• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Uskoro migriramo forum - više informacija OVDE
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Spotovi

JackRaid04

Deus Ex Manjina
Messages
3,239
Reaction score
3,504
Points
203
Jedan Death Metal minimalUpozorenje na zagadjenost/apokalipsui poziv da stanu sukobi?? (a nisu i dalje)
Nekako sam skratio sa 6 na tri jbg, jedva
 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
1,624
Reaction score
2,431
Points
163
Zavodljiva indie pop pesma, ali me je više kupio spot koji dosta vuče na novije indie naslove iz Amerike. Animacija je čista i tečna, i ponovo je u centru sci-fi pričica, pa ko voli:


Ok, ovo je kult ako ste ikada pratili flash animaciju i kultni portal Newgrounds.

Spot je politčki nekorektan po svim osnovama, ali u zavodljivom stilu 2d pikselizovane animacije se vidi ogroman rad i trud.

Pesma je komplimentarna i mislim da ništa pre nisam ni čuo, ni posle ove od ovog benda, pa eto im neka budu one hit wonder.


Neko je pojeo dosta sličica.
 

JackRaid04

Deus Ex Manjina
Messages
3,239
Reaction score
3,504
Points
203
Ja sam imao ovaj remiks na nekoj kaseti, verovatno butleg kompilacija.

Remiks je sa Firestarter singla ofc, ali znam da sam ga imao na nekom kao albumu, gde je bio na kraju sa par remiksa. Što je najjače imam baš dobar Prodigy torrent i sa butleg sekcijom al nema ga...Evo kad sam već sam sa sobom razvezao priču da podelim find misterioznog butlega (Only for the Headstrong), izgleda da je ceo bio sačinjen od Prodigy remixa a ne kako se sećam. Mislim da je taj u pitanju zbog kavera...

Ima još jedan sa Empirion remiksom ali taj sasvim sigurno vidim prvi put...Takodje tu je veoma poznat The Last, The Unreleased! The Last koji kako kaže izvesni Arjon Dam potiče sa ovih prostora


Like you can see there are three different (I have seen 4) versions of the cover itself. The first one is propably the most well known. The sleeve is taken from the Breathe single, but it has been modified a little bit as you can see. The tracks are the same in each version. This is pretty normal bootleg and it contains various album tracks and couple of nice b-sides. Some tracks are edited and faded out. Prodigy collector Arjon Dam van believes that the origin is from Sarajevo, Yugoslavia.
 
Last edited:

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
1,624
Reaction score
2,431
Points
163


Šta se ovo dešava sa domaćom video produkcijom? Konačno se javljaju ljudi sa dobrim idejama i očima za scenografijom i montažom. Moram priznati da njena pesma ne zaslužuje ovaj spot, ali da se ne lažemo pomoći joj da bude upamćena zbog ovog kolor kodiranja.
 

VoivodBG

nerealni elitista
Messages
1,624
Reaction score
2,431
Points
163
Isti slučaj kao i sa Bojaninim spotom. Spot jako privlačan i interesantan, dosta nekih simpatičnih detalja poseduje, ubačene su cake i forice koje skorije nisam video kod strendžera u spotovima. Sa te strane je svetski.

Ali ponovo zapitam se, šta je Igoru (Hashima) trebalo da uđe u ovako nešto, pogotovo sa pesmom koja ima najgluplji tekst na svetu, i pride cenzuriše psovku.

Ko to još radi? :unsure:


 
Top