• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Silent Hill F

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
9,975
FfdgAwuWYAApyIp

Developer: Neobards Entertainment
Publisher: Konami
Platforms: PS5/PC/Xseries
Release Date : TBA
Story by Ryukishi07
Producer: Motoi Okamoto

'' A completely new story set in 1960's Japan featuring a beautiful, yet horrifying world. Written by Ryūkishi07, famed for Japanese visual novels dealing with murder mysteries, psychological and supernatural horror."

FfdgszZUcAAVrhE
Ffdg9VYVsAIjF4k
FfdhT5SUcAAJ-he

Silent Hill JAP Edition. Океј, нећу ништа унапред да причам, више ме ово што сам видео подсећа на Fatal Frame или Kuon, да не пише SH у наслову никад не бих повезао са тим играма. Ал' ајд' видећемо...

Ryukishi07 je pisao Higurashi i Umineko, za koje važi da im je priča jedna od jačih strana, tako da bar sa te strane ima potencijala. Za dev tim nisam čuo.

Koliko vidim ovaj dev tim trenutno radi ili je zavrsio (posto izlazi uskoro) Resident Evil Re: Verse

S obzirom da su mi Fatal Frame 2 i Kuon u samom vrhu PS2 horor igara, a osetio sam energiju tih igara u trejleru, jedva chekam da vidim vishe o Silent Hill f.
Shto se tiche lokacije, mislim da ni The Room nije u Silent Hillu, ali jeste Silent Hill igra, imho.

Sh4 ta soba je u silent hillu, ako se dobro secam...ili ides kroz te kao portale u delove silent hill-a.

Sh4 ta soba je u silent hillu, ako se dobro secam...ili ides kroz te kao portale u delove silent hill-a.
Uveren sam da soba nije, kao i vecina igre. Nisam siguran za vecinu lokacija koje posecujes, mislim da su retke one koje su u SH, ali mozda gresim.

moguce, davno sam presao igru samo jednom...mada sigurno ima neke veze sem imena.
igra je drugacaja ali i dalje ima taj sh feel jer je radio isti tim. meni se svidela, nisam je ponovo prelazio jer je najteza u serijalu, jos sam dobio los kraj.

Mozda reboot franshize. Verovatno hoce da daju fransizi novi zivot uz nove ideje, likove, okruzenje, pa cak i vremensko doba [1960s ruralni japan].

Moraju nekako da evoluiraju, predugo su grebali na uspeh koji su stare igre napravile pa ih vecno mutirajuci Resident Evil davno prevazisao. Mozda ce im ovo biti Silent Hilov "RE4 momenat", sa dve decenije kasnjenja...

Back
Top Bottom