• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Steam Winter Sale (2024) + "Napiši recenziju" aktivacija

Corvus Corax

Hoarder predator
Reaction score
6,561
1734979461439.webp

Nedavno je na Steamu počela akcija i ovo je idealan trenutak za nabavku i igranje naslova za koje nismo imali vremena.

U duhu praznika (i moje mirne savesti 😄, jer nisam bio u mogućnosti da ispoštujem dogovor iz privatnih razloga), želim da uzvratim Ljubin (@ljubomir ) gest od pre koju godinu i poklonim igre u ukupnoj vrednosti od 30€.

Ako se javi jedna osoba, onda igra/igre do 30€, ako se se jave dve ili tri osobe, onda je budžet po 15€, odnosno 10€ po osobi. Sve je stvar dogovora.

Sve što tražim za uzvrat je da u roku od 2 meseca postavite svoj review tih igara ovde na forumu.

Jedini uslov je da je datum registracije na forum pre 1. decembra 2024.

Mislim da tema može da posluži i za preporuke igara na dobrim popustima.

Srećni praznici, SL ekipo! 🥳🎅🏻

Last edited:
Nedavno je na Steamu počela akcija i ovo je idealan trenutak za nabavku i igranje naslova za koje nismo imali vremena.

U duhu praznika (i moje mirne savesti 😄, jer nisam bio u mogućnosti da ispoštujem dogovor iz privatnih razloga), želim da uzvratim Ljubin (@ljubomir ) gest od pre koju godinu i poklonim igre u ukupnoj vrednosti od 30€.

Ako se javi jedna osoba, onda igra/igre do 30€, ako se se jave dve ili tri osobe, onda je budžet po 15€, odnosno 10€ po osobi. Sve je stvar dogovora.

Sve što tražim za uzvrat je da u roku od 2 meseca postavite svoj review tih igara ovde na forumu.

Jedini uslov je da je datum registracije na forum pre 1. decembra 2024.

Mislim da tema može da posluži i za preporuke igara na dobrim popustima.

Srećni praznici, SL ekipo! 🥳🎅🏻
Ko ne okači review, plaća sledećem :)

Super inicijativa, navali narode.

@VoivodBG Što se mene tiče, ako se tebi sviđa, nije nikakav problem. Hajde samo da vidimo ko će se još javiti i za koju igru, pa da uklopimo u zacrtani budžet.

Ja se javljam da se zahvalim @Corvus Corax što želi da časti nekoga igrama :) imao bih neke igre jeftine da tražim ali iskreno ne bih znao šta da pišem o njima i ne znam ni da li bi ih prešao do kraja.imao bih jednu ali prelazi budžet od 15e tako da od mene samo pohvale i čestitke :D

Ja se javljam da se zahvalim @Corvus Corax što želi da časti nekoga igrama :) imao bih neke igre jeftine da tražim ali iskreno ne bih znao šta da pišem o njima i ne znam ni da li bi ih prešao do kraja.imao bih jednu ali prelazi budžet od 15e tako da od mene samo pohvale i čestitke :D
Evo ja cu dopuniti budzet pa da uzmes igru.

Neću jbg nije fer pravila su pravila a pravila mora da se poštuju.Sledeće godine nek spadne za 3eura onda može :D a igra ne vredi 18ipo eura jer je kratka.Hvala oboici što želite da mi izađete u susret :)

Evo javljam se ja za Dave the Diver,odavno hocu ovo da odigram a i voleo bih da pokusam da napisem review prvi put. Takodje se javljam da za sledeci sale ja kupim nekom neku igru pa da on takodje napise review. Neka to bude pocetak nove SL tradicije mozda ako se slazete?

Back
Top Bottom