• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Uskoro migriramo forum - više informacija OVDE
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Spotovi

2CR4ZY

Učenik Života
Messages
1,277
Reaction score
890
Points
163
Da se podsetim kad sam ovo gledao u bioskopu.
The scenes were cut with scenes recorded during rehearsals for the tour. Every show was filmed with 30 cameras in front of 17,000 people each night in Paris

 
Last edited:

Ace

Well-known member
Messages
145
Reaction score
187
Points
93
Improvizacija koja je postala jedan od najboljih spotova ikad 😄

 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
1,482
Reaction score
2,181
Points
163

Klasičan ok boomer spot. Ali ono što je meni frapantno, pored sijaset filmskih referenci, They Live ponajviše, meni se ovo čini da je prvi otvoreni anti vakserski spot. :oops:

P.S. Matrix momenat kada treba da odabere pilulu i stavlja They Live naočari, i onda vidi više pilula, i tako pobedonosno ih ošamari, prekinuo sam se na to. :ROFLMAO:

P.S.S. Ne podržavam ovo što propagira u spotu, nije mi među najboljima, ali eto, dostigli smo taj nivo kada i spotovi služe kao propaganda, barem na našim prostorima i sa time su još neukusni. So bad its good, momenat.
 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
1,482
Reaction score
2,181
Points
163
Ajde još nešto domaće, poprilično brzo i prljavo. Dopada mi se kako u montaži prave prelaze, a vidi se da su napakovali dosta kostima i lokacija i stvarno deluje kao da glavni lik prolazi kroz razne vremenske linije. Ima i borba na kraju, ali mi je to najslabije odrađeno i pokušavaju da prekriju efektima. I za dobru grime traku, i naše podneblje, ovo treba podržati.

 
Top