi se dopao ovaj meč prvi put, a ne dopada mi se ni sada kada ga gledam po drugi put. Miyu kao da je nazadovala nakon svoje ekskurzije u Americi, a Sawyer Wreck pojma nemam ko je. Navodno ima najviše iskustva u deathmatch-evima, kao i hardcore mechevima, ali mi zvižde jajca za te gluposti. Visoka je 188 i ima odlične kukove i butke, pa eto... barem nešto da izvučem iz celog meča.

1690130014044.png1690130076525.png

Nakon što su obe cure ušle u ring i pozdravile se, nije im trebalo mnogo vremena da počnu da se krše. Šteta što su mi obe devojke poprilično dosadne. Od Miyu sam dobio očekivano - šutiranje i kurčenje, a od Sawyer... dupe i kukove. Nije da želim da budem taj lik, ali ne daje mi druge opcije. Preteruje sa grimasama, a pored toga mi se ne sviđa ono što sam video da ume u ringu. Ako ništa drugo, barem daje sve od sebe da proda dobro sve što joj Miyu radi. U jednom trenutku Sawyer vadi stolicu ispod ringa i razbija je Miyu o glavu, ali, jebo sebe, ne mogu nikako da pređem preko kriminalnih grimasa koje pravi.

1690130518529.png

Većina meča se odvija van ringa, gde Sawyer koristi sve što može kako bi nadjačala Miyu, a najviše stolice. U jednom trenutku Sawyer podiže Miyu i radi joj Death Valley Driver na stolicama, što je, moram priznati, izgledalo kul. Sawyer nastavlja da lomi Miyu stolicama i konačno je vraća u ring. Gotovo ceo meč Miyu prima batine, ali sada konačno uspeva da preokrene meč u svoju korist. Miyu šuta Sawyer i prosipa je na pod, a potom je nastavlja šutirati pre Suplexa. Sawyer vadi još jednu stolicu, ali sudija Kiso pokušava da je spreči. No, ona baca sudiju na pod, a meč se nastavlja. Miyu nogama udara stolicu i Sawyer, ali pada na pod i prima stolicu u kičmu.

1690130818568.png
Miyu nekako uspeva da izubija Sawyer nogama, a sudija se u tom trenutku budi iz zimskog sna. Sawyer radi Alabama Slam na Miyu, ali Miyu nekako uspeva da uzvrati sa Skull Kick i pinuje Sawyer... a zatim pobeđuje.

Osmi meč
Sakisama i Mei Saint-Michel VS Yuki Arai i Wakana Uehara

Na žalost, ovo je najverovatnije poslednji Sakisamin meč u TJPW. Čudno je što Sakisama odlazi u isto vreme kada i Saki Akai. Nije mi jasan taj tajming, ali eto, šta je tu je.

1690130947755.png1690131016627.png

E, ovaj meč mi je veoma lepo legao. Em gotivim NEO Biishiki-Gun, em Wakanu. No, Sakisama i Mei su bile OKUPANE trakicama. Lepo je videti publiku kako ih ispraća s morem trakica. Nisam jedini kome će nedostajati Sakisama.

1690131168831.png
Wakana i Sakisama su prve u ringu. Kul je primetiti da je Sakisama videla nešto u Wakani, koja je početnik, čim je htela da se bori protiv nje u svom poslednjem meču. Sakisama ne pokazuje milost ka Wakani, već je prosipa nogom po podu, a potom je bacaka po ringu kao da je igračka. Potom Sakisama proziva Yuki, ali Wakana nastavlja da se bori. Mei odvlači Wakaninu pažnju, a Sakisama to koristi kako bi je napala. Wakana ispada van ringa, a Sakisama je prati i nastavlja da je krši vani. Mei pokušava da koristi tacnu, ali sudija joj to ne dozvoljava. Uprkos zabrani, Mei se kliberi usred ringa sa tacnom dok Sakisama nastavlja da demolira Wakanu.

Mei konačno upada umesto Sakisame i nastavlja da kažnjava Wakanu, ali uvek je u blizini Sakisama da pomogne malom goblinu. Sakisama se ponovo vraća u ring, a Wakana samo prima udarce. Wakana konačno uspeva da Dropkickuje Sakisamu i puzi ka Yuki kako bi je tagovala, ali Mei uskače i kliberi se. Sudija ne primećuje nezakonje u ringu već vaspitava Yuki, a Sakisama i Mei koriste to da nastave demoliranje Wakane. Wakana jedva uspeva da povredi Mei - podiže je i baca na pod, a onda odlazi do Yuki i taguje je. Yuki ima fin nov kostim, konačno me ne podseća na Paju patka. Elem, Yuki kažnjava Mei za sve što je urađeno Wakani, ali Mei se ne predaje lako.

