Ace
Well-known member
- Reaction score
- 1,015
Ako nekoga interesuje koja je to igra na ekranu, u pitanju je legendarna Apidya, horizontalni šuter sa insektima i sa vrhunskim soundtrackom
Ako nekoga interesuje koja je to igra na ekranu, u pitanju je legendarna Apidya, horizontalni šuter sa insektima i sa vrhunskim soundtrackom
Јел и осталима Media Fire има ужасно спор download? Мени скида по 15 минута један број, на брзину од 400 Mbps, проверавао сам са конекцијом је све у реду. То и они као и многи други хостери лимитирају брзину ако немаш премијум налог?evo da vas obradujem, zapoceo sam "saradnju" sa jednim clanom sa benchmark foruma i covek je voljan da skenira sve Gamere iz moje kolekcije U prvoj turi sam mu poslao prvih 20 komada, polako cemo stici i do poslednjeg broja. ostavljam vam ovde link za downloade, prvi broj je gotov
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Uglavnom je tako. Megaupload je meni izuzetak, Fichier, oni idu brze....Јел и осталима Media Fire има ужасно спор download? Мени скида по 15 минута један број, на брзину од 400 Mbps, проверавао сам са конекцијом је све у реду. То и они као и многи други хостери лимитирају брзину ако немаш премијум налог?
Jedan od retkih brojeva koje sam propustio. Odlichno!
Skeniran je 8. broj Gamera!
U ovom aprilskom broju iz 1999. koji je ocigledno izdat pod bombama mozemo naci recenzije za:
Heroes of Might and Magic III
Warms Armageddon
Rival Realms
Mig 29 Fulcrum
Army Man II
Turok 2: Seeds of Evil
North vs South
Anno 1602
Footbal World Manager
Close Combat 3: Russian Front
Zero Critical
WARGASM IGRA MESECA
Formula 1 Grand Prix 2 - retro
Resident Evil 2
Scotland Yard
Lander
ChickaMauga Battleground
The Creed
PS1 recenzije:
Flash lighț
Army Man 3D
Tiny Tank
Silent Hill
NFS IV
Али стварно је баш јадно да толико ограниче, да се 200-300 MB скида по 15 минута, смучи ми се и да скидам уопште. Још мора један по један, пошто је multiple download такође резервисан само за премијум налог.Uglavnom je tako. Megaupload je meni izuzetak, Fichier, oni idu brze....
+1To je nesto do tebe, evo upravo sam 150mb skinuo za 10 sekundi sa tajmovog linka.
Једино да није нешто до browser-a, пробаћу са другим кад дођем кући.To je nesto do tebe, evo upravo sam 150mb skinuo za 10 sekundi sa tajmovog linka.
Ево сад пробао са три различита браузера (Brave, Chrome, Firefox), у сва три скидао нормално, 1-2 минута по фајлу, што је океј с обзиром на тај лимит. Нешто се изгледа избаговало данас поподне, ко ће га знати.To je nesto do tebe, evo upravo sam 150mb skinuo za 10 sekundi sa tajmovog linka.