• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 X360 Team Fortress 2

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,895

Prva realtime igra koju sam ozbiljno igrao online, jer kada je izasla imao sam vec ADSL, doduse bio je izazov u to vreme naci server sa pingom ispod 150. Fenomenalan artstyle i muzika, gameplay koji je puno puta podelio community, i mozda prva upotreba lootcrate-ova u mainstream PC gamingu. Zvuci zajebano, ali igra je imala i dusu i telo. Ne znam u kakvom je stanju danas, jer je nisam godinama palio, ali imam utisak da su serveri jos uvek live. Fun fact, prema Steamu navodno sam proveo preko 1700 sati u njoj.

Ko nije, duguje sebi da odgleda promotivne meet the team shortove. Neki od meni najboljih:

Steam kaže tačno 400 sati. Dobro je, mislio sam da je više :D Jeste da je bio pionir sa metodama žickanja para od igrača, ali prvih nekoliko godina je bio super multiplayer iskustvo.
Koliko čujem, poslednjih meseci je praktično neigrivo na javnim serverima, sve vrvi od botova koji idleuju, farmuju iteme ili čak kickuju druge igrače, tako da jedino na privatnim može normalno da se igra. A Valve standardno boli qrac.

Imam preko 1k sati cistog gameplaya i ostatak je idle i trade time, toliko sam se bio izigrao i zasitio da nemam ni najmanje zelje da se vratim igri, prestao sam nesto pre robot updatea i ni on me nije zainteresovao da se vratim ali bi svakom preporucio da je proba ako moze da nadje neki normalan server. Tf2 je mp igra gde sam imao ubedljivo najbolji odnos fun time i play time, skoro sve vreme provedeno u igri mi je bilo pure fun, da li je push the cart, koth ili neki drugi mod, da, li sam igrao sa heavy, soldier, scout ili engy (ili suckovao kao spy) sve je bilo uzivanje. Sto se tice kozmetike u pocetku je to bilo lepo balansirano, steta sto je sad potpuno preuzelo igru mada ne znam da li imam pravo da se zalim jer vecinu steam igara tih godinu dve sam dobio tradeujuci buds, koje sam nalazio preko backpack skenera i nudio naivcinama oruzje u zamenu 😄

Imam preko 1k sati cistog gameplaya i ostatak je idle i trade time, toliko sam se bio izigrao i zasitio da nemam ni najmanje zelje da se vratim igri, prestao sam nesto pre robot updatea i ni on me nije zainteresovao da se vratim ali bi svakom preporucio da je proba ako moze da nadje neki normalan server. Tf2 je mp igra gde sam imao ubedljivo najbolji odnos fun time i play time, skoro sve vreme provedeno u igri mi je bilo pure fun, da li je push the cart, koth ili neki drugi mod, da, li sam igrao sa heavy, soldier, scout ili engy (ili suckovao kao spy) sve je bilo uzivanje. Sto se tice kozmetike u pocetku je to bilo lepo balansirano, steta sto je sad potpuno preuzelo igru mada ne znam da li imam pravo da se zalim jer vecinu steam igara tih godinu dve sam dobio tradeujuci buds, koje sam nalazio preko backpack skenera i nudio naivcinama oruzje u zamenu 😄
Zvanične mape su bile brutalne, i zaista je svakim karakterom bilo uživanje igrati. Poznavanje svog lika, mape na kojoj igraš i sitnih caka u igri su bile sitnice koje su znale prevagnuti bitku. Čista uživancija od igre.

Back
Top Bottom