• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch The Legend of Zelda Skyward Sword HD

Sqall

Hero of Men
Co-founder
Reaction score
1,656
the-legend-of-zelda-skyward-sword-hd-switch-hero.jpg

Tokom Nintendo Direct-a u februaru 2021 najavljeno je da Legend of Zelda Skyward Sword HD dolazi na Nintendo Switch.Igra je izasla davne 2011-te godine za Nintendovu konzolu Wii.
Legendarni producent Zelda serijala Eiji Aonuma izjavio je da ce Legend of Zelda Skyward Sword zadrzati Wii Motion Plus kontrole koje su krasile ovu igru ucinivsi je preciznijom od svog predhodnika Twilight Princess koja je koristila obicne Wiimote kontrole ali da ce biti dodate i klasicne kontrole.
Tom prilikom Nintendo ce izdati specijalnu seriju Switch Joy Con-ova u plavoj i ljubicastoj boji predstavljajuci Master Sword i Hylian Shield.

3797125-zelda-joy.jpg

Igra izlazi u prodaju 16-og jula 2021.

Legend-of-Zelda.pngthe-legend-of-zelda-skyward-sword-wii_1241938.jpgthe-legend-of-zelda.jpg10457-630-315-8369b35fc9369a91f8145a6959e683369eaa307e.jpg

Last edited:
mozda me ovo i natera da predjem igru napokon 😃 nije mi se dalo back in the wii days, nemam pojma sto

na wii sam stigao do poslednjeg bossa i batalio lol, ajd ko da sam presao. jedna od najlepsih zelda, vizuelno, ali i jedna od najslabijih sto se tice strukture itd. svejedno, igra mi se ponovo, lepa vest

jel joycon motion senzori funkcionisu na nivou sa wiimote-om?

Bila je demonstracija kontrola, trebalo bi da je isto. Senzori su svakako bolji u Joy-conima.

Definitivno ne najbolja Zelda igara ali meni recimo bolja nego Zelda TP,
veliki problem je što ima backtraking koji je naporan..

Inače, spominje se da će Zelde WW/TP HD isto stići ove godine..

Bila je demonstracija kontrola, trebalo bi da je isto. Senzori su svakako bolji u Joy-conima.
video sam al jbg motion je kao vr, jedno je demonstracija, drugo je u stvarnosti. ali verujem kao da je tu negde, nije ni wiimote bio bog zna kakav

kad smo počinjali sa nerdovanjem - pogrešne teme nerdujete, niste popularni

danas kad nerdujemo - pogrešne teme nerdujete, popularno je i biće skupo

Ne zaboraviti da je The Legend of Zelda Skyward Sword izasao na 25-tu godisnjicu Zelda franšize i da je uz kopiju dolazio bonus CD sa muzikom iz igre koju je odsvirao simfonijski orkestar

Počele da izlaze recenzije

Igra izlazi u petak, počele da izlaze recenzije

• -upgrade to HD and (almost locked) 60fps (which is currently still not possible in the emulated Wii version via Dolphin)
  • -new button-only controls (you can't mix and match button and motion)
  • -faster load times throughout the game
  • -new auto-save function (quest log screen is also more detailed than it was in the original)
  • -faster dialogue/text
  • -removed redundant item pick-up notifications
  • -skippable cutscenes on first playthrough (they were only skippable on the second playthrough in the original)
  • -more nuanced watercolor-filter
  • -completely overhauled HUD (still present in two versions)
  • -free camera control (in both button and motion control options)
  • -separate gyro aim toggle for camera and aiming
  • -previously disruptive Fi hints made optional (mandatory story content excluded of course)
  • -streamlined tutorial dialogue/NPC interactions
  • -text boxes now display character names
  • -support for the Zelda & Loftwing amiibo (adds an additional fast-travel option on top of the existing fast travel)

Nerrel, lik čije mišljenje jako poštujem

BTW poslednjih par minuta je solidna parodija na DF.

Back
Top Bottom