• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Robocop: Rogue City

Meni se svidja jedino mi deluje da je prelaka.. drage volje bih kupio ovo i podrzao developere

Nije prelaka, super su sredili tezinu, pogotovo na nekim nivoima je bas jebeno. Ne regenerise ti se health i repair kitove bas nemas svuda. Na nekim nivoima sam se krio ko pickica iza uglova i tako pucao da ne bih poginuo

I ovde da postujem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odigrao i ja ovo i zadovoljan sam.
Igra mi je bas bila zabavna u prvih 6-7 sati, a posebno mi se svidelo sto su me sporedne misije i razgovori sa likovima dosta podsetili na Riddicka i The Darkness. Pred kraj me je vec malo smorila, ali je u sustini skroz dobra igra ako vam se igra nesto na ovaj fazon.

Rekao bih da nisu bas potrefili atmosferu iz prvog filma (verovatno na to nisu ni ciljali). Imao sam osecaj da su se vise ugledali na druga dva filma, jer je u dosta scena igra komicna (los VA sigurno ne pomaze), a i neke stvari poput introa novih protivnika vise prilice Ratchet & Clank tipu igara.
Prica osciluje od dobre do ocajne. Lepo je sto su ubacili likove iz filmova, cak ni novi likovi nisu losi. Kraj igre je fanfiction reddit kvaliteta, sto ce nekome sigurno biti i zabavno, meni je bilo nevidjeno glupo.

Za tehnicke strane izgleda prilicno dobro. Softverski Lumen radi dobar posao i osvetljenje u nekim scenama izgleda fotorealisticno. Likovi nazalost izgledaju dosta losije i bas strce u odnosu na lepa okruzenja. Zahtevnost je korektna.
U prva 2 sata igranja mi je igra crashovala na skoro svakom cutscene-u, probleme sam resio tek kada sam iskljucio hardware scheduling u Windowsu (sto znaci da nisam mogao da koristim frame generation). Probao sam igru i u VR preko UEVR i to izgleda odlicno, ali je potrebna jaca graficka od moje.

Posto sam ovih dana u Robocop raspolozenju, osim 3 filma, odigrao sam i obe Data East arkadne igre. Keca sam obozavao, ali sam sada skontao sto nikada nisam video kasnije nivoe (igra je neverovatno teska). Stvari koje su mi kao klincu bile impresivne (digitalizovani govor) su danas smesne.
Dvojka je dosta lepsa, ali mi kontrole nikada nisu legle (postoje posebni buttoni za pucanje u levu i desnu stranu).
Obe igre su jako kratke i mogu da se predju za 25 minuta. Zanimljivo mi je i koliko realno veze nemaju sa filmovima, osim nekih boss borbi.

Meni je robokap3 za nes najblja robokap igra a i ta igra je preteska kao prvi arkade mada mi je i mega drive verzija robokap vs terminator isto vrhunski osmisljena i za to vreme neverovatno dobra grafika za sega verziju igre.

Back
Top Bottom