Konačno su u ringu Sakisama i Yuki Arai. Yuki čašćava Sakisamu udarcima noge u lice, ali to nije dovoljno da se poljulja iskusna Sakisama. Sakisama koristi svoje dugačke noge kako bi ugazila Yuki, a potom je i pinuje. Srećom, Yuki se podiže i uspeva da izbegne poraz.

1690136521649.png
Sakisama ponižava Yuki udarcima noge u glavu dok je Yuki na podu, a potom je, prilikom pokušaja da se podigne, udarcem kolena u glavu vraća na pod. Yuki nekako uspeva da se podigne i razbija Sakisamino lice đonom cipele. Yuki pokušava da pinuje Sakisamu, ali ne uspeva da je zadrži dugo na podu. Yuki hvata Sakisamu u Sharpshooter, ali goblin Mei uskače da pomogne svojoj gospodarici. Yuki je otresa kao slinu i izbacuje van ringa, ali Sakisama koristi to da razvali Yuki stopalom u lice. Yuki nekako taguje Wakanu, a Wakana šaketa Sakisamu i šalje je na pod Dropkickom, a potom je razbija laktom u ćošku. Wakana pinuje Sakisamu, ali ne uspeva da je zadrži dovoljno dugo. Wakana potom hvata Sakisamu u Sleeper hold, ali Mei uspeva da zagovna situaciju ispuštanjem tacne na Wakaninu glavu.

1690136745139.png

Mei i Sakisama rade La Revolution, ali Yuki Arai u poslednji čas spasava Wakanu. Yuki podiže i radi joj Full Nelson Slam, a potom ostavlja Wakanu da nastavi borbu. Wakana Dropkick-uje Sakisamu i pinuje je, ali ne uspeva da je zadrži dovoljno dugo da pobedi. Yuki Arai pokušava Axe Kick na Sakisamu, ali govnarka Mei uleće i brani Sakisamu tacnom. Iznervirana Wakana baca tacnu na pod, ali Mei to koristi kao zamku za Wakanu, koja se, naravno, sapliće o tacnu i pada. Sakisama koristi haos da šutne Yuki u glavu, a potom udara Wakanu u glavu.
Dok se Wakana trudi da se podigne, Sakisama se zaleće, skače i sa oba stopala udara Wakanu u glavu. Sakisama pinuje Wakanu dok Mei drži Yuki i tera je da gleda kako sudija broji do tri. NEO Biishiki-gun su pobednici ovog meča! Na iznenađenje svih, Sakisama, dok izlazi iz sale, deli ruže devojkama i momcima u publici. Sve u svemu, veoma lep meč, zabavan i smešan. Žao mi je što više neću gledati Sakisamu u TJPW. The end of an era, što bi se reklo.

Deveti meč
Borba za titulu International Princess Champion
Rika Tatsumi VS Yuki Aino

Yuki Aino je, pobedivši Arisu Endo, dobila priliku da se bori za International Princess Champion titulu. Bilo bi kul videti je kako pobeđuje, iako je ne gotivim, ali jednostavno više volim Riku, pa sam morao navijati za nju. Za razliku od mene, publika veoma gotivi Yuki i zasipa je trakicama, ali onda se pojavljuje Rika koju polivaju trakicama takođe.

1690137530363.png1690137580153.png

Rika nosi nov kostim. Veoma mi je drago što konačno ne izgleda kao da nosi pelene, sviđa mi se kostim. No, obe devojke počinju veoma agresivno. Teško je odrediti koja od njih je u vođstvu, jer ni jedna ne dozvoljava drugoj da bude dominantna. Yuki uspeva da prebaci Riku Arm Drag-om a potom joj radi Back Senton, ali to nije ni blizu dovoljno da se beli zmaj poljulja. Rika uzvraća napadima na Yukine noge.

