Obrnuh igru, sve vreme sam proveo zezajuci se sa raznoraznim podesavanjima, pocev od grafickih opcija, pa sve do brzine kamere i fov-a… i igra je toliko nekonstatna, da kad god bi namestio podesavanja za jedan nivo, vec za sledeci ona ne bi vazila, sve bi se raspalo, ne bi vise radilo dobro i opet bih morao da podesavam… dakle takav mi je utisak sa igrom, ko kad ti kamencic upadne u cipelu, a ti nemas vremena da ga vadis, i ne smeta ti puno, jer se nabodes na njega tek na svakih 50 metara, ali tu je sve vreme…
Modeli likova su bas slabi i dosta strce u odnosu na ostatak prezentacije (koja je odlicna)… animacije ko pre 10 godina, kad je mozda i poceo rad na igri…
Sam RoboCap je doduse fenomenalno odradjen, nikakvih zamerki tu nemam.
Prezahtevna je igra, mora se igrati sa opcijama… ali treba imati u vidu da ja uvek jurim 4K i da ne pada ispod 80 fps-a… sad dal je igra neoptimizovana ili treba jaci komp za tako nesto, ne bih ulazio u to…
Kroz celu igru ce vas smarati pop-up, ne samo objekta, vec cak i ljudi, bas mi razbije imerziju, ali ova igra se oseca ko da je u beta fazi i pored svih silnih patcheva koji su izasli do sad, igra je definitivno nedovrsena, ali moze da se igra… nije nista gamebreaking, ali smeta… bas neke cudne stvari, odjednom tokom igranja, Robo je poceo malo da se trza i poskakuje tokom kretanja, to se prenelo cak i na cutscene, i to je trajalo sve do kraja igre… podsetilo me na onu situaciju sa Spiderman-om, kad izadje iz metroa i nepopravljivo mu se polupa animacija kretanja…
Igra je veoma zabavan fps, i duh filma je fenomenalno prenesen…
Side-ovi smaraju i daju mizarne nagrade, ali su bar uglavnom kratki, mada umeju da budu bas dosadni ako se oduze…
Igrao sam preko dzojpeda i ukljucio sam gyro koji dosta pomaze da se redjaju headshotovi… igra ne podrzava gyro, tako da je radio DS4… bas je tip fps-a koji moze opusteno da se igra preko dzojpeda, ali pod uslovom da koristite gyro… zbog forcefeedback-a ispada cak i bolja opcija od misha, a shaltao sam i jedno i drugo…
Zvuk je nekako neujednacen i lose mixovan… kad ti neko prica nesto, ako je iole dalje, bice pretih, a kad se priblizis, probije ti uvce…
Default pistolj je ubedljivo najbolje oruzje u igri i nije me zanimalo ni sa cim drugim da igram i sa njim se bas osecas kao RoboCop… jos kad se ukljuci slowmo, divota… neopisivo je koliko je dobar osecaj kad razbijas protivnicima lobanje, ako ni zbog cega drugog, samo zbog toga valja iskusiti ovu igru… taj element su odradili bolje nego bilo koja igra do sad, rekao bih.
Nije bas tip igre koja drzi duze od sat, dva…
Pocetak i prvih par sati igre su ubedljivo najbolji, posle toga igra pada dole sve vise i vise ka kraju…
Ovo mi je bilo sasvim dovoljno, nemam nikakvu zelju da igram DLC.
Igra je bas prelaka, iako sam igrao na hard i to preko dzojpeda… kao sto rekoh, AI je preglup, sto su pokusali da zamaskiraju tako sto su ubacili gomilu neprijatelja sa kojima se boris odjednom, ali ni to ne pomaze nesto…
Sve u svemu mislim da je nedovrsena igra, koja ima potencijal, i generalno sam uzivao u igri, i pored svih njenih nimalo naivnih mana, mada ko sto rekoste, bas krene da smara u zadnjoj deonici...
6.9401/ 10