Sinoć sam i ja sve kompletirao. Nemam puno toga da dodam na ono gore, nije ništa monumentalno, ali je solidan 2D platformer. Vidi se da je baš za decu dizajnirano.
Najveći adut je kvalitet prezentacije, a ono što je sprečava da bude nešto više je to što možeš da se prošetaš kroz 98% igre. Jedan procenat ide na onaj nivo sa ritmičkim blokovima, a drugi na poslednji deo bedž maratona, koji je klasičan Nintendo troll bezobrazluk. Kao i obično, u poslednji challenge stave sve iz prethodnih nivoa, da pokažeš da si savladao sve powerupove i to je sve super i zabavno, to mi je omiljeni deo igre, ali su za sam kraj ostavili nevidljivi bedž koji je sve samo ne zabavan. Samo to me je zadžalo skoro sat vremena. Vole oni povremeno da ubace u igru tako neku budalaštinu koja nije vezana za kontekst same igre, tipa scramblovane kontrole, nevidljivost i slično, nikada nisam to voleo.
8.5/10, bilo bi 9 da nema nevidljivog bedža
edit: zaboravih da pomenem, jako me nervira Nintendovo insistiranje na tome da u svojim igrama stavljaju što manje opcija u meni. Daju nešto osnovno, tipa da zameniš dugme za skok u Zeldi ili ovde da promeniš kako radiš ground pound, isključiš vibraciju i motion kontrole, i to je otprilike to. Ajde rebindovanje kontrola, za to postoji opcija na sistemskom nivou, iako bi trebalo da postoji i u igri, ali da ne stave slajdere za zvuk, to je baš bezveze. Muzika u ovoj igri je previše tiha u odnosu na ostale zvukove, više želim da čujem to nego zvuk skoka ili neke random Mariove uzvike itd. Ne znam koja je to logika, valjda što je igra pravljena za decu, pa bolje da u meni stave što manje stvari koje dete može da sjebe