• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Disney+ The Bear (2022 - )

Mr. Wolf

Well-known member
Reaction score
3,793
THE BEAR
(2022 - )

Screenshot-4.png

Trajanje: 30min​

Radnja se dešava u Čikagu, gde se priznati kuvar Karmi vraća i preuzima vođenje malog porodičnog restorana brze hrane. Situacija koja ga je navela da iz elitnog restorana dođe u ovako nešto (i sav haos koji ide s tim) je tragičan događaj koji je zadesio porodicu - njegov brat, koji je bio prethodni vlasnik restorana, izvršio je samoubistvo i ostavio mu da vodi ovo mesto. Iz epizode u epizodu pratimo kako će Karmi zajedno sa ostalima da se izbori sa preprekama i poteškoćama koje ga čekaju na putu da pretvori ovaj mali restoran u nešto bolje i profitabilno, ali i kako se svi oni nose sa ličnim problemima koji ih muče.

Ovo je drama sa elementima komedije. Režija, montaža, likovi, dijalozi su bez greške, i serija se jako brzo uvuče pod kožu.
Sedma epizoda je nešto najbolje što sam pogledao ove godine, zajedno sa trećom epizodom iz poslednje sezone Successiona. Odrađena u jednom kadru, bukvalno vam neće dati momenat da prodišete jer će vas tako dobro uneti u sav taj haos koji se dešava u kuhinji. Osetićete nervozu koju likovi osećaju, a kad dođe kraj, želećete da predahnete bar malo nakon te ludosti kroz koju vas je epizoda provukla.

Glavnu ulogu igra Jeremy Allen White, i čovek prosto kida. Što se ostalih tiče ni tu nema zamerki, u pitanju je odlično odabrana ekipa i hemija između njih se oseća od prvog trenutka.

Takođe, još jedna stvar koju moram spomenuti je i odličan soundtrack.

The Bear je serija koju sa užitkom gustiram poslednjih dana i od mene topla preporuka.

I da - savet je da gledate punog stomaka.

Last edited:
Au kakva kvalitetna ludnica od epizode ova sesta u drugoj sezoni.

Dosta poznatih glava na jednom mestu.

Druga sezona digla sve na nivo vise. Kako lomi od polovine (one jednocasovne epizode) do kraja.

Sad sledi preslusavanje soundtracka serije, koji je prica za sebe.

Gospodin Ebon Moss-Bachrach kida.

Dobar esej, ali ja bih dodao i s02e07 Forks. Meni je ta epizoda bila nešto neverovatno. Odavno nisam tako uživao u nekoj seriji.

Videces kad dodje odredjena epizoda u 2. sezoni 😄 I to je sjajno odradjeni haos. Rekao bih podignut za nivo vise u odnosu na tu 7. epizodu.

Yeah, serija je 10/10. Devojka i ja je odgledali u cugu cim su izasle sve epizode. Bas je dobra drama a ne traje dugo :D

Slabija mi ova sezona od prethodne dve, dosta tapkanja u mestu i ne bas toliko interesantno kao ranije. Sesta epizoda mi je odlicna, jedna ili dve jos vrlo dobre, dok mi je sve ostalo ispod toga.
Vec je snimljena cetvrta sezona, mozda nece biti veliko cekanje na nju, nadam se da ce biti bolja i blizu nivoa druge sezone.

Meni se dopala i ova sezona. Svakako je drugačija i više pažnje posvećeno unutrašnjim borbama koje imaju likovi, nekako mi je to skroz OK. Jer izdešavalo se šta se izdešavalo i sada svako sa sobom treba da vidi na čemu je i kako će dalje. Nemam previše zamerki za ovu sezonu ja. Od naredne očekujem da će sve da pršti :) Skroz drugačiji tempo će biti.

Back
Top Bottom