Zavrsih igru.
Poceo sam tako sto sam jedno 20 sati lutao i radio neke sporedne misije. Posle se smorio i odradio samo glavne.
I to je lajt motiv celog mog utiska. Igra me je smorila i umorila.
Ovo je samo moje misljenje/utisak. Ja nisam profesionalni recenzent, mada i oni su jako retardirani (tu je velika slicnost sa mojom malenkoscu).
Next gen igra, u odnosu na Bethesda-ine predjasnje igre graficki. Bugova je bilo smesnih, ali nikakvih ozbiljnijih.
Procesorska zahtevnost ove igre je presmesna, u odnosu na ono sto prikazuje na ekranu. Prosto ne znas sta vise kolje. Nekad CPU nekad GPU.
Da sam igrao na konzoli, ne bih je verovatno ni zavrsio.
Neki gradovi su jako lepo uradjeni.
UI je meni ok (nasa style), ali interakcija je ponekad krajnje neintuitivna. Malo sam igrao na misu/tastaturi i tu je sve nekako bolje.
Odradio sam nekoliko modova i console command da povecam svoju nosivost, da bih mogao da looooot-ujem do mile volje.

Borba je odradjena bas dobro. To mi je bas bio drive tokom cele igre. To je glavnim pomak u ondosu na skyrim/fallout in space.
Pricu sam batalio da pratim. Osim glavne price, koja ima zanimljivih detalja (starborn), sve ostalo mi je bilo meh.
Samo te neko prekine odjednom i kao ja sam iz te i te frakcije, ili si sa nama ili ides u tvorza.
Ko si bre ti? Uzmem i pobijem ih sveeeeeee.

Planete su prazne. Ides od tacke a do b. Nema niceg sto mi je ostalo u nekom secanju.
Ustvari, ima jedno.
Kad saznas sta se desilo sa planetom zemljom i vidis je pustu bez atmosfere.
Dok sam igrao CP2077 recimo, tu i dan danas pamtim mnoge detalje i likove.
Umorio sam se i smorio i smandrljao do kraja.
Da sam ranije dosao da dam svoj dojam, ocena bi bila manja, ovako kad sam se malo ohladio.
8/10
Sa zeljom kad se mozda malo sredi (modovi/patch/performance), da je posetim ponovo i igram drugacije.