• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Taschen

Wolfman

Well-known member
Reaction score
4,092
Veliki winter sale do kraja tjedna:

Šalju i u Srbiju (isti uvjeti kao za Hrvatsku: do 50 eura vrijednosti paketa poštarina je 7 eura flat rate, a preko toga je poštarina besplatna).

koliko si čekao? Ja sam uzeo dalija i gaudija, al još nisu poslali.

@Wolfman super ulovi, taj Giger je fenomenalan, imali smo ga u knjižarama ali se rasprodao brzo. Overi i Dalijev tarot ako već nisi, mislim da bi cenio. :D

@Wolfman super ulovi, taj Giger je fenomenalan, imali smo ga u knjižarama ali se rasprodao brzo. Overi i Dalijev tarot ako već nisi, mislim da bi cenio. :D
Vjerujem da su fora ilustracije, ali kategorički ne želim posjedovati karte za tarot, bez obzira na kontekst :D

javljaj za sledeće akcije :D

meni danas krenule za srbiju iz nemačke. jebeni dhl...

Bump, novi sale

image.png

Last edited:
Meni je bilo free i dalje za 50 (54 konkretno).
To su onda promijenili danas? Jučer sam naručio i imao sam free shipping.
Izgleda da su danas. EC History mi je imao free shipping, a druga porudžbina sa Little Nemo i jos par nije. Video sam da piše i za Hrvatsku da je isti minimum.

Izgleda da su danas. EC History mi je imao free shipping, a druga porudžbina sa Little Nemo i jos par nije. Video sam da piše i za Hrvatsku da je isti minimum.
Da, vidim i ja sad da tako piše. Uštedio sam onda 7 eura, jer nisam odugovlačio :D
Inače, preporuka i za Krazy Kat ako ga već nemaš. Francusko i njemačko izdanje su samo 30 eura, a valja napomenuti da su sami stripovi i dalje na engleskom. Jedino bi ti uvodni esej bio na francuskom/njemačkom.

Back
Top Bottom