Jedino o čemu su razmišljali u poslednjoj sezoni The Boysa je kako da izreklamiraju ovaj spinoff. Takođe izgleda i da su budžet za poslednju sezonu bili baš smanjili da bi snimili ovu novu seriju.
Baš je meh bila poslednja sezona, prva sezona je bila fenomenalna, svaka sledeća mnogo slabija od prethodne, jedino je 4. bila i slabija od 5. jer je bila mnogo glupa, poslednja bila samo baaaaašššš meh.
Seriju je sve vreme posle 1. sezone vadio Homelander, odnosno gluma Antony Starr-a, 2. je malo vadila i ona naci kučka, 3. malo i glumac koji glumi Soldier Boy-a, a autorima poslednjih sezona jedino moram da priznam da su ipak ispali u pravu a ja u krivu kada sam to kritikovao i mislio da je preterivanje: što su Homelander-a u tim sezonama zasnovali po Donald-u Trump-u.
Sve u svemu ja sam baš razočaran serijom, krenula je kao fenomenalna kritika superherojskih sranja, odraslih fanova koji luduju i filozofiraju o tim većinom ispraznim filmovima, kritika kapitalizma, konzumerizma, i levice i desnice,... da bi na kraju postala još jedno superherojsko sranje i kritika samo desnice.