• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Switch PC Suikoden 1 & 2 HD remasteri i Suikoden serijal

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
4,225
Izašli konačno i ovi remasteri za korektni Suikoden 1 i meni najbolji RPG ikada Suikoden 2.

Nisu top tier remasteri ali su dobili više nego dovoljan overhaul i što je najbitnije ništa nije pogoršano pošto danas postoje i takvi remasteri. :)

Pored dvojke koju sam prešao nekoliko puta, igrao sam dosta i trojku ali nisam prešao jer mi nije bilo to to a dalje igre u serijalu nisam igrao nažalost iako se smatra da su neke solidne.

Sve u svemu posle 25+ godina imam opet šansu da u modernijem izdanju skupim svih 108 likova.

Ja bi mogao da uzmem i predjem dvojku (yeah right) posto je nisam nikada zavrsio, probao sam je bas kao klinac na iznajmljenom soniju i bilo mi je cool, al jbg nisam imao svoj soni, a prelaziti jrpg nije vikend deal :D

Al sam zato presao sve sto je bilo na PS2, trojku sam obozavao, 4 je bila meh, dok je 5 opet bila dobra igra. Al trojka mi ostaje kao omiljena, intro i dan danas mogu da pustim zbog pesme koja mi odmah osmeh nabaci.

Anyways solidni portovi, GREOTA sto umesto nove redovne igre oni su najavili jebeno mobile f2p djubre da ukaljaju serijal jebem im sve.

Kako kida pesma uh.

Jos dve igre dodate u listu za odigrati. Kada ce doci na red videcemo. Sve Suikoden igre su odlicne osim cetvorke koja je bas losa. Retko kada ne zavrsim neki JRpg ali sam od nje odustao na pola. Steta sto umesto ful nastavka dobijamo mobile igru jbg takvi su trendovi danas.

Ja nikako nisam mogao da svarim artstyle na PS2 nažalost, nakon prelepe dvojke na PS1.

Jos dve igre dodate u listu za odigrati. Kada ce doci na red videcemo.
Ja sam dodao novi folder Gold, Silver i Bronze kolekciji... zove se "Mozda Nekad", u njemu trenutno obitavaju Kingdom Come Deliverance II i Avowed

Moja prva ljubav, čak i pre FF7 <3

Prešao sam dvojku, čak nisam ni potpuno razumeo šta znači ATK i DEF, samo sam kontao da su zeleni brojevi bolji od crvenih :D

Prvo sam prešao dvojku na iznajmljenom Soniju, mnogo godina kasnije keca, trojku u međuvremenu pokušavao da igram kod Shive, ali jbg, a četvorku sam zaobilazio.

Back
Top Bottom