• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Skeniranje gaming materijala

evo da vas obradujem, zapoceo sam "saradnju" sa jednim clanom sa benchmark foruma i covek je voljan da skenira sve Gamere iz moje kolekcije :D U prvoj turi sam mu poslao prvih 20 komada, polako cemo stici i do poslednjeg broja. ostavljam vam ovde link za downloade, prvi broj je gotov :D

Last edited:
1711954450507.png

Skeniran je 8. broj Gamera!

U ovom aprilskom broju iz 1999. koji je ocigledno izdat pod bombama mozemo naci recenzije za:

Heroes of Might and Magic III
Warms Armageddon
Rival Realms
Mig 29 Fulcrum
Army Man II
Turok 2: Seeds of Evil
North vs South
Anno 1602
Footbal World Manager
Close Combat 3: Russian Front
Zero Critical
WARGASM IGRA MESECA
Formula 1 Grand Prix 2 - retro
Resident Evil 2
Scotland Yard
Lander
ChickaMauga Battleground
The Creed

PS1 recenzije:
Flash lighț
Army Man 3D
Tiny Tank
Silent Hill
NFS IV

Last edited:
evo da vas obradujem, zapoceo sam "saradnju" sa jednim clanom sa benchmark foruma i covek je voljan da skenira sve Gamere iz moje kolekcije :D U prvoj turi sam mu poslao prvih 20 komada, polako cemo stici i do poslednjeg broja. ostavljam vam ovde link za downloade, prvi broj je gotov :D

Јел и осталима Media Fire има ужасно спор download? Мени скида по 15 минута један број, на брзину од 400 Mbps, проверавао сам са конекцијом је све у реду. То и они као и многи други хостери лимитирају брзину ако немаш премијум налог?

Јел и осталима Media Fire има ужасно спор download? Мени скида по 15 минута један број, на брзину од 400 Mbps, проверавао сам са конекцијом је све у реду. То и они као и многи други хостери лимитирају брзину ако немаш премијум налог?
Uglavnom je tako. Megaupload je meni izuzetak, Fichier, oni idu brze....

Skeniran je 8. broj Gamera!

U ovom aprilskom broju iz 1999. koji je ocigledno izdat pod bombama mozemo naci recenzije za:

Heroes of Might and Magic III
Warms Armageddon
Rival Realms
Mig 29 Fulcrum
Army Man II
Turok 2: Seeds of Evil
North vs South
Anno 1602
Footbal World Manager
Close Combat 3: Russian Front
Zero Critical
WARGASM IGRA MESECA
Formula 1 Grand Prix 2 - retro
Resident Evil 2
Scotland Yard
Lander
ChickaMauga Battleground
The Creed

PS1 recenzije:
Flash lighț
Army Man 3D
Tiny Tank
Silent Hill
NFS IV
Jedan od retkih brojeva koje sam propustio. Odlichno!

Uglavnom je tako. Megaupload je meni izuzetak, Fichier, oni idu brze....
Али стварно је баш јадно да толико ограниче, да се 200-300 MB скида по 15 минута, смучи ми се и да скидам уопште. Још мора један по један, пошто је multiple download такође резервисан само за премијум налог.

To je nesto do tebe, evo upravo sam 150mb skinuo za 10 sekundi sa tajmovog linka.

To je nesto do tebe, evo upravo sam 150mb skinuo za 10 sekundi sa tajmovog linka.
Једино да није нешто до browser-a, пробаћу са другим кад дођем кући.

Ево сад пробао са три различита браузера (Brave, Chrome, Firefox), у сва три скидао нормално, 1-2 минута по фајлу, што је океј с обзиром на тај лимит. Нешто се изгледа избаговало данас поподне, ко ће га знати.

Углавном, скинуо сам све постављено, ишчекујемо следеће бројеве. :)

MediaFire (a i drugi slični file hoster-i) u pozadini imaju gomilu servera na raznim geografskim lokacijama i pod različitim opterećenjem, što samih servera što internet linkova. Kada klikneš na download on te po nekom njihovom internom algoritmu baci na jedan od servera. Neretko može da te zabode na server koji je opterećen ili ima loše upload brzine ili se saobraćaj rutira nekom lošom/sporom rutom preko interneta od servera do Srbije.

Mimo ovoga, nije svaki fajl koji se nalazi na MediaFire host-ovan na svakom od ovih servera pa fajl koji ti skidaš možda postoji samo na nekom geografski udaljenom serveru.

Koliko god se MediaFire trudio da te uvek uputi na tebi geografski najbliži server koji nije mnogo opterećen i ima internet linkove velikog kapaciteta kao i dobru rutu ka tebi, to nije uvek moguće. Internet i serveri su živ sistem, opterećenje im varira, crkavaju, rute se menjaju itd. itd.

Ako primetiš loše download brzine, najčešće rešenje je da prekineš download i probaš ponovo. Možda te baci na neki brži server.

Po mom iskustvu, ovo mi se dešavalo mnogo puta, sa nekim file hoster-ima više, sa nekima manje. MediaFire je među gorima. Rešenje koje sam pomenuo obično urodi plodom.

Mimo svega pomenutog, neki hoster-i i namerno sabotiraju download kako bi ih platio.

Last edited:
Narode, nastavljamo jako, preuzeo sam ja skeniranje Gamera posto se Atila sa benchmarka malo povukao i nema vise vremena ovome da se posveti. Tako da, moj prvenac, broj 21 sa igrom meseca - MDK2!

1722357555752.png

Ne znam da li je @timemaster samo zaboravio da javi ili se nešto drugo desilo ali, za one koji ne prate pomno, na gornjem linku ima i Gamer 23:

1727568336984.png

E pa narode, posle malo duzeg cekanja zbog odmora, posla i gejminga, stize nam broj 24 u skeniranom obliku :D !

Meni najdrazi broj gamera, bas zbog igre meseca - Baldur's Gate 2. Primeticete po malo vise ishabanim stranicama da sam ovaj broj intenzivno (rekao bih i religiozno) citao i ne znam ni sam koliko puta sam procitao BG2 recenziju :D Ovaj broj je isao sa mnom i na selo i na letovanja sa roditeljima i kod kuce se citao mnogo vise nego bilo koji drugi broj.

Uzivajte :D !

https://www.mediafire.com/file/ct8dte63feha383/The_Gamer_24.pdf/file

1727799055120.png

Back
Top Bottom