Rika pada laktom na Yuki i pinuje je, ali ne uspeva da pobedi. To ni malo ne sprečava Riku da nastavi sa životinjskim napadima na Yukine noge. Yuki uspeva da podigne Riku i baci je preko ramena, a potom je ramenom zakucava na pod. Yuki nastavlja da koristi svoju snagu i ponovo podiže Riku i baca je preko ramena. Yuki se penje na konopce i radi Twisting Senton, a zatim pinuje Riku. Rika uspeva da se podigne pre no što sudija izbroji do tri, ali Yuki je hvata sa leđa i savija joj ramena. Rika se podiže na noge i davi Yuki, ali sudija prekida to glupiranje. Rika skače da udari guzicom Yuki u glavu, ali Yuki je izbegava i radi joj Bulldog.

1690138187856.png

Rika se zaleće na Yuki, ali Yuki je baca van ringa i prati je. Yuki udara Riku, a potom joj radi Side Suplex van ringa. Dok Rika zavija u bolovima, Yuki je podiže i vraća u ring. Yuki se potom penje na ćošak, ali Rika ustaje i Dropkick-uje je u noge, a potom joj radi Avalanche Dragon Screw i uništava joj noge. Rika radi još jedan Dragon Screw, a potom hvata Yuki u Figure Four. Yuki uspeva da reverse-uje, ali Rika se ne daje lako, pa izvrće situaciju natrag u svoju korist. Yuki uspeva da se domogne konopaca, ali Rika se zaleće i nabija joj guzicu u glavu, a potom radi Dragon Twist of Fate.
Rika se penje na ćošak, ali Yuki je napada i sprečava je da joj uradi bilo šta. Yuki prebacuje Riku preko konopaca, a potom je podiže i Suplex-uje na pod. Yuki pinuje Riku, ali Rika podiže rame u poslednji tren. Yuki uzvraća Sentonom i ponovo pinuje Riku, ali Rika uspeva da se digne. Yuki radi UBV Riki, ali je ne pinuje, već je podiže za Burning Venus, ali Rika se iskobeljava i hvata Yuki u Sleeper Hold, a potom menja u Dragon Sleeper Hold. Yuki Aino uspeva da se izvuče i podiže Riku, a potom je baca na pod. Yuki se zaleće na Riku, a Rika se vrti oko nje i stavlja je u Dragon Sleeper. Yuki pokušava da se domogne konopaca, ali joj ponestaje vazduha. Rika je okreće i savija još jače, ali Yuki na jedvite jade uspeva nogama da se domogne konopaca.

1690138812922.png

Iznervirana Rika podiže Yuki, ali Yuki joj uzvraća udarcima. Obe devojke su poprilično istrošene, ali se nekako dižu na noge. Yuki prikucava Riku ramenom na pod, a Rika joj uzvraća guzicom u lice. Yuki podiže Riku, ali Rika reverse-uje u Dragon Twist of Fate. Yuki pada na pod, a Rika se penje na ćošak. Rika skače i udara guzicom Aino u glavu, a zatim je pinuje. Jedan, dva, tri! Rika uspeva da odbrani titulu!

Deseti meč
Borba za Princess of Princess Champion titulu
Mizuki VS Maki Itoh

Ko god prati TJPW duže vreme zna koliko su Maki Itoh i Mizuki bile bliske, čak su zajedno snimile i pesmu, a Mizuki je bila u Itoh Respect Army. Od tada su obe devojke poprilično napredovale, a pored toga su nastavile svoj put u različitim tag teamovima - Mizuki u Magical Sugar Rabbits sa Yukom Sakazaki, a Maki u 121000000 sa Miyu Yamashita.

1690139128797.png
1690139319263.png

No, Maki se pojavljuje u ringu uz englesku verziju svoje pesme, koja, meni barem, ne deluje preterano drugačije od japanske verzije (nemam nameru da prestanem da govorim to). Nakon nje dolazi šampion, Mizuki, a pored ringa je čeka Yuka Sakazaki da je uvede u ring. Publika očigledno jako gotivi trenutnu Princess of Princess Champion, pošto je zasipaju trakicama, a i glasno navijaju za nju.

U početku meča publika glasno viče ITOH ITOH, ali Mizuki se ne da zbuniti - stoji na sred ringa i čeka Maki da joj priđe. Konačno, nakon merkanja i upućivanja besnih pogleda, devojke se sudaraju u sredini ringa. Maki nabija Mizuki na konopce, ali je Mizuki okreće. Zatim cure razmenjuju udarce u sredini ringa, a potom Mizuki radi prelepe Head Scissors. Maki kulira Mizuki i otkotrljava se van ringa. Mizuki je prati i hvata je za vrat. Itoh je okreće i nabija na ring, a potom je nabija na ćošak od ringa. Maki podiže Mizuki, ali ne uspeva ništa da uradi. Mizuki pokušava isto, ali Maki je diže na ring i zatim joj radi DDT van ringa.

