• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Titan Quest II

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,050
tq2.jpg

''Nemesis, Goddess of Retribution, is out of control. She is corrupting the Threads of Fate and condemning all those who oppose her to eternal punishment. Take up your weapon, fight alongside gods, and change fate itself in Titan Quest II, an action RPG inspired by Greek mythology.

Return to the classic mythology-inspired setting of Titan Quest in this upcoming action RPG from the creators of SpellForce 3. Featuring a flexible character system, meaningful loot, challenging combat, and online multiplayer in a handcrafted and immersive world, Titan Quest II is an epic action RPG for a new generation – coming to PC, PlayStation 5, and Xbox Series X|S. ''

F3ReWoTasAAJq3g
F3ReXZ7bIAAFNrq

F3ReYA2agAIm_O_
F3Rea6AbQAAkr7b

Pa fino, arpg su uvek dobrodosli. Sad videcemo kako ce se ovaj tim snaci sa zanrom, ovo naravno osim imena nema veze nikakve sa originalom.
Bukvalno this. Kec je imao taj neki iskreni jankiness, nekako je igra istovremeno naivna i epic :). Ali dobro, studio se raspao, a pitanje da li bi Crate Entertainment uradio bolji posao. Živi bili pa videli.

Ah Titan Quest, jedna od onih igara koje sam počinjao bezbroj puta, prešao ni jednom. Nisam siguran zbog čega, ali uvek bi mi dosadila nakon nekog vremena. Svejedno, čekam dvojku, jer, kao što Grunt reče, arpg igre su uvek dobrodošle.

Ah Titan Quest, jedna od onih igara koje sam počinjao bezbroj puta, prešao ni jednom. Nisam siguran zbog čega, ali uvek bi mi dosadila nakon nekog vremena. Svejedno, čekam dvojku, jer, kao što Grunt reče, arpg igre su uvek dobrodošle.
Jer nije Diablo haha main razlog zašto ni jedan arpg nije uspeo nikad 😀

Ja sam bio stigao do zadnjeg boss-a i nisam znao kako da ga pređem, pa sam tu bio odustao, planiram to da ispravim.

Ja sam prešao prvi deo, započeo Immortal Throne ekspanziju i nisam mogao više, smorilo me. Običnog loota ima previše, nagrade za prelaženje questova nisu bog zna šta i nema momenata za pamćenje, ali najveći problem je što core petlja - opremi se -> ubijaj čudovišta -> skupljaj loot pa sve ispočetka, nije previše dobro izvedena i ne vuče igrača napred, tako da na kraju prevlada osećaj dosade i besmislenog grajnda, barem je kod mene tako bilo. Nadam se da će drugi deo biti daleko bolji.

Ja sam bome i original i Immortal Throne prešao više puta nego što pamtim :). Nekoliko puta i u coopu. Imao sam neki eksterni program za windows, Titan Chest se valjda zvao, preko kog sam mogao čuvati sve iteme i relice za svakog od likova. Tako da mi je svaki sledeći playthrough bio dopovan itemima iz prethodnog. Kad nađem nešto epic, a nije za moju klasu samo ga roknem u Titan Chest, pa ako budem ubuduće igrao tom klasom imaću u šteku. Tako sam uspeo i dosta setova nakupiti. A najviše je značilo za one sitne relice, jer njih nikad ne možeš nakupiti dovoljno, a mesta u legit chestovima nema puno.

Back
Top Bottom