• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

mozzribo

Well-known member
Reaction score
1,379
Imamo fejsbuk i tvitać naloge za profil, da li bi imalo smisla imati i za Mastodon?

2CR4ZY

Učenik Života
Reaction score
5,070
od svih tih naloga, samo za twiter i radi, za yt i fb ne rade...

Yuka Sakazaki

Princess of Princess Champion
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,037
@mozzribo @Nejt_Pass Poshto ste mi vas dvojica pisali o problemu sa alerts, uchinite mi uslugu i obratite pazhnju na ovo:

By default XenForo alerts users of a new reply to a thread they're watching only if they've viewed the thread since the last alert.

Proverite da li je ovo u pitanju, ako i dalje imate problem, onda napishite ovde detaljnije.

Yuka Sakazaki

Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,037
Imamo fejsbuk i tvitać naloge za profil, da li bi imalo smisla imati i za Mastodon?
1684062807642.png

To su opcije koje postoje. PC sam odradio custom jer je postojala potrazhnja. Kapiram da si jedini koji bi hteo Mastodon :3

od svih tih naloga, samo za twiter i radi, za yt i fb ne rade...

Interesantno je shto su Twitter i Facebook deo default Xenforoa, a ne rade, ali onda vidim da je YT deo addona, ali ni on ne radi. Kapiram da se mora sachekati neki apdejt forum softvera.

Last edited:

Nejt Pass

Omelette du Fromage
Reaction score
487
Koje su preporučene dimenzije za profilni banner? Po mogućnosti dodati na ekran pri odabiru banera.

Yuka Sakazaki

Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,037
Koje su preporučene dimenzije za profilni banner? Po mogućnosti dodati na ekran pri odabiru banera.
Zavisi od teme. Default je oko 1178 x 250.
Verovatno bi se moglo napisati to prilikom promene bannera, kada bismo editovali templejtove, ali ne vidimo potrebu za time.

Apex

Well-known member
Patron
Reaction score
3,151
Nemam pojma da li opšti thread za retro handhelde kao i za pojedinačne uređaje treba da idu u Retro gaming and emulation ili u Mobile & Handheld gaming systems?

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
3,963
Ako uredjaj ne pokrece/emulira PS3 i/ili novije igre, onda je valjda retro gaming uredjaj?

Yuka Sakazaki

Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
7,037
Nemam pojma da li opšti thread za retro handhelde kao i za pojedinačne uređaje treba da idu u Retro gaming and emulation ili u Mobile & Handheld gaming systems?
Auf, ja stvarno ne bih da odluchujem o tome. Odraditju po dogovoru, ali meni deluje da je vishe za Mobile & Handheld.

Top Bottom