1690141338742.png
Gotovo ceo meč, Maki zna gde su kamere, što često koristi da gleda u njih i izražava svoje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo, u zavisnosti od situacije. Maki podiže Mizuki i ubacuje je u ring, a onda je pinuje. Naravno, prerano je za pobedu i borba se nastavlja. Maki plete Mizuki u konopce i davi je, a potom je udara iz zaleta laktom u kičmu. Maki ponovo pokušava da pinuje Mizuki, ali ponovo ne uspeva da pobedi. Maki nabija Mizuki u ćošak, a potom je udara nogama. Maki baca Mizuki u drugi ćošak, a onda joj radi Bulldog, nakon čega je pinuje. Meč se ne završava, jer Mizuki uspeva da se podigne. Maki nastavlja da maltretira Mizuki, a Mizuki joj uzvraća udarcima laktom.

1690141545977.png

Maki nabija Mizuki na pod, a potom je stavlja u Sleeper Hold. Mizuki se podiže, ali Maki joj lomi kičmu o kolena, a potom joj uvrće nogu. Mizuki se dokopava konopaca pre no što joj noga pukne, ali Maki ne prestaje sa napadima, a vala ne štedi ni na uvredama. Mizuki se prelepim mostom podiže i skače na Makina leđa, a zatim je baca na pod i skače stopalima na stomak. Maki beži van ringa, ali Mizuki se penje na ćošak i radi Crossbody koji pogađa Maki.

1690141661055.png
Mizuki ubacuje Maki natrag u ring, pa se penje na ćošak i radi još jedan Crossbody, pa pinuje Maki. Maki uspeva da se izvuče iz pina, ali Mizuki ne prestaje sa kažnjavanjem. Mizuki nabija Makinu glavu u ćošak, zaboravivši da Maki ima glavu od čelika. Dok se Maki kurči namernim nabijanjem glave o ćošak, Mizuki je Dropkick-uje, a potom je plete u konopce. Maki se penje na ćošak i skače na stomak razapete Maki. Mizuki zatim stavlja Maki u crossface, ali to nije dovoljno da se Maki preda. Mizuki se zaleće i Dropkick-uje Maki, koja se odbija od konopce i pada glavom na Mizukina leđa.

Maki se podiže na noge pre Mizuki, a potom skače ma Mizuki u ćošku i pita publiku ko je najslađi na svetu, a publika odgovara ITOH-CHAN! Maki šaketa Mizuki, a potom se zaleće i šuta je u glavu. Dok Mizuki dolazi sebi, Maki je podiže na konopce i radi DDT na ćošak ringa. Mizuki se podiže na jedvite jade, ali izbegava Maki i radi Cazadora Roll, ali Maki se ne da zbuniti. Devojke se smenjuju u pinovima, ali ni jedna ne uspeva da pobedi.

Mizuki i Maki se odbijaju od konopce, Mizuki radi Crossbody a Maki se zaleće glavom - cure se sudaraju i padaju na pod. Obe se kotrljaju van ringa, ali uspevaju da stanu na noge. Stoje jedna ispred druge i odmeravaju se, ali onda časte jedna drugu udarcima laktom. Maki se zaleće i radi DDT, a Mizuki joj uzvraća sa Cutie Special. Obe devojke se u poslednji čas vraćaju u ring i hvataju se za zglobove ruku, a potom razmenjuju udarce. Maki se podiže na noge, a Mizuki je prati. Sada obe cure razmenjuju udarce na nogama, ali Mizuki razvaljuje Maki i pada zajedno sa njom na pod.

1690142808365.png

Mizuki se zatrčava na Maki je hvata u Boston Crab. Mizuki se hvata za konopac, ali Maki je podiže na ćošak i radi odličan Avalanche DDT. Maki pinuje Mizuki, jedan, dva, tr... NE! Mizuki se izvlači! Maki ponovo hvata Mizuki u Boston Crab i lomi joj kičmu. Mizuki se trudi da se domogne konopaca, ali Maki je povlačio u sredinu ringa i još jače je savija. Pošto se Mizuki ne predaje, Maki pokušava da okrene Mizuki u Itoh Special, ali Mizuki u poslednjem trenutku uspeva da uhvati konopac.

