• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Switch PC Rue Valley

VoivodBG

nerealni elitista
Reaction score
8,278
Rue Valley header.webp

Rue Valley je prva studijska igra srpskog studija Emotion Spark Studija, a izdavači su Owl Cat Games.

Nažalost ova igra će potencijalno biti u velikoj senci Disco Elysiuma, iz prostog razloga što se sada na većini recenzija nizaju uvrede i žaljenja što mnogi igrači nisu dobili istu stvar. Odmah da napomenem nigde iz studija nisu do te mere reklamirali da će biti DE klon, već su napominjali u raznim intervjuima da su bili inspirisani igrom, i čak su u par instanci dobili fine savete od proteranih tvoraca tog naslova.

Sada je igra izašla i ono što mogu da vam kažem, jeste da ovo više naginje na point & click avanturu i vizuelnu novelu. To samo po sebi nije loše, jer vidi se da su dosta pažnje izdvojili da narativ i situacije budu pametno napisani i nabujani pravim emocijama. Što morate priznati nije učestala stvar kod video igara.

Iako tvrde da ima više krajeva, ja sam je dva puta do sada prešao i imao sam skoro identičan završetak oba puta, ali na putovanju da dođem do kraja, čini se da su zaista ubacili dosta varijacija kako se neke stvari mogu rešiti.

Animacija je šarmantna i jako dobro osmišljena, i na to sve kada se doda efektivna muzika, ima više pluseva nego minuseva. Po običaju sledi i recenzija na Virtualnom Kutku, nema spojlera, ali daće vam uvid o čemu je pa vi vidite da li biste je kupili i na taj način podržali domaći tim.

Rue Valley recenzija

Rue Valley GOG

Back
Top Bottom