Maki se penje na ćošak, ali Mizuki nekako uspeva da se digne na noge i penje se na ćošak i udara Maki. Mizuki podiže Maki i radi Cutie Special sa vrha i ubija Maki Itoh. Mizuki se penje na vrh ćoška i pada stopalima Maki na glavu. Mizuki pinuje Maki, ali Maki ima snage da se podigne. Mizuki radi Crossface i povlači Maki na sredinu ringa, dok publika urliče ITOH ITOH ITOH! Maki uspeva da stavi nogu na konopac, te je Mizuki pušta. Devojke jedva uspevaju da se podignu na noge i razmenjuju udarce, ali Maki udara Mizuki glavom. Mizuki radi Crossbody a potom ubija Maki Dropkick-om, penje se na ćošak i skače na Makinu kičmu. Mizuki pinuje Maki, ali sudija uspeva da izbroji samo do jedan pre no što se Maki digne.

1690143124823.png
Mizuki stoji nad Maki dok Maki pokušava da se podigne. Mizuki diže Maki za Cutie Special, ali Maki se iskobeljava. Mizuki ne odustaje, podiže ponovo Maki, radi Cutie Special! Jedan, dva, TRI! Mizuki ostaje Princess of Princess Champion! Maki odlazi van ringa, a Yuka uleće kako bi zagrlila Mizuki. :3

Mizuki govori Maki da se nije promenila i da je kul kao što je bila prvog dana kada ju je videla, ali da je Maki i dalje njen rival. Maki joj uzvraća da joj Mizuki govori lepe stvari, ali Mizuki nema pojma kako se Maki oseća. Maki nastavlja da mrzi da priča o prošlosti, ali spominje Itoh Respect Army i kako je mislila da će je Mizuki pratiti uvek, ali Mizuki je nastavila da se penje više i više. Pre no što je Maki primetila šta se dešava, Mizuki je imala novog partnera. Maki govori da ne može ni da bude ljubomorna, već samo može da gleda Mizuki kao uzor. Maki nastavlja da je shvatila danas da je u main event borbi sa Mizuki i da se konačno nalaze lice u lice. Maki govori da poštuje Mizuki iz dubine svog srca i moli je da nastave da se bore u budućnosti.

Mizuki joj pruža ruku, a Maki u suzama prihvata. Potom je Mizuki grli. Maki napušta ring, a Mizuki se zahvaljuje svim gledaocima i govori nam da nastavimo da pratimo TJPW. Na kraju, Mizuki govori "jedite hamburgere... happy happy".

Lep kraj Summer Sun Princess '23. Hvala vam na čitanju :3

Na zhalost ne stizhem da pishem mnogo, ali moram podeliti par zanimljivih videoa sa TJPW YouTube kanala. Videoi su o novijim devojkama u TJPW, tzv. "Next Generation", a prvi je bio o Arisu Endo :3

Kul je znati da su joj roditelji menadzheri, kao i da vetjina starijih cura misle da je Arisu, najblazhe recheno, priglupa (kapiram da se shale). Kul je bilo videti Arisu ponovo sa dugachkom crnom kosom, gotovo da sam zaboravio da je nekada furala crnu kosu.

F09sOlFaMAAwZOK.jpg

Kul mi je shto gledam TJPW vetj duzhe vreme, pa je sada broj devojaka chiju karijeru pratim od samog pochetka velik. Arisu je jedna od njih i setjam se da je nisam preterano gotivio u pochetku, da bih doshao do momenta kada sam zaurlao od sretje kada je pobedila prvi put.

Pored videa o Arisu, tu je i novi koji nam objashnjava ko je Wakana Uehara i njenu karijeru.

Lepo je bilo podsetiti se kako je prolazila kroz Dream on the Ring, kao i primetiti koliko je napredovala od onda. Meni je definitivno jedna od omiljenih novajlija. S obzirom da je Wakana zapochela karijeru zajedno sa josh par novajlija, njena prva pobeda je doshla poprilichno brzo kada je pobedila u mechu protiv HIMAWARI. Njena druga pobeda je bila protiv Toge, a tretju moramo da chekamo.
JAKO mi se svidja shto Wakana ima nalozhenog obozhavaoca koji chesto urliche njeno ime, uprkos japanskim drushvenim normama i nepisanim pravilima pratjenja kecherskih mecheva.

S druge strane, na zhalost, ima i pomalo bolesne fanove koji je prate na ulici, shto ni malo nije okej. Wakana je takodje poznata po tome shto ume mnogo da jede, daleko vishe od prosechnog choveka, a to mozhete videti na njenom YT kanalu.

Nadam se da tju uskoro motji pisati o par zanimljivih show-ova koji su odrzhani, ali ako ne, tu je uvek Wrestle Princess IV za nekih mesec dana, a o tome tju vetj morati da se raspishem :3

Sledetja koja je predstavljena u Next Generation serijalu na TJPW YouTube kanalu je Shino Suzuki, nadimak "She Know"!

Shino je chetvrta Up Up Girl (Puroresu) i njena boja je zelena. Veoma je simpatichna kao deo UUG(P), ali je u ringu... pa, novajlija. Chesto mi deluje kao da joj je potrebno daleko vishe vezhbe, kao i da je korak deli od povrede, ali za sada se drzhi. Ne bih preterano da serem, jedva ima 7 meseci u ringu. Pre dolaska u TJPW radila je kao turistichki vodich u onim autobusima shto se vozaju naokolo dok ona pricha o znamenitostima i pojma nemam chemu.

Chetvrta koja je predstavljena u Next Generation je Mmmmmmmoka Miyamoto <3, nadimak "Yamato Nadeshiko Fighter", gospodarica spremanja hrane u rice cookeru.

Moka mi je jedna od najdrazhih TJPW cura, iako nije medju jachim curama u ringu. Skoro je proslavila tri godine u TJPW i voli da vozi motore. Rekla je da jede tonu sladoleda svaki dan, tipa 3-6 razlichitih, a pored toga je trenirala karate. Moka ima ogroman osmeh i uvek volim da je vidim nasmejanu, samo bih voleo da je malo vishe komunikativnija, nije ni blizu ostalih cura. Moka uvek ima gotivne kostime. U ringu uglavnom gubi, ali ume da bude zabavna za gledanje, pogotovo kada daje sve od sebe kao u skorijem mechu protiv Miyu Yamashite, a bila je kul i protiv Ryo Mizunami. Nadam se da tje nastaviti da vezhba i napreduje, jer jedva chekam da je vidim u ozbiljnijim mechevima.

Moja Moka rookie card sa potpisom :love: :

photo_2023-10-07_13-30-27.jpg

No, bilo bi lepo kada bi se neko u TJPW skapirao i preveo Next Generation show. Bilo bi lepo kada bi se vishe cimali oko prevoda u globalu. No, ko voli, nadje nachin.

Prežalio sam odlazak Yuke iz TJPW i ugrabio vremena da pišem.
Show o kojem ću pisati je HYPE! 2 Produced by Hyper Misao održan 19. aprila 2024.

Hyper Misao mi je jedna od omiljenih TJPW cura, a ujedno i jedna od retkih za koju kayfabe nije mrtav, plus se vidi da voli kečanje i da ga razume na višem nivou od mnogih TJPW cura. Prvi HYPE! je bio odličan, lepa emotivna priča. Odgledao sam ga više puta, a vala sada sam i HYPE! 2. Oba HYPE! showa su odličan pokazatelj kako je moguće ispričati dobre priče kroz kepanje, pogotovo ako je booker dobar, a Hyper Misao dokazuje po drugi put da bi mogla biti odličan booker jednog dana, a vala i producent.

1722501284308.png

Ovaj put, glavni lik je Raku. Cura koja je mnogima gotivna, pa i meni, član Up Up Girls Puroresu i feroekvinolog. Bitno je napomenuti da je Misao povredila nogu samo par dana pre showa i morala je pod hitno da menja show. Srećom, TJPW cure su joj pomogle da sve stigne na vreme, Shoko Nakajima pogotovo, ali i HIMAWARI.

Početna scena je u vozu. Raku spava, kao i uvek. Voz staje na njenu stanicu i ona se probija kroz masu, ali prilikom izlaska pada na pod. Prilazi joj nepoznata osoba i predaje joj torbu u kojoj se nalazi mali zec koji ume da priča. Zec objašnjava da je on borbena vila koja se zove Shokopple i da ima misiju da nađe maskiranog idola RE:. Par dana pre toga, RE: je najavila na društvenim mrežama da se povlači iz javnosti i da više neće biti idol, što je izazvalo paniku i nerede u Tokiju. Raku mora nekako rešiti tu situaciju, ali... Raku nije RE:, ali zeka nema vremena da skapira to. Do kraja showa mi nije bilo jasno ko je osoba koja glumi plišanog zeca, pa ne bih da spoilujem taj detalj.

1722501630369.png1722501865065.png

Od jednom se čuje glasna sirena i saznajemo da grupa Ganguro devojaka nasilno regrutuje stanovništvo Tokija u svoje redove. Vidimo Sayuri Nambu kako bezbrižno provodi svoj dan, ali je napadaju Ganguro cure (koje NIKAKO nisam uspeo prepoznati) i pretvaraju Nambu u Ganguro devojku.
Oduševio me taj momenat, pogotovo kada su počele da izvode para para ples na sred ringa dok trešti eurobeat. Namba sa Ganguro šminkom me propisno nasmejala, a onda sam uspeo prepoznati Moku. Nikako nisam očekivao da vidim Moku u takvoj ulozi, odlična je bila. Treću devojku nisam prepoznao, dok joj nisam čuo glas - Miu. Raku dolazi u ring sa Shokople i Ganguro devojke je napadaju, ali Raku vadi masku iz torbe koju je dobila i transformiše se u RE: (koju glumi Rika Tatsumi). Pridružuje joj se Shokopple u ljudskom obliku (Shoko Nakajima).

1722502453705.png1722502805226.png

Komedija mi je bilo gledati kako Sayuri izbegava batine, jer ipak nije kečerka, ali uspeva da povredi oči RE: i Shokopple blicom fotoaparata. No, na kraju kratke borbe, koju su lako mogle da izube, RE: i Shokopple uspevaju da poraze bandu zlih Ganguro devojaka.
Nakon borbe RE: se transformiše nazad u Raku, a Shokopple se vraća u oblik zeca. Ganguro devojke postaju dobre, a jedna od njih misli da je prepoznala Raku.

Ponovo čujemo sirenu, i sada je scena u host kafiću Shoot Shin (vlasnik je Pom, otud ime) gde Toga, Haru i Mahiro Kiryu glume muškarce (Ikemen) koji zavode neiskusne devojke. Oni flertuju sa Uta i Shino, kako bi ih naterali da piju što više i time im nabijaju račun koji narasta preko 32 miliona Yena. Momci pokušavaju da iskoriste svoju lepotu i pevanje kako bi zaveli Raku i uzeli joj pare, ali Raku se ponovo transformiše u RE:. Moram dodati da je Mahiro odlična, kao i prošle godine, ali mlade nade Toga i Haru su pokazale da im gluma takođe leži.

RE: i Shokopple ovaj put ne uspevaju lako da se izbore s protivnicima, ali uz pomoć magije im polazi za rukom da poraze grupu zgodnih muškaraca.

1722503440111.png

Ovaj put nakon borbe Mahiro dolazi k sebi i prepoznaje Raku, isto kao što je i Miu. No, ponovo, čuje se zvuk sirene i Raku odlazi da rešava nove probleme. Pojavljuje se AZUSA TAKIGAWA, što bukvalno niko nije očekivao, pa je izazvalo oduševljenje manje-više svih ljubitelja TJPW. Azusa je u ovom showu novinarka koja izveštava da je zao metal bend prekinuo RE: koncert. Članovi benda su Rika Tatsumi kao pevač, Yuki Aino u ulozi bubnjara, i Kaya Toribami na gitari. Nakon što je zao metal bend odsvirao jednu pesmu, Raku se pojavljuje kako bi ih zaustavila, ali ovaj put ne uspeva da se transformiše u RE:. Rika Tatsumi otkriva da je ona zapravo RE:. Bez obzira na to, Raku pokušava da odbrani Shokopple od napada zlog metal benda, ali joj to ne polazi za rukom. Rika pokušava da udari Raku gitarom, ali je u tome sprečavaju svi prethodni protivnici, koji potom okružuju Raku.

1722504127335.png1722504474421.png

Od jednom kreće video koji pokazuje Raku koja spava na travi, a zatim scene s početka Rakuine karijere, pa sve do danas. Dok se smenjuju raznih Raku mečeva, čuje se glas koji joj govori da se probudi. Veoma lep i emotivan deo showa. Raku uspeva da se probudi i sada je u svom kostimu. Raku uspeva da prebije sve članove metal benda, osim RE:. Raku i RE: nastavljaju s borbom sve do trenutka kada Raku objašnjava da nema potrebe da se bore i konačno uspeva da se seti ko je - ona je Raku, član Up Up Girls Puroresu. Raku joj peva svoju pesmu Marshmallow Cocoa Station, koju jako volim da čujem :3, a RE: konačno kapira da biti idol znači zabavljati svoje obožavaoce.

1722505012236.png1722505059343.png

Nakon cele avanture, Raku želi da se vrati u svoj svet, ali joj Shokopple govori da je to moguće samo ako prođe veoma težak test. Od jednom, čuje se Judas Priest - Electric Eye i pojavljuje se Aja Kong! Aja po ko zna koji put pokazuje da voli TJPW cure i da je spremna da se pojavi s njima u ringu bez obzira na svoj status legende, a vala i bez obzira na godine. Ovo je praktično jedini "pravi" meč u ovom showu, ali nije trajao ni 10 minuta. Šta god da Raku pokuša, ne prolazi kod Aje. Deluje kao da Raku povređuje sebe dok se trudi da povredi Aju. No, Raku pokušava da uspeva Aju, što joj polazi za rukom, a potom radi Oyasumi Express. Raku pinuje Aju, sudija broji do dva, ali Aja se budi i skida Raku sa sebe.

Aja dominira Raku, svakim udarcem je šalje na pod, ali Raku se uporno diže i brani. Čak i kada joj je Aja odradila svoju verziju Oyasumi Express, Raku je uspela da se podigne na noge. Raku čak uspeva da odradi Smile Train, ali to nije dovoljno da se zaustavi Aja. Aja uzima svoju kantu za đubre, a Raku svoj jastuk kojim joj izbija kantu iz ruke, ali jastuk nije dovoljan da se Aja ukroti. Raku kupi kantu za đubre i udara Aju u glavu, ali Aja stoički podnosi batine. Raku se zaleće na Aju, ali Aja odgovara Lariatom koji prosipa Raku po podu. Čini se kao da Raku nema snage da se podigne, ali na jedvite jade staje na noge i udara Aju, a zatim ponovo pada na pod. Aja podiže Raku, grli je, a potom je ubija je Back Suplexom. Aja pinuje Raku i sudija broji do tri, Raku gubi meč.

Aja uzima mikrofon, grli Raku i izvinjava joj se, a potom je hvali. Na kraju su Aja i Raku nasmejane i poklanjaju se jedna drugoj, a zatim Aja napušta ring.

1722505928809.png1722505979333.png
1722506013411.png

Sve devojke koje su učestvovale u HYPE! 2 se vraćaju u ring i pozdravljaju Raku. Konačno, pojavljuje se osoba odgovorna za ceo show - Hyper Misao. Na žalost, mora da koristi štake zbog povrede i vidi se da joj teško pada što nije mogla da učestvuje u svom showu. Izvinjava se svima, ali se takođe zahvaljuje svima koji su joj pomogli da se show održi. Kao i uvek, Misao je veoma emotivna i ne krije suze, ali ni radost. Konačno saznajemo ko je devojka obučena u crno koja je glumila plišanog zeca - HIMAWARI. Publika viče MISAO uz ritmično tapšanje. Misao se zahvaljuje uz suze i objašnjava da će morati na operaciju, ali da će se 100% vratiti u ring. Zahvaljuje se i svim curama jer su odlučile da izguraju show do kraja, iako su govorile da je nemoguće. Misao je rekla da je malo falilo da Raku odbije ulogu, ali je na kraju prihvatila. Rika je preuzela velik deo odgovornosti na sebe, ali i Shoko. HIMAWARI je prihvatila posao samo jedan dan pre showa (neverovatno mi je da je uspela toliko dobro da odradi svoj deo).

1722506981344.png1722507040122.png
1722507132341.png

Na kraju, show se završava kao i prošli, uz "I get Hype! We get Hype!".
Što se mene tiče, odličan show, najbolji u poslednjih godinu dana. Obožavam kečanje kada ima više glume nego što je uobičajeno, pa bih voleo da se HYPE! održava dva puta godišnje.
Prošlo je 4 meseca od showa, a Hyper Misao i dalje nije u ringu, ali skoro je okačila video u kojem se vidi kako trči u mestu. Nadam se da će se uskoro oporaviti jer mi fali gledati je u ringu.

Hvala na čitanju :3

Back
Top